kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Frameráta kérdések

Reply

Téma eszközök
Old Február 14, 2008, 10:18
Új tag Csoport

Default Frameráta kérdések

Én vagyok a rossz gyorsjavítást frameráta a powercolor x1950 pro AC2

Things I've done:

- Megpróbáltam régi ATI járművezetők ajánlott a dobozt adott

- Megpróbáltam ATI Catalyst 8,1

- Újjáépített OS beládáz csak a régi vezetők ütköző

- Ellenőrizni kell, ha az összes rajongó dolgozik. Mindenki

- Ellenőrizni hardrive. Minden látszott

- Megvan az új powersuply. A sarkvidéki 600W sok Amper a síneken

- A legtöbb illesztőprogramot naprakész a rendszer.

System specs:

Intel Pentium D 3.2GHz
Maxtor 7200rpm 150gb
2GB memória pc5300
Asus P5VD2-MX SE alaplap

Im Jelenleg OMEGA vezetők. Úgy tűnik, hogy volna megszabadulni a choppyness, de a borzalmas kereteket marad.

I've done CPUz és én találtam ki, hogy az én CPU Úgy tűnik, hogy megy az 2.4GHz a 3.2GHz folyamatosan. Van vásárolt paszta én hűtőborda, és tiszta, és csatlakoztassa újra azt, hogy a későbbiekben.

Játékok játszom tényleg szopogatják a kereteket. Én már kipróbált és IL2 sturmovik Oblivion és a két nagyon hasonló kereteket. Ha alacsonyabb a beállításokat kapok fellendülés talán 4 kocka: / amelyek általában 14-20 képkocka MAX, de ha szembe fal kapok körülbelül 60

felbontás: 1024 x 768

Ha több információt igényel, én leszek boldog, hogy még a részleteket, ha szükséges.
Old Február 15, 2008, 01:08
Donor Group

Ellenőrizzük a vírusokat. ők egy nagy tényező kerettel árfolyamok. is töredezettségmentesítése merevlemezre. amelyek hozamát egy 1 vagy 2 kocka. előfordulhat, hogy nem hangzik valami nagy, de adott körülmények között, 1 vagy 2 kocka itt lehet a világ a különbséget.

ellenőrizze, hogy ha a videókártya haldoklik. Ha van sok évvel ezelőtt, akkor lassan lehet égett ki.

egészen őszintén, azt hiszem, akkor csak egy csomó vírusokat. is, győződjön meg róla, nem kell extra folyamatok futnak a háttérben, miközben te játszani. azok hajlamosak arra, hogy nagy különbség.

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Február 15, 2008, 03:12
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by link590o View Post
Ellenőrizzük a vírusokat. ők egy nagy tényező kerettel árfolyamok. is töredezettségmentesítése merevlemezre. amelyek hozamát egy 1 vagy 2 kocka. előfordulhat, hogy nem hangzik valami nagy, de adott körülmények között, 1 vagy 2 kocka itt lehet a világ a különbséget.

ellenőrizze, hogy ha a videókártya haldoklik. Ha van sok évvel ezelőtt, akkor lassan lehet égett ki.

egészen őszintén, azt hiszem, akkor csak egy csomó vírusokat. is, győződjön meg róla, nem kell extra folyamatok futnak a háttérben, miközben te játszani. azok hajlamosak arra, hogy nagy különbség.

Én egyáltalán nem vírusok a számítógépre. Másrészt, a grafikus kártya lehet esetleg haldoklik. Megvettem azt a 14-01-08 úgy életkor nem gond. Lehet, hogy hülye üzemzavar, amely az zúztam. A francba, már elment, hosszabb, mint a 28 napon belül vissza: (Meggyőző számukra az egyetlen módja azt hiszem.
Old Február 15, 2008, 04:45
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by mattg14 View Post
Én egyáltalán nem vírusok a számítógépre.

Nem akarom, hogy úgy hangzik, mintha a fájdalom a fenék, de ha havent követte evilfantasy a téma a vírusokat és a rosszindulatú szoftverek eltávolítására csinálni. Követtem egy hasonló katalógus, amikor a számítógép nem működik megfelelően, és ez jött ki minden olyan dolgot, annak ellenére, hogy én nem a Norton picking it up.

Függetlenül attól, hogy mondják, nem kell többé Norton, és hogy őszinte legyek Norton lehet, hogy elég nagy a különbség a framerates is, ha van telepítve!

Mindegy, én nem válaszolt a téma lángspektrometria Norton.
Old Február 15, 2008, 04:48
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Macmac508 View Post
Nem akarom, hogy úgy hangzik, mintha a fájdalom a fenék, de ha havent követte evilfantasy a téma a vírusokat és a rosszindulatú szoftverek eltávolítására csinálni. Követtem egy hasonló katalógus, amikor a számítógép nem működik megfelelően, és ez jött ki minden olyan dolgot, annak ellenére, hogy én nem a Norton picking it up.

Függetlenül attól, hogy mondják, nem kell többé Norton, és hogy őszinte legyek Norton lehet, hogy elég nagy a különbség a framerates is, ha van telepítve!

Mindegy, én nem válaszolt a téma lángspektrometria Norton.

Nincs vírusok, rosszindulatú programok, rootkitek etc on my system. I use AVG ingyenes, és le is, hogy fut a háttérben, hogy ha ez a tett hatását. Ez egy 1 kocka a különbség.
Old Február 15, 2008, 05:03
Csoport tagja

Okey Doke.

Tűnhet blindingly nyilvánvaló, de a játék, akkor nem oblvion szivattyúteljesítmény a beállításokat minden "legmagasabb" te is. Az X1950 egy jó középkategóriás kártyát, de semmi több.

Ha nem, és a CPU nem működik jól, akkor a memóriát nem halt meg, majd tűnik el a grafikus kártya haldoklik. Ha telefonon őket, és a kárálást akkor csak szerencsés. Van overclocked a kártya?
Old Február 16, 2008, 04:44
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Macmac508 View Post
Okey Doke.

Tűnhet blindingly nyilvánvaló, de a játék, mint a feledés te nem szivattyúteljesítmény a beállításokat minden "legmagasabb" te is. Az X1950 egy jó középkategóriás kártyát, de semmi több.

Ha nem, és a CPU nem működik jól, akkor a memóriát nem halt meg, majd tűnik el a grafikus kártya haldoklik. Ha telefonon őket, és a kárálást akkor csak szerencsés. Van overclocked a kártya?

Nem tudok én overclocked kártya egyáltalán. Megvan a társaság, hogy küldjön ki egy futár, hogy vedd fel hamarosan, úgyhogy remélhetőleg ez lesz hamarosan helyettesíteni is:)
Old Február 21, 2008, 09:09
Új tag Csoport

Nagy!
Most egy teljesen új és még mindig ugyanaz a probléma. Jézus!
Old Február 21, 2008, 15:36
Csoport tagja

Nos, hogy őszinte legyek, ez valószínűleg kizárni azt a tényt, hogy maga a kártya, és pont akkor néhány a többi hardvert.

Run 3Dmark, és milyen eredményt kap. Lehet azonban némi fényt a helyzetet. Milyen játékok érzed baj?
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.