μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Framerate θέματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Φεβρουαρίου 2008, 10:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Είμαι κακό framerate αντιμετωπίζουν χρησιμοποιώντας τα powercolor x1950 pro AC2

Τα πράγματα που έχω κάνει:

- Προσπάθησε παλιά ATI οδηγούς συνιστάται με δεδομένη τη θέση

- Προσπάθησε ATI καταλύτη 8,1

- Ξαναχτίστηκε OS μόνο εγκλείω σε κιβώτιο των παλαιών οδηγών αντικρουόμενες

- Ελέγχεται εάν όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν. Όλα είναι

- Ελέγχεται hardrive. Όλα φαινόταν πρόστιμο

- Έχεις ένα νέο powersuply. Η αρκτική 600W με άφθονο Amps επί των σιδηροτροχιών

- Οι περισσότεροι οδηγοί είναι ενημερωμένο με το σύστημα.

Σύστημα specs:

Intel Pentium D 3.2ghz
Maxtor 7200rpm 150gb
2GB μνήμης pc5300
Asus P5VD2-MX SE μητρική πλακέτα

Im σήμερα οι οδηγοί που χρησιμοποιούν ΩΜΕΓΑ. Φαίνεται να έχει πάρει απαλλαγή από το choppyness, αλλά το τρομερό πλαίσια παραμένουν.

Έχω κάνει CPUz και βρήκα ότι μου CPU φαίνεται να πηγαίνει από 2.4GHz να 3.2ghz συνεχώς. Έχω αγόρασε επικολλήστε για heatsink μου και ότι θα καθαρίσει και θα επισυνάψετε ξανά αργότερα.

Παιχνίδια i παίξει πραγματικά πιπιλίζουν σε πλαίσια. Έχω δοκιμαστεί IL2 sturmovik και Oblivion και τα δύο είναι πολύ παρόμοια με τα πλαίσια. Αν θ χαμηλότερες τις ρυθμίσεις έχω μια ώθηση των 4 ίσως πλαίσια: / που είναι συνήθως 14-20 frames MAX, αλλά εάν θ αντιμετωπίσουν έναν τοίχο έχω περίπου 60

Ψήφισμα: 1024 x 768

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, εγώ θα χαρούμε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες, αν είναι απαραίτητο.
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 01:08
Ομάδα Δωρητών

έλεγχος για ιούς. τους είναι ένα άλλο μεγάλο παράγοντα με το frame rate θέματα. Επίσης ανασυγκροτήσετε τον σκληρό σας δίσκο. ότι μπορεί να δώσει άλλο 1 ή 2 πλαίσια. μπορεί να μην ακούγεται σαν πολύ, αλλά δεδομένων των περιστάσεων, 1 ή 2 πλαίσια εδώ μπορεί να κάνει τη διαφορά του κόσμου.

διπλός έλεγχος για να δείτε αν σας κάρτα βίντεο πεθαίνει. αν έχεις πολλά χρόνια πριν, είναι δυνατόν να καίγονται αργά έξω.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι μπορεί να έχουν μόνο ένα μάτσο ιούς. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι επιπλέον διεργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο ενώ παίζετε. αυτές τείνουν να κάνει μεγάλη διαφορά.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 03:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας link590o View Post
έλεγχος για ιούς. τους είναι ένα άλλο μεγάλο παράγοντα με το frame rate θέματα. Επίσης ανασυγκροτήσετε τον σκληρό σας δίσκο. ότι μπορεί να δώσει άλλο 1 ή 2 πλαίσια. μπορεί να μην ακούγεται σαν πολύ, αλλά δεδομένων των περιστάσεων, 1 ή 2 πλαίσια εδώ μπορεί να κάνει τη διαφορά του κόσμου.

διπλός έλεγχος για να δείτε αν σας κάρτα βίντεο πεθαίνει. αν έχεις πολλά χρόνια πριν, είναι δυνατόν να καίγονται αργά έξω.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι μπορεί να έχουν μόνο ένα μάτσο ιούς. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι επιπλέον διεργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο ενώ παίζετε. αυτές τείνουν να κάνει μεγάλη διαφορά.

Δεν έχω καμία απολύτως ιούς στον υπολογιστή μου. Από την άλλη πλευρά, η δική μου κάρτα γραφικών θα μπορούσε να είναι ενδεχομένως πεθαίνουν. Το αγόρασα για την 14-01-08, ώστε η ηλικία δεν είναι πρόβλημα. Θα μπορούσε να είναι μια ηλίθια δυσλειτουργία που θα μπορούσε να του είναι σπασμένο. Γαμώτο, έχω πάει σε πλέον των 28 ημερών από την επιστροφή τους: (πείσουν τους είναι ο μόνος τρόπος υποθέτω.
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 04:45
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mattg14 View Post
Δεν έχω καμία απολύτως ιούς στον υπολογιστή μου.

