![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я тут новий і я хотів би, щоб перевірити, "Мій побудувати" це добре. Я схилявся до комп'ютерні ігри і грати в ігри такі як Team Fortress 2 і Call Of Duty. Материнська плата: Gigabyte GA-EX58-UD3R LGA 1366 Процесор: Intel i7 920 Відеокарта: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-бітовим DDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready відеокарт Оперативна пам'ять: OCZ Fatal1ty Двоканальна 4096MB PC10666 пам'яті DDR3 1333MHz Блок живлення: OCZ StealthXStream 700w ATX12v/EPS12v HDD: SAMSUNG ECOGREEN F2 1TB Serial ATA/300 32MB BUFFER HARD DRIVE Cooler: Xigmatek Dark Knight-s1283v кулера Мій друг даючи мені свою нору SwordM вежі. У мене вже є монітор, клавіатуру і мишу. Якщо я щось відсутній або ви відчуваєте щось повинно бути змінено я був би радий прийняти вашу думку. Мій бюджет не більш ніж на $ 1000. |
|
| |||
| |||
| Комп'ютерна частина's Read атома вуглецю в потоці. Для ігор, ви не хочете i7 proccessor. Або будь-якої четирех'ядерних процесорів на те пішло. Швидкий двоядерний буде працювати набагато краще, ніж середня швидкість Quad, тому що більша частина роботи виконується в ГПУ в будь-якому випадку. Таким чином, ви можете витратити заощаджені на краще (або більше ..) графічний процесор (и) |