![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привет. Аз съм нов тук и аз бих искал да проверите, ако "си изгради" е добро. Аз съм полегнал към компютърни игри и да играят игри като Екип крепост 2 и Повикване на митото.
Дънната платка: Гигабайт GA-EX58-UD3R LGA 1366 Процесор: Intel i7 920 Видео карта: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-битов DDR5 PCI Express 2,0 x16 HDCP Готови Видео карта RAM: OCZ Fatal1ty Dual Channel 4096MB PC10666 DDR3 1333MHz Памет PSU: ocz StealthXStream 700 вата ATX12v/EPS12v HDD: SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB серийния ATA/300 32MB буфера на твърдия диск Cooler: Xigmatek Dark Кон-s1283v CPU охладител Моят приятел е отдаване мен ровя си SwordM кула. Вече има монитор, клавиатура и мишка. Ако аз съм нещо липсва, или считате, че нещо трябва да се променят с удоволствие бих си становища. Моят бюджет не е над $ 1000. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Прочетете Carbon компютъра част на темата.
За игри, не ви искам i7 proccessor. Или някоя куадро ядрото за този въпрос. Бърз двойна ядрото ще работи много по-добре, отколкото средната скорост Quad, като по-голямата част от работата се извършва от GPU така или иначе. Така че можете да харчите спестяванията, по-добро (или повече ..) GPU (а) Моята система: FordyPC
|