менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Нарешті Вибрані все, ж все це працює?

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 червня 2009, 04:36
Член групи

Default Нарешті Вибрані все, ж все це працює?

Після декількох годин читання огляди, поради та зауваження, я думаю, я прийняв рішення про те, що отримати для моєї оновлення. Може ви, хлопці, будь ласка, перевірте, чи все буде йти разом, і що я не робив дурні помилки десь. Велике спасибі:)

Процесор: Intel Core i7 950 (3.06GHz)
Mobo: Intel DX58SO серії Extreme X58 ATX трьохканальної DDR3 16GB SLI або CrossFireX LGA1366
GPU: EVGA 9800 GTX + 512MB DDR3 SLI Ready (два з них)
Блок живлення: Corsair TX 750W серія
ОЗУ: OCZ DDR3 PC3-12800 1600MHz 6GB Platinum XTC трьохканальний набори
Жорсткий диск: Western Digital Caviar Green 2 ТБ Bulk / OEM Жорсткий диск 3,5 дюйма, 32 Мб кеша, 7200 об / хв SATA II і Western Digital Caviar Green 750 ГБ Bulk / OEM Жорсткий диск 3,5 дюйма, 16 Мб кеша, 7200 об / хв SATA II
Процесорний кулер: Cooler Master V8 Nickel Plated Copper Base алюмінієвих пластин 8 теплових трубок Core i7 1366 Кулер
Шасі: Cooler Master HAF 932 Потік повітря високого ATX Full Tower CASE BLACK
ОС: Windows Vista Ultimate з SP1 64-біт для системних інтеграторів

і картку міст для SLI NVIDIA.

Це все, що мені потрібно? Всі сумісні? Будь-які пропозиції?
PS Це в основному все найкраще, що можна знайти в моїй країні, тому якщо ви вносити пропозиції і я відкидаю їх, жаль, не можна купити де я живу
Old 30 червня 2009, 06:04
Донор групи

Ви можете просто отримати i7 920 і розігнати до 4GHz не проблема, немає сенсу отримувати 950, а я Wouldnt так чи інакше. 9800GTX і Wouldnt небудь, Ви можете отримати HD4890 і, можливо, буксир-Толкач з великою економією з i7 950 i7920, а потім отримати GTX275

Все інше солодке

Я була так спокусі купити цю колекцію, але просто буде одержати кредитну карту, тепер замість

http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=BU-003-OB

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 30 червня 2009, 06:44
Член групи

Я не збираюся розганяти, 3Ghz Quad Core повинна бути більш ніж достатньо для моїх потреб.

Що б еквівалентно Nvidia в HD 4890 буде? Я краще дотримуватися Nvidia .. Я буду порівнювати GTX275 і 9800 GTX + тепер побачити, що краще.

Дякуємо за вашу допомогу до сих пор:)
Old 30 червня 2009, 06:53
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Чад View Post
Я не збираюся розганяти, 3Ghz Quad Core повинна бути більш ніж достатньо для моїх потреб.

Що б еквівалентно Nvidia в HD 4890 буде? Я краще дотримуватися Nvidia .. Я буду порівнювати GTX275 і 9800 GTX + тепер побачити, що краще.

Дякуємо за вашу допомогу до сих пор:)

Так, але ви можете OC 920 3 Ггц без проблем:) У будь-якому разі мені Я нахиляє бачити сенсу витрачати додаткові £ 200 на i7 950, коли все це отримати кілька додаткових очок у бенчмарках і деяких додаткових кадрів у грі. Якщо встановити на i7 950 тоді це буде приємно CPU:)

Чи не впевнений, що карта від Nvidia буде поряд HD4890. Мені також цікаво це питання собі, тому що знаходжуся на відгук про купівлю або HD4890, якщо я побачу Nvidia за хорошу ціну, я б Prolly взяти GTX275 і GTX295.

HD4890 & GTX275 доведеться Top бігунів в настройках

Я так сильно хочу Nvidia, а також, але тепер я дійсно прийняті для HD4890 і коли справа доходить до поштовх на день покупки, я буду Prolly купити ATI над Nvidia

Упевнений, що коли-небудь зробити вибір, ви врешті-решт, якщо ви щасливі з нею Це все, що має значення

Тільки я б сказав, річ проти вашого вибору, це більше 920 950, масові економії £ 200 GTX9800 це звичайно добре, але його старію
Old 30 червня 2009, 09:32
Член групи

Просто, що проходять через картки відгуків, і тепер я побачив, що GTX275 значно краще, ніж 9800GTX +. Я безумовно збираюся з GTX 275 щось, але тільки один з них. Я збирався runthe 9800GTX + в SLI але я нахиляє що робити з GTX 275, тому що можу дозволити собі лише одну. Завжди можна покласти в іншу, в майбутньому, хоча:)

Лі моя материнська плата і процесор сумісні? (Я піду з 950, навіть не дивлячись на 920 більше я б вважав за краще, щоб отримати 950 таких її акцій 3.0Ghz, замість 920 2.66GHz, спасибі за пропозицію, хоча. Я пішов і прочитали про різні моделі).

