![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Burada yeni ve Eğer "" iyi inşa benim kontrol etmek istiyorum. Ben Team Fortress 2 gibi bir oyun bilgisayar ve oyunlar doğru eğik ve Call of Duty. Anakart: Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366 CPU: Intel i7 920 Video Kartı: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Kartı RAM: OCZ Fatal1ty Çift Kanal 4096MB PC10666 DDR3 1333MHz Bellek PSU: ocz StealthXStream 700w ATX12v/EPS12v HDD: SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB Serial ATA/300 32MB TAMPON sabit disk Soğutma: Xigmatek Dark Knight-s1283v CPU soğutucu Arkadaşım bana onun SwordM kule yuva izin olduğunu. Zaten, bir fare bir monitör, klavye var. Eğer ben bir eksik veya bir şey hissediyorum ben memnuniyetle görüş alacak değiştirildi gerekmektedir. Bütçem yok daha $ 1000 bitti. |
|
| |||
| |||
| Oku Karbon's Bilgisayar parçası iplik. Oyun için, bir i7 proccessor istemiyorum. Veya konuyla ilgili herhangi bir dört çekirdekli. Bir hızlı çift çekirdekli kadar ortalama hız Dört daha iyi, çalışmanın en olarak GPU ile yine yapılır gerçekleştireceğiz. Yani daha iyi bir (veya daha fazla .. üzerinde)) GPU (s tasarruf harcayabileceğiniz |