az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

İlk Bilgisayar Oluştur

Reply

Konu Araçları
Old 19 Haziran 2009, 20:45
Yeni Üye Grubu

Merhaba. Burada yeni ve Eğer "" iyi inşa benim kontrol etmek istiyorum. Ben Team Fortress 2 gibi bir oyun bilgisayar ve oyunlar doğru eğik ve Call of Duty.

Anakart:
Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366

CPU:
Intel i7 920

Video Kartı:
XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Kartı

RAM:
OCZ Fatal1ty Çift Kanal 4096MB PC10666 DDR3 1333MHz Bellek

PSU:
ocz StealthXStream 700w ATX12v/EPS12v

HDD:
SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB Serial ATA/300 32MB TAMPON sabit disk

Soğutma:
Xigmatek Dark Knight-s1283v CPU soğutucu

Arkadaşım bana onun SwordM kule yuva izin olduğunu. Zaten, bir fare bir monitör, klavye var. Eğer ben bir eksik veya bir şey hissediyorum ben memnuniyetle görüş alacak değiştirildi gerekmektedir. Bütçem yok daha $ 1000 bitti.
Old 6 Temmuz 2009, 06:10
Bağış Grubu

Oku Karbon's Bilgisayar parçası iplik.

Oyun için, bir i7 proccessor istemiyorum. Veya konuyla ilgili herhangi bir dört çekirdekli. Bir hızlı çift çekirdekli kadar ortalama hız Dört daha iyi, çalışmanın en olarak GPU ile yine yapılır gerçekleştireceğiz.

Yani daha iyi bir (veya daha fazla .. üzerinde)) GPU (s tasarruf harcayabileceğiniz
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından