менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Перший комп'ютер Build

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 20:45
Нові члени групи

Здравствуйте. Я тут новий і я хотів би, щоб перевірити, "Мій побудувати" це добре. Я схилявся до комп'ютерні ігри і грати в ігри такі як Team Fortress 2 і Call Of Duty.

Материнська плата:
Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366

Процесор:
Intel i7 920

Відеокарта:
XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-бітовим DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready відеокарт

Оперативна пам'ять:
OCZ Fatal1ty Двоканальна 4096MB PC10666 пам'яті DDR3 1333MHz

Блок живлення:
OCZ StealthXStream 700w ATX12v/EPS12v

HDD:
SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB Serial ATA/300 32MB BUFFER HARD DRIVE

Cooler:
Xigmatek Dark Knight-s1283v кулера

Мій друг даючи мені свою нору SwordM вежі. У мене вже є монітор, клавіатуру і мишу. Якщо я щось відсутній або ви відчуваєте щось повинно бути змінено я був би радий прийняти вашу думку. Мій бюджет не більш ніж на $ 1000.
Old 6 липня 2009, 06:10
Донор групи

Комп'ютерна частина's Read атома вуглецю в потоці.

Для ігор, ви не хочете i7 proccessor. Або будь-якої четирех'ядерних процесорів на те пішло. Швидкий двоядерний буде працювати набагато краще, ніж середня швидкість Quad, тому що більша частина роботи виконується в ГПУ в будь-якому випадку.

Таким чином, ви можете витратити заощаджені на краще (або більше ..) графічний процесор (и)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.