Буде карт (звук і відео) все в систему? Я цілком впевнений, що я вибрав все з правого розетки, може ви, хлопці, просто переконайтеся, тому я не затикати в покупці неправильні речі. Спасибо за все, до сих пор! Я зайнятий Редінг близько HD4890 проти GTX 275
Old 30 червня 2009, 14:31
Донор групи

i7 марна для ігор. Зелені диски 5200RPM і повільним.

http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 липня 2009, 06:26
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Чад View Post
Просто, що проходять через картки відгуків, і тепер я побачив, що GTX275 значно краще, ніж 9800GTX +. Я безумовно збираюся з GTX 275 щось, але тільки один з них. Я збирався runthe 9800GTX + в SLI але я нахиляє що робити з GTX 275, тому що можу дозволити собі лише одну. Завжди можна покласти в іншу, в майбутньому, хоча:)

Лі моя материнська плата і процесор сумісні? (Я піду з 950, навіть не дивлячись на 920 більше я б вважав за краще, щоб отримати 950 таких її акцій 3.0Ghz, замість 920 2.66GHz, спасибі за пропозицію, хоча. Я пішов і прочитали про різні моделі).

Буде карт (звук і відео) все в систему? Я цілком впевнений, що я вибрав все з правого розетки, може ви, хлопці, просто переконайтеся, тому я не затикати в покупці неправильні речі. Спасибо за все, до сих пор! Я зайнятий Редінг близько HD4890 проти GTX 275

Ну ви могли б отримати 2x 9800GTX, яка буде краще, ніж один GTX275 я думав, але один GTX275 це все, що ви коли-небудь знадобиться для ігор, якщо ви шукаєте, до екстремальних гру. Вуглець права, i7 не набагато краще, ніж Anyother Quad Q9400, як нагору, Thats, чому вам краще буде для i7 920, якщо було купити i7, але якщо ви задоволені своїми 950 потім піти на це

I7 підійде, що материнська плата не проблема і оперативної пам'яті теж все в порядку. Якщо б я був на вашому місці зараз, я б канаву на 950 920 або навіть E8500 або Q9400 або вище, то або отримати GTX275 або HD4890

Інші великі розрядні апаратно ви могли б вкладати в це SSD (Solid State Drive) HDD

Ів чув від деяких хлопців на XFire і пар, що це оновлення вже робить великої різниці в гру, не перевірили це ще й сама це тільки тим, що відбувається інші сказали мені. SSD як і раніше, дуже pricy £ 200 + для гарного 120GB диска.

Ваш знадобиться хороша 650W +, щоб запустити все це теж, принаймні 40> 50 підсилювачах на одному залізничному
Old 1 липня 2009, 07:55
Член групи

Жорсткого диска обертаються на 7200rpm, я не знаю, чому ви сказали, що вони запускаються тільки на 5400rpm?

Схоже, я піду з GTX 275. Вона буде обробляти всі ігри я збираюся грати. Сподіваємося на макс налаштування. Такі ігри як GTA IV, CoD, Doom 3 і Far Cry 2 має бути добре, правильно?

Процесор Я дуже невизначеним. Я читав близько Q9400 і вона нічого не говорить про Hyper-Threading. I7, з іншого боку, мають that.Would я краще з чим 2.66Ghz Q9400 3.06GHZ 950? Я думаю, це буде одна з цих останніх хвилинах decisons я роблю покупки, коли ще не все.

Мій блок живлення не "SLI Ready", ви думаєте, я повинен купити одну, яка SLI Ready Incase я в один прекрасний день зробити поставити ще один GPU в?

Ps може бути німе питання, але я абсолютно нової для будівництва, моя материнська плата і джерело живлення буде вписуватися в разі прав? Я знаю, що жорсткі диски будуть, оскільки справа має слоти відкриті для 3,5-дюймових дисків.

Спасибі вам ще раз:):)
Old 1 липня 2009, 11:46
Донор групи

WD Зелених обертаються на 5200RPM. Їх швидкість іноді оцінив як "5200RPM 7200 об / хв", але WD визнав це означає, 5200RPM. Вони не повинні бути використані в якості системного диска.

Якщо це ігровий автомат, будь-який Quad тут марно. Купуйте X3 720 або E8400 і розігнати або просто чекати i5. Так як ви насправді не сказав, що це таке за, цей важкий сказати вам чи i7 того варто: якщо він для редагування відео або щось, вона може бути. SLI Аналогічно марним, а більшість "SLI-Ready" блоками живлення є бідними, 520HX має бути нормально для GTX 275.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 1 липня 2009, 12:18
Член групи

Я буду шукати іншого жорсткого диска тоді. Чи можна ще буде WD, але тільки не зелений? Мені потрібно 2TB Atleast зберігати моя музика / відео / фільми / ігри / Фото. 750Gb буде робота, пов'язана речей + OS.

Комп'ютери первинного використання, будуть ігри. Але також і для перегляду фільмів і музики. Єдине, що робота буде виконана на це буде просто документи Microsoft Word. У моєму predeccesing замітці я згадав гру я спрямований на гру.

Для харчування я вже вибрали хороший, Corsair TX 750W.

Процесор Зараз, як би i7 950 утриматися на продуктивності? Її отримали хорошу тактовою частотою, технологія Hyper-Threading, потужний і всі відгуки я читав досить перспективним. Я не хотів би палицю з процесорами Intel, а AMD коштувати набагато більше поставляти в Південну Африку. Q9400 б бути хорошим процесором їхати далі?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мій перший ПК Build - Думки про компоненти я вибрав Хеддо Генеральний обладнання чат 10 28 березня 2009 00:31
Будівництво нового комп'ютера ... консультації з обраної специфікації. pcbutter Генеральний обладнання чат 4 19 січня 2008 04:05
Am, нарешті, робити:) TRUEfrancesca Тут Introduce Yourself 6 7 січня 2008 09:21
Нові будівництва ПК - рекомендації, необхідні на встановлення обраних Kev63 Генеральний обладнання чат 19 26 грудня 2007 09:20
Нарешті отримав новий комп'ютер! SHEPH3RD Процесори, материнські плати RAM & 5 20 листопада 2007 12:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.