menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Snímků otázky

Reply

Thread Nástroje
Old 14.února 2008, 10:18
Nový člen skupiny

Default Snímků otázky

Jsem zažívá špatné snímků pomocí PowerColor x1950 pro AC2

Věci jsem udělal:

- Zkusil jsem stará ATI ovladače doporučené s kolonce uveden

- Tried ATi Catalyst 8.1

- Přestavěnými OS jen zapouzdřit staré ovladače kolidujícími

- Je-li zkontrolovat všechny fanoušky pracují. Všechny jsou

- Kontroluje hardrive. Vše se zdálo pokuty

- Máš nový powersuply. Na arktických 600watt s dostatkem ampéry na kolejích

- Většina řidičů jsou up-to-data s režimem.

Systémové specifikace:

Intel Pentium D 3.2ghz
Maxtor 7200rpm 150gigabajt
2GB pc5300 paměti
Asus P5VD2-MX SE základní desky

Im právě používáte OMEGA ovladače. Zdá se, že se dostali zbavit se choppyness, ale strašné snímky zůstávají.

Jsem udělal CPUz a já jsem zjistil, že můj Procesory Zdá se, že se z 2.4GHz na 3.2ghz nepřetržitě. Mám zakoupené vložte na můj chladič a čisté, že & znovupřipojit je později.

Hry i hrát opravdu vsát snímků. I've zkouší IL2 Šturmovik a zapomnění a oboje je velmi podobný ve snímcích. Je-li i nižší nastavení i získat podporu ze snad 4 snímky: /, které jsou obvykle 14-20 snímků MAX, ale pokud i tvář zeď i získat asi 60

rozlišení: 1024 x 768

Požadujete-li více informací, budu šťastný přidat více informací v případě potřeby.
Old 15.února 2008, 01:08
Dárce Skupina

Default Snímků otázky

zkontrolovat na přítomnost virů. they're jiný velký faktor s rámem kurzů. také defragmentaci pevného disku. které mohou vést k další 1 nebo 2 snímky. nemusí znít jako mnoho, ale vzhledem k okolnostem, 1 nebo 2 snímky zde může být propastný rozdíl.

Zkontrolujte, zda je vaše video karta je umírající. pokud máš to před mnoha lety, může být pomalu vyhoření.

zcela upřímně, myslím, že můžete jen banda viry. Také zkontrolujte, abyste se ujistili, žádné další procesy běžící na pozadí, zatímco budete hrát. ty mají tendenci mít velký rozdíl.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 15.února 2008, 03:12
Nový člen skupiny

Default Snímků otázky

Citace:
Původně Poslal link590o View Post
zkontrolovat na přítomnost virů. they're jiný velký faktor s rámem kurzů. také defragmentaci pevného disku. které mohou vést k další 1 nebo 2 snímky. nemusí znít jako mnoho, ale vzhledem k okolnostem, 1 nebo 2 snímky zde může být propastný rozdíl.

Zkontrolujte, zda je vaše video karta je umírající. pokud máš to před mnoha lety, může být pomalu vyhoření.

zcela upřímně, myslím, že můžete jen banda viry. Také zkontrolujte, abyste se ujistili, žádné další procesy běžící na pozadí, zatímco budete hrát. ty mají tendenci mít velký rozdíl.

Mám absolutně žádný virus na mém počítači. Na druhou stranu, moje grafická karta by mohla být případně umírá. Koupil jsem ji na 14-01-08 takže věk není strach. Mohlo by to být blbá závada, která by mohla z zatkli ho. Sakra, jsem odešel na déle než 28 dnů vrátit: (Přesvědčit je jediný způsob, jak myslím.
Old 15.února 2008, 04:45
Člen Skupina

Default Snímků otázky

Citace:
Původně Poslal mattg14 View Post
Mám absolutně žádný virus na mém počítači.

Nechci znít jako osina v prdel, ale když havent následuje evilfantasy to vlákno na odstraňování virů a malware udělat. Sledoval jsem podobný průvodcem při mém počítači nebyla spuštěna správně, a to přišel na nejrůznější věci, a to i přes můj Norton není vyrývání to.

Bez ohledu na to říct, nemám už Norton, a být upřímný Norton což by mohlo být docela velký rozdíl, aby vaše framerates a pokud máte nainstalováno!

Každopádně jsem neodpověděl na tento vlákno plamenové Norton.
Old 15.února 2008, 04:48
Nový člen skupiny

Default Snímků otázky

Citace:
Původně Poslal Macmac508 View Post
Nechci znít jako osina v prdel, ale když havent následuje evilfantasy to vlákno na odstraňování virů a malware udělat. Sledoval jsem podobný průvodcem při mém počítači nebyla spuštěna správně, a to přišel na nejrůznější věci, a to i přes můj Norton není vyrývání to.

Bez ohledu na to říct, nemám už Norton, a být upřímný Norton což by mohlo být docela velký rozdíl, aby vaše framerates a pokud máte nainstalováno!

Každopádně jsem neodpověděl na tento vlákno plamenové Norton.

Nemám žádné viry, malware, rootkity etc na mém systému. Používám AVG zdarma a přestali, které běží na pozadí, aby se zjistilo, zda se, že efekt. To učinil 1 rámci rozdíl.
Old 15.února 2008, 05:03
Člen Skupina

Default Snímků otázky

Doke fajn.

Může se zdát jasně zřejmá, ale o hru, jako oblvion nejste čerpací nastavení vše na 'nejvyšší' jste. V X1950 je dobrá mid-rozsah karty, ale nic víc než to.

Pokud tomu tak není, a váš procesor funguje na dobře, paměť není mrtvý, pak by se mohlo zdát grafické kartě umírá. Pokud je telefon a mít chvástavost můžete prostě jen štěstí. Už jste overclocked vaše karta?
Old 16.února 2008, 04:44
Nový člen skupiny

Default Snímků otázky

Citace:
Původně Poslal Macmac508 View Post
Doke fajn.

Může se zdát jasně zřejmá, ale o hru, jako zapomnění nejste čerpací nastavení vše na 'nejvyšší' jste. V X1950 je dobrá mid-rozsah karty, ale nic víc než to.

Pokud tomu tak není, a váš procesor funguje na dobře, paměť není mrtvý, pak by se mohlo zdát grafické kartě umírá. Pokud je telefon a mít chvástavost můžete prostě jen štěstí. Už jste overclocked vaše karta?

I haven't overclocked moje karta vůbec. Mám společnosti vyslat kurýra, aby si to vyzvednout velmi brzy, takže doufejme, že bude brzy nahrazen stejně:)
Old 21.února 2008, 09:09
Nový člen skupiny

Default Snímků otázky

Velký!
Prostě dostal zbrusu nový a má stále stejný problém. Ježíš!
Old 21.února 2008, 15:36
Člen Skupina

Default Snímků otázky

No, být poctivý, že by zřejmě vyloučit skutečnost, že se karta sama o sobě a chvíli si na některé z vašich dalších hardware.

Spusťte 3DMark a vidět to, co dostanete výsledek. Mohli vrhají světlo na některé situace. Jaké hry jste se s problémy?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Některé problémy s mým PSU xZoDiACx Případy & Napájecí zdroje 8 28. května 2009 08:25
VPN problémy metzy75 Sítě, Modemy & VoIP 3 30. října 2008 16:36
Otázky s MacBook oobrokensilence Linux & Alternativní OS 6 19. Březen 2008 14:15
Vážné problémy v síti robina80 Sítě, Modemy & VoIP 13 8. března 2008 17:50
Mám problémy! urmaserendipity85 Obecné Software Chat 2 28. prosince 2007 12:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.