![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj. Jestem tu nowy i chciałbym, aby sprawdzić, czy "moje budować" jest dobra. Jestem pochylony w kierunku gier komputerowych i gier takich jak Team Fortress 2 i Call of Duty. Płyta główna: Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366 CPU: Intel i7 920 Video Card: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Card RAM: OCZ Fatal1ty Dual Channel 4096MB PC10666 DDR3 1333MHz Memory PSU: OCZ StealthXStream 700W ATX12v/EPS12v HDD: SAMSUNG ECOGREEN F2 1 TB SERIAL ATA/300 32MB buforem HARD DRIVE Chłodzenie: Xigmatek Dark Knight-s1283v cpu cooler Mój przyjaciel jest poinformowanie mnie zryć jego SwordM wieży. Mam już monitora, klawiatury i myszy. Jeśli ja czegoś brakuje lub czujesz coś musi być zmieniony będę chętnie podejmują swoje opinie. Mój budżet ma ponad 1000 dolarów. |
|
| |||
| |||
| Czytaj Carbon's Computer's Część wątku. W przypadku gier, nie chcesz jeden i7 proccessor. Lub jakiegokolwiek quad core dla tej sprawy. A dual core będzie szybko wykonywać znacznie lepsze niż średnia prędkość Quad, ponieważ większość prac jest wykonywana przez GPU anyway. Więc możesz wydać oszczędności na lepsze (lub więcej ..) GPU (s) |