rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Pierwszy komputer Build

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 czerwca 2009, 20:45
Nowe państwa grupy

Witaj. Jestem tu nowy i chciałbym, aby sprawdzić, czy "moje budować" jest dobra. Jestem pochylony w kierunku gier komputerowych i gier takich jak Team Fortress 2 i Call of Duty.

Płyta główna:
Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366

CPU:
Intel i7 920

Video Card:
XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Card

RAM:
OCZ Fatal1ty Dual Channel 4096MB PC10666 DDR3 1333MHz Memory

PSU:
OCZ StealthXStream 700W ATX12v/EPS12v

HDD:
SAMSUNG ECOGREEN F2 1 TB SERIAL ATA/300 32MB buforem HARD DRIVE

Chłodzenie:
Xigmatek Dark Knight-s1283v cpu cooler

Mój przyjaciel jest poinformowanie mnie zryć jego SwordM wieży. Mam już monitora, klawiatury i myszy. Jeśli ja czegoś brakuje lub czujesz coś musi być zmieniony będę chętnie podejmują swoje opinie. Mój budżet ma ponad 1000 dolarów.
Old 6 lipca 2009, 06:10
Grupa dawcy

Czytaj Carbon's Computer's Część wątku.

W przypadku gier, nie chcesz jeden i7 proccessor. Lub jakiegokolwiek quad core dla tej sprawy. A dual core będzie szybko wykonywać znacznie lepsze niż średnia prędkość Quad, ponieważ większość prac jest wykonywana przez GPU anyway.

Więc możesz wydać oszczędności na lepsze (lub więcej ..) GPU (s)
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.