![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Som tu nový a chcel by som zistiť, či "moje budovať" je dobrá. Som nakláňať smerom k herné počítače a hranie hier ako je Team tvrze 2 a Call of Duty. Základná doska: Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366 CPU: Intel I7 920 Grafická karta: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Připraveno Grafická karta RAM: OCZ Fatal1ty Dual Channel +4.096 megabajt PC10666 DDR3 1333MHz Memory PSU: OCZ StealthXStream 700 wattov ATX12v/EPS12v HDD: SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB SERIAL ATA/300 32MB Buffer Pevný disk Chladič: Xigmatek Dark jazdec-s1283v CPU chladiča Môj priateľ je nájom mi vŕtať jeho Sword veža. Já už mám monitor, klávesnicu a myš. Ak som niečo chýba, alebo máte pocit, že niečo sa musí zmeniť tak bych rád prijme vaše názory. Môj rozpočet je viac než ako 1000 dolárov. |
|
| |||
| |||
| Prečítajte Carbon počítača časti je závit. Pre hranie hier, nechcete jeden I7 proccessor. Alebo akejkoľvek štyroch-jádrové procesory pre túto záležitosť. A rýchlo duální jadro bude plniť oveľa lepšie, než je priemerná rýchlosť Quad, pretože väčšinu práce sa vykonáva na GPU tak. Takže môžete stráviť úspora na lepšom (alebo aj viac ..) GPU (y) |