manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Framerate pitanja

Reply

Thread Tools
Old 14 veljača 2008, 10:18
Novi član grupe

Default Framerate pitanja

Ja sam doživljava loš framerate koristeći powercolor x1950 pro AC2

Stvari koje sam učinio:

- Pokušali stare preporučio ATI driveri kutija s obzirom

- Pokušali ATI katalizator 8,1

- Obnovljena OS samo obložiti stare drivere sukobljenih

- Ček ako sve fanove rade. Svi su

- Provjeriti hardrive. Svi činiti se u redu

- Imaš novu powersuply. An polarni 600w sa dosta pojačala na šina

- Most driveri su up-to-date sa sustavom.

Specifikacije sustava:

Intel Pentium D 3.2ghz
maxtor 7200rpm 150gb
2GB pc5300 memoriju
ASUS P5VD2-MX SE matična ploča

Im trenutno koristite OMEGA drivere. Oni činiti se to imati stečen osloboditi od choppyness, ali strašna okviri ostaju.

Ive 'ispunjavanja CPUz i sam doznao da su moji CPU Čini se da se ide od 2.4ghz na 3.2ghz kontinuirano. Imam kupljen zalijepili za moj heatsink i čiste i da se kasnije na reattach.

Igre i igraju zaista učiniti usisavati frameove. Ja sam ispitao IL2 sturmovik i Zaborav i obje su vrlo slične frameove. Ako ja nižim postavkama i dobiti povišica od možda 4 okviri: / koja se obično 14-20 MAX okvire, ali ako ja lice zida i dobiti oko 60

rezolucija: 1024 x 768

Ako trebate više informacija, ja ću rado dodati više pojedinosti, ako je to potrebno.
Old 15 veljača 2008, 01:08
Donatorska Grupa

za provjeru virusa. oni su još jedan veliki faktor sa frame rate pitanja. Također defragmentirati vaš hard disk. svibanj yield drugi da 1 ili 2 okvira. on svibanj ne zvuk poput mnogo, ali s obzirom na okolnosti, 1 ili 2 okvira ovdje možete učiniti svijet razlika.

provjeriti da li je Vaš video kartica umire. ako ga je dobio mnogo godina, on svibanj biti polagano gorenje out.

sasvim iskreno, mislim da ti svibanj imati samo hrpa od virusa. Također, provjerite da bez dodatnih procesa pokrenut u pozadini dok igraš. oni imaju tendenciju da se velika razlika.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 15 veljača 2008, 03:12
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by link590o View Post
za provjeru virusa. oni su još jedan veliki faktor sa frame rate pitanja. Također defragmentirati vaš hard disk. svibanj yield drugi da 1 ili 2 okvira. on svibanj ne zvuk poput mnogo, ali s obzirom na okolnosti, 1 ili 2 okvira ovdje možete učiniti svijet razlika.

provjeriti da li je Vaš video kartica umire. ako ga je dobio mnogo godina, on svibanj biti polagano gorenje out.

sasvim iskreno, mislim da ti svibanj imati samo hrpa od virusa. Također, provjerite da bez dodatnih procesa pokrenut u pozadini dok igraš. oni imaju tendenciju da se velika razlika.

Ja sam apsolutno nijedan virus na moj računalo. S druge strane, moja grafička kartica bi se mogla eventualno umire. Kupio sam ga na taj način 14-01-08 dobi ne brinite. To bi mogla biti glupi kvar koji bi mogli busted od njega. Prokletstvo, Ive 'pp od GO na duži od 28 dana da se vrate ga: (ubedljivu im je jedini način JA pogodak.
Old 15 veljača 2008, 04:45
Member Group

Quote:
Originally Posted by mattg14 View Post
Ja sam apsolutno nijedan virus na moj računalo.

JA dont 'ištanje to zvuk poput bolova u guzica, ali ako ste slijedili evilfantasy luka's thread o uklanjanju virusa i zlonamjernih programa učiniti. I slijedio sličan vodič kada je moje računalo nije trčanje ispravno i da je došao gore sa svim vrstama stvari, bez obzira na moj Sjever ne branje ga.

Bez obzira da kažem da ne moram više Norton, a da budem iskren Norton mogao biti prilično velik stvaranje razlika u svoj framerates kao i ako ste ga instaliranog!

Anyway, nisam odgovorite na ovaj thread na plamen Norton.
Old 15 veljača 2008, 04:48
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Macmac508 View Post
JA dont 'ištanje to zvuk poput bolova u guzica, ali ako ste slijedili evilfantasy luka's thread o uklanjanju virusa i zlonamjernih programa učiniti. I slijedio sličan vodič kada je moje računalo nije trčanje ispravno i da je došao gore sa svim vrstama stvari, bez obzira na moj Sjever ne branje ga.

Bez obzira da kažem da ne moram više Norton, a da budem iskren Norton mogao biti prilično velik stvaranje razlika u svoj framerates kao i ako ste ga instaliranog!

Anyway, nisam odgovorite na ovaj thread na plamen Norton.

Nemam virusa, zlonamjernih programa, rootkits itd na moj sistem. Koristim AVG slobodan i da su se prestali prikazivati u pozadini se vidi ako je to napravio efekt. On je napravio 1 okvir razlika.
Old 15 veljača 2008, 05:03
Member Group

U redu Doke.

Svibanj činiti blindingly očiti, ali na igru kao što oblvion niste pumpanje postavke sve na 'najviši' su ti. The X1950 je dobar mid-range kartice, ali ništa više od toga.

Ako nije, i vaš CPU djeluje na dobro, vaše memorije nije mrtav, onda bi, čini se vaše grafičke kartice je umirući. Ako telefon ih imati i vi svibanj samo dreka get lucky. Jeste li overclocked vaše kartice?
Old 16 veljača 2008, 04:44
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Macmac508 View Post
U redu Doke.

Svibanj činiti blindingly očiti, ali na igru kao što je zaborav niste pumpanje postavke sve na 'najviši' su ti. The X1950 je dobar mid-range kartice, ali ništa više od toga.

Ako nije, i vaš CPU djeluje na dobro, vaše memorije nije mrtav, onda bi, čini se vaše grafičke kartice je umirući. Ako telefon ih imati i vi svibanj samo dreka get lucky. Jeste li overclocked vaše kartice?

Nisam overclocked moja kartica uopće. Imam tvrtke poslati jedan kurir na to podići vrlo uskoro, pa nadajmo se da će uskoro biti zamijenjena kao:)
Old 21 veljača 2008, 09:09
Novi član grupe

Velik!
Dovoljno je dobio potpuno novo i još uvijek ima isti problem. ISUS!
Old 21 veljača 2008, 15:36
Member Group

Pa, da budem iskren, to će vjerojatno iskljuccio činjenica da je to kartica sama i pokažite da se neki od vaših ostalih hardver.

Pokreni 3Dmark i pogledajte što ste dobili rezultat. Možda neki prolio svjetlo na situaciju. Koje igre imate problema s?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Neki problemi s mojim PSU xZoDiACx Cases & Power Supplies 8 28. svibanj 2009 08:25
VPN pitanja metzy75 Networking, Modemi & VoIP 3 30. listopad 2008 16:36
Problemi s Macbook oobrokensilence Linux OS i alternativna 6 19. ožujak 2008 14:15
Ozbiljne probleme umrežavanja robina80 Networking, Modemi & VoIP 13 8. ožujak 2008 17:50
Im 'vlasništvo pitanja! urmaserendipity85 Općenito Software Chat 2 28. prosinac 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.