![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Jsem tady nový a chtěl bych zjistit, jestli "moje budovat" je dobrá. Jsem naklánět směrem k herní počítače a hraní her jako je Team tvrze 2 a Call of Duty. Základní deska: Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366 CPU: Intel I7 920 Grafická karta: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Připraveno Grafická karta RAM: OCZ Fatal1ty Dual Channel +4.096megabajt PC10666 DDR3 1333MHz Memory PSU: OCZ StealthXStream 700 wattů ATX12v/EPS12v HDD: SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SERIAL ATA/300 32MB BUFFER Pevný disk Chladič: Xigmatek Dark jezdec-s1283v CPU chladiče Můj přítel je nájem mi vrtat jeho SwordM věž. Já už mám monitor, klávesnici a myš. Pokud jsem něco chybí, nebo máte pocit, že něco musí být změněno tak bych rád přijme vaše názory. Můj rozpočet je více než než 1000 dolarů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přečtěte Carbon počítače části je závit.
Pro hraní her, nechcete jeden I7 proccessor. Nebo jakékoli čtyř-jádrové procesory pro tuto záležitost. A rychle duální jádro bude plnit mnohem lépe, než je průměrná rychlost Quad, protože většinu práce se provádí na GPU tak. Takže můžete strávit úspora na lepším (nebo i více ..) GPU (y) Můj systém: FordyPC
|