Δεν θέλω να ακούγεται σαν ένας πόνος στο κώλο, αλλά αν havent ακολούθησε evilfantasy το νήμα για την αφαίρεση των ιών και κακόβουλου λογισμικού που κάνουμε. Ι ακολούθησε παρόμοια οδηγό όταν ο υπολογιστής μου δεν λειτουργεί σωστά και αυτό έγινε με κάθε είδους πράγματα, παρά το Norton μου δεν επιλέγοντας το.

Ανεξάρτητα να πω, δεν έχω πια το Norton, και για να είμαστε ειλικρινείς Norton θα μπορούσε να κάνει μια αρκετά μεγάλη διαφορά σε framerates σας και αν έχετε εγκαταστήσει!

Τέλος πάντων, εγώ δεν απάντησαν σε αυτό το νήμα σε φλόγα Norton.
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 04:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Macmac508 View Post
Δεν θέλω να ακούγεται σαν ένας πόνος στο κώλο, αλλά αν havent ακολούθησε evilfantasy το νήμα για την αφαίρεση των ιών και κακόβουλου λογισμικού που κάνουμε. Ι ακολούθησε παρόμοια οδηγό όταν ο υπολογιστής μου δεν λειτουργεί σωστά και αυτό έγινε με κάθε είδους πράγματα, παρά το Norton μου δεν επιλέγοντας το.

Ανεξάρτητα να πω, δεν έχω πια το Norton, και για να είμαστε ειλικρινείς Norton θα μπορούσε να κάνει μια αρκετά μεγάλη διαφορά σε framerates σας και αν έχετε εγκαταστήσει!

Τέλος πάντων, εγώ δεν απάντησαν σε αυτό το νήμα σε φλόγα Norton.

Δεν έχω καμία ιοί, malware, rootkits κλπ για το σύστημά μου. Χρησιμοποιώ AVG δωρεάν και ότι έχουν σταματήσει να λειτουργεί στο παρασκήνιο για να δείτε αν αυτό γίνει αποτέλεσμα. Η Επιτροπή έκανε 1 πλαίσιο μιας διαφοράς.
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 05:03
Μέλος Ομάδα

Okey Doke.

Μπορεί να φαίνεται καταφανές, αλλά για ένα παιχνίδι όπως oblvion δεν είστε άντλησης όλες τις ρυθμίσεις για την "υψηλότερη" είσαι. Η X1950 είναι ένα καλό μέσα του το φάσμα της κάρτας, αλλά τίποτα δεν περισσότερα από αυτό.

Εάν δεν είναι, και της CPU σας λειτουργεί σε καλά, τη μνήμη σας δεν είναι νεκρό, τότε θα σας φαίνεται κάρτα γραφικών είναι να πεθάνει. Αν τηλεφώνου τους και έχουν κομπάζω μπορείτε απλώς τυχεροί. Έχετε overclocked την κάρτα σας;
Old
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Macmac508 View Post
Okey Doke.

Μπορεί να φαίνεται καταφανές, αλλά για ένα παιχνίδι όπως η λήθη δεν είστε άντλησης όλες τις ρυθμίσεις για την "υψηλότερη" είσαι. Η X1950 είναι ένα καλό μέσα του το φάσμα της κάρτας, αλλά τίποτα δεν περισσότερα από αυτό.

Εάν δεν είναι, και της CPU σας λειτουργεί σε καλά, τη μνήμη σας δεν είναι νεκρό, τότε θα σας φαίνεται κάρτα γραφικών είναι να πεθάνει. Αν τηλεφώνου τους και έχουν κομπάζω μπορείτε απλώς τυχεροί. Έχετε overclocked την κάρτα σας;

Δεν έχω overclocked την κάρτα μου σε όλα. Έχω την εταιρεία να στείλει ένα courier στο Σήκωσε το πολύ σύντομα, έτσι ελπίζω ότι θα αντικατασταθεί σύντομα, όπως επίσης:)
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 09:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Εξαιρετικός!
Just got a brand new μία και εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα. JESUS!
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 15:36
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, για να είμαστε ειλικρινείς, ότι θα μπορούσε πιθανότατα να αποκλείσει το γεγονός ότι είναι το ίδιο και το σημείο της κάρτας σας σε κάποια από τις άλλες υλικού.

Εκτελέστε 3Dmark και να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχετε. Θα μπορούσε να ρίξει κάποιο φως στην κατάσταση. Τι παιχνίδια έχετε πρόβλημα με το?
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.