![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм изпитва лоши framerate използвайки powercolor x1950 про AC2 Нещата съм направи: - Опитах стари драйвери ATI препоръчва с дадена клетка - Опитах се ATI катализатора 8,1 - Съгради OS само облицовам на стари драйвери противоречиви - Проверява дали всички вентилатори работят. Всички те са - Проверява hardrive. Всичко изглежда наред - Имате ли нови powersuply. Една арктически 600 вата с много усилватели на релси - Повечето шофьори са актуализирани със системата. Система за очила: Intel Pentium D 3.2ghz maxtor 7200rpm 150gb 2GB памет pc5300 ASUS P5VD2-MX SE дънни платки Im момента използва OMEGA шофьори. Те сякаш са придобили отървем от choppyness, но ужасно рамки остават. Аз бях прави CPUz и аз открих, че ми CPU Изглежда ще бъде от 2.4ghz до 3.2ghz непрекъснато. Имам закупени паста за моята heatsink и чиста, че ще я прикачите & късно. Игри и играе наистина всмуквам рамки. Аз бях тестван IL2 sturmovik и забрава и двамата са много сходни в кадъра. Ако бях по-ниски настройки и получи тласък на може би 4 рамки: /, които обикновено са 14-20 кадъра MAX, но ако не са изправени пред стената получавам около 60 Резолюция: 1024 x 768 Ако се нуждаете от повече информация, ще се радваме да се добави допълнителна информация, ако е необходимо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| проверка за вируси. те са друг фактор, с голяма рамка ставка въпроси. също да дефрагментирате твърдия си диск. че може да даде друг 1 или 2 кадъра. тя не може да звучи като много, но с оглед на обстоятелствата, 1 или 2 рамки можете да направите света на разликата.
двойна проверка за да видите дали вашата видео карта се умира. ако ли го преди много години, той може да бъде бавно горене изложени. съвсем честно, аз мисля, че може да има някакви вируси. Също така, проверете дали няма допълнителни процеси се изпълняват във фонов режим, докато играят. тези са склонни да направят голяма разлика. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Имам абсолютно никакви вируси на моя компютър. От друга страна, моята графична карта може да бъде евентуално умира. Купих го на 14-01-08 години, така е не се притеснявай. То би могло да бъде глупаво неизправност, които биха могли на счупения него. По дяволите, аз няма по-дълъг от 28 дни да го върнете в: (убедителни тях е единственият начин, предполагам. |
|
| |||
| |||
| Аз не искам да звучи като трън в задника, но ако havent следвана evilfantasy на темата за премахване на вируси и вреден софтуер, способен да го направя. Последвах подобно ръководство, когато компютъра ми е не вървят добре и тя излезе с всички сортове от нещата, въпреки че не ми Север бране го. Колкото и да кажа, че не разполагат с Нортън вече, както и да бъде честен Нортън може да направи много голяма разлика в framerates, както и ако сте го инсталирали! Както и да е, не е отговор на тази тема да пламъка Нортън. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз не вируси, злонамерен софтуер, rootkits и т.н. в моята система. Ползвам AVG свободни и са спрени, че работи във фонов режим, за да видите дали това направи ефект. Той направи 1 рамките на разлика. |
|
| |||
| |||
| Okey Doke. Може да изглежда ослепително очевидна, но на една игра като oblvion не сте изпомпване на всички настройки за "високата" си. В X1950 е добър междинен кръг карта, но нищо повече от това. Ако не, и процесора работи най добре, паметта не е мъртъв, тогава то ще изглежда вашата графична карта умира. Ако телефонът ви ги и имат тирада може да се получи просто късмет. Били ли сте overclocked ви карта? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз не съм overclocked си карти на всички. Имам дружеството да изпраща куриер да го вземете най-скоро време, затова се надяваме, че ще бъдат заменени най-добре:) |
|
| |||
| |||
| Велик! Просто имам една чисто нова и все още има същия проблем. Исус! |
|
| |||
| |||
| Ами, да бъда честен, това вероятно ще се изключи фактът, че тя е самата карта и точка на някои от другите си хардуер. Пусни 3Dmark и виж какво резултат ще получите. Може би някой хвърли светлина върху ситуацията. Какви игри имате проблеми с? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някои проблеми с моята PSU | xZoDiACx | Случаи & Power Доставки | 8 | 28 май 2009 г. 08:25 |
| VPN Проблеми | metzy75 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 30 октомври 2008 год. 16:36 |
| Проблеми с macbook | oobrokensilence | Linux & Алтернативни OS | 6 | 19 Март 2008 14:15 |
| Сериозните проблеми в мрежа | robina80 | В мрежа, модеми & VoIP | 13 | 8 Март 2008 17:50 |
| Аз съм като проблеми! | urmaserendipity85 | Общи Софтуер Чат | 2 | 28 Дек 2007 12:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |