по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Framerate въпроси

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти Февруари 2008, 10:18
Новите държави Група

Default Framerate въпроси

Аз съм изпитва лоши framerate използвайки powercolor x1950 про AC2

Нещата съм направи:

- Опитах стари драйвери ATI препоръчва с дадена клетка

- Опитах се ATI катализатора 8,1

- Съгради OS само облицовам на стари драйвери противоречиви

- Проверява дали всички вентилатори работят. Всички те са

- Проверява hardrive. Всичко изглежда наред

- Имате ли нови powersuply. Една арктически 600 вата с много усилватели на релси

- Повечето шофьори са актуализирани със системата.

Система за очила:

Intel Pentium D 3.2ghz
maxtor 7200rpm 150gb
2GB памет pc5300
ASUS P5VD2-MX SE дънни платки

Im момента използва OMEGA шофьори. Те сякаш са придобили отървем от choppyness, но ужасно рамки остават.

Аз бях прави CPUz и аз открих, че ми CPU Изглежда ще бъде от 2.4ghz до 3.2ghz непрекъснато. Имам закупени паста за моята heatsink и чиста, че ще я прикачите & късно.

Игри и играе наистина всмуквам рамки. Аз бях тестван IL2 sturmovik и забрава и двамата са много сходни в кадъра. Ако бях по-ниски настройки и получи тласък на може би 4 рамки: /, които обикновено са 14-20 кадъра MAX, но ако не са изправени пред стената получавам около 60

Резолюция: 1024 x 768

Ако се нуждаете от повече информация, ще се радваме да се добави допълнителна информация, ако е необходимо.
Old 15-ти Февруари 2008, 01:08
Номер на групата

проверка за вируси. те са друг фактор, с голяма рамка ставка въпроси. също да дефрагментирате твърдия си диск. че може да даде друг 1 или 2 кадъра. тя не може да звучи като много, но с оглед на обстоятелствата, 1 или 2 рамки можете да направите света на разликата.

двойна проверка за да видите дали вашата видео карта се умира. ако ли го преди много години, той може да бъде бавно горене изложени.

съвсем честно, аз мисля, че може да има някакви вируси. Също така, проверете дали няма допълнителни процеси се изпълняват във фонов режим, докато играят. тези са склонни да направят голяма разлика.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 15-ти Февруари 2008, 03:12
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от link590o View Post
проверка за вируси. те са друг фактор, с голяма рамка ставка въпроси. също да дефрагментирате твърдия си диск. че може да даде друг 1 или 2 кадъра. тя не може да звучи като много, но с оглед на обстоятелствата, 1 или 2 рамки можете да направите света на разликата.

двойна проверка за да видите дали вашата видео карта се умира. ако ли го преди много години, той може да бъде бавно горене изложени.

съвсем честно, аз мисля, че може да има някакви вируси. Също така, проверете дали няма допълнителни процеси се изпълняват във фонов режим, докато играят. тези са склонни да направят голяма разлика.

Имам абсолютно никакви вируси на моя компютър. От друга страна, моята графична карта може да бъде евентуално умира. Купих го на 14-01-08 години, така е не се притеснявай. То би могло да бъде глупаво неизправност, които биха могли на счупения него. По дяволите, аз няма по-дълъг от 28 дни да го върнете в: (убедителни тях е единственият начин, предполагам.
Old 15-ти Февруари 2008, 04:45
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от mattg14 View Post
Имам абсолютно никакви вируси на моя компютър.

Аз не искам да звучи като трън в задника, но ако havent следвана evilfantasy на темата за премахване на вируси и вреден софтуер, способен да го направя. Последвах подобно ръководство, когато компютъра ми е не вървят добре и тя излезе с всички сортове от нещата, въпреки че не ми Север бране го.

Колкото и да кажа, че не разполагат с Нортън вече, както и да бъде честен Нортън може да направи много голяма разлика в framerates, както и ако сте го инсталирали!

Както и да е, не е отговор на тази тема да пламъка Нортън.
Old 15-ти Февруари 2008, 04:48
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Macmac508 View Post
Аз не искам да звучи като трън в задника, но ако havent следвана evilfantasy на темата за премахване на вируси и вреден софтуер, способен да го направя. Последвах подобно ръководство, когато компютъра ми е не вървят добре и тя излезе с всички сортове от нещата, въпреки че не ми Север бране го.

Колкото и да кажа, че не разполагат с Нортън вече, както и да бъде честен Нортън може да направи много голяма разлика в framerates, както и ако сте го инсталирали!

Както и да е, не е отговор на тази тема да пламъка Нортън.

Аз не вируси, злонамерен софтуер, rootkits и т.н. в моята система. Ползвам AVG свободни и са спрени, че работи във фонов режим, за да видите дали това направи ефект. Той направи 1 рамките на разлика.
Old 15-ти Февруари 2008, 05:03
Член Група

Okey Doke.

Може да изглежда ослепително очевидна, но на една игра като oblvion не сте изпомпване на всички настройки за "високата" си. В X1950 е добър междинен кръг карта, но нищо повече от това.

Ако не, и процесора работи най добре, паметта не е мъртъв, тогава то ще изглежда вашата графична карта умира. Ако телефонът ви ги и имат тирада може да се получи просто късмет. Били ли сте overclocked ви карта?
Old 16-ти Февруари, 2008, 04:44
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Macmac508 View Post
Okey Doke.

Може да изглежда ослепително очевидна, но на една игра като забрава не сте изпомпване на всички настройки за "високата" си. В X1950 е добър междинен кръг карта, но нищо повече от това.

Ако не, и процесора работи най добре, паметта не е мъртъв, тогава то ще изглежда вашата графична карта умира. Ако телефонът ви ги и имат тирада може да се получи просто късмет. Били ли сте overclocked ви карта?

Аз не съм overclocked си карти на всички. Имам дружеството да изпраща куриер да го вземете най-скоро време, затова се надяваме, че ще бъдат заменени най-добре:)
Old 21-ви февруари 2008, 09:09
Новите държави Група

Велик!
Просто имам една чисто нова и все още има същия проблем. Исус!
Old 21-ви февруари 2008, 15:36
Член Група

Ами, да бъда честен, това вероятно ще се изключи фактът, че тя е самата карта и точка на някои от другите си хардуер.

Пусни 3Dmark и виж какво резултат ще получите. Може би някой хвърли светлина върху ситуацията. Какви игри имате проблеми с?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Някои проблеми с моята PSU xZoDiACx Случаи & Power Доставки 8 28 май 2009 г. 08:25
VPN Проблеми metzy75 В мрежа, модеми & VoIP 3 30 октомври 2008 год. 16:36
Проблеми с macbook oobrokensilence Linux & Алтернативни OS 6 19 Март 2008 14:15
Сериозните проблеми в мрежа robina80 В мрежа, модеми & VoIP 13 8 Март 2008 17:50
Аз съм като проблеми! urmaserendipity85 Общи Софтуер Чат 2 28 Дек 2007 12:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc