![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a rossz gyorsjavítást frameráta a powercolor x1950 pro AC2 Things I've done: - Megpróbáltam régi ATI járművezetők ajánlott a dobozt adott - Megpróbáltam ATI Catalyst 8,1 - Újjáépített OS beládáz csak a régi vezetők ütköző - Ellenőrizni kell, ha az összes rajongó dolgozik. Mindenki - Ellenőrizni hardrive. Minden látszott - Megvan az új powersuply. A sarkvidéki 600W sok Amper a síneken - A legtöbb illesztőprogramot naprakész a rendszer. System specs: Intel Pentium D 3.2GHz Maxtor 7200rpm 150gb 2GB memória pc5300 Asus P5VD2-MX SE alaplap Im Jelenleg OMEGA vezetők. Úgy tűnik, hogy volna megszabadulni a choppyness, de a borzalmas kereteket marad. I've done CPUz és én találtam ki, hogy az én CPU Úgy tűnik, hogy megy az 2.4GHz a 3.2GHz folyamatosan. Van vásárolt paszta én hűtőborda, és tiszta, és csatlakoztassa újra azt, hogy a későbbiekben. Játékok játszom tényleg szopogatják a kereteket. Én már kipróbált és IL2 sturmovik Oblivion és a két nagyon hasonló kereteket. Ha alacsonyabb a beállításokat kapok fellendülés talán 4 kocka: / amelyek általában 14-20 képkocka MAX, de ha szembe fal kapok körülbelül 60 felbontás: 1024 x 768 Ha több információt igényel, én leszek boldog, hogy még a részleteket, ha szükséges. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizzük a vírusokat. ők egy nagy tényező kerettel árfolyamok. is töredezettségmentesítése merevlemezre. amelyek hozamát egy 1 vagy 2 kocka. előfordulhat, hogy nem hangzik valami nagy, de adott körülmények között, 1 vagy 2 kocka itt lehet a világ a különbséget.
ellenőrizze, hogy ha a videókártya haldoklik. Ha van sok évvel ezelőtt, akkor lassan lehet égett ki. egészen őszintén, azt hiszem, akkor csak egy csomó vírusokat. is, győződjön meg róla, nem kell extra folyamatok futnak a háttérben, miközben te játszani. azok hajlamosak arra, hogy nagy különbség. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én egyáltalán nem vírusok a számítógépre. Másrészt, a grafikus kártya lehet esetleg haldoklik. Megvettem azt a 14-01-08 úgy életkor nem gond. Lehet, hogy hülye üzemzavar, amely az zúztam. A francba, már elment, hosszabb, mint a 28 napon belül vissza: (Meggyőző számukra az egyetlen módja azt hiszem. |
|
| |||
| |||
| Nem akarom, hogy úgy hangzik, mintha a fájdalom a fenék, de ha havent követte evilfantasy a téma a vírusokat és a rosszindulatú szoftverek eltávolítására csinálni. Követtem egy hasonló katalógus, amikor a számítógép nem működik megfelelően, és ez jött ki minden olyan dolgot, annak ellenére, hogy én nem a Norton picking it up. Függetlenül attól, hogy mondják, nem kell többé Norton, és hogy őszinte legyek Norton lehet, hogy elég nagy a különbség a framerates is, ha van telepítve! Mindegy, én nem válaszolt a téma lángspektrometria Norton. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nincs vírusok, rosszindulatú programok, rootkitek etc on my system. I use AVG ingyenes, és le is, hogy fut a háttérben, hogy ha ez a tett hatását. Ez egy 1 kocka a különbség. |
|
| |||
| |||
| Okey Doke. Tűnhet blindingly nyilvánvaló, de a játék, akkor nem oblvion szivattyúteljesítmény a beállításokat minden "legmagasabb" te is. Az X1950 egy jó középkategóriás kártyát, de semmi több. Ha nem, és a CPU nem működik jól, akkor a memóriát nem halt meg, majd tűnik el a grafikus kártya haldoklik. Ha telefonon őket, és a kárálást akkor csak szerencsés. Van overclocked a kártya? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem tudok én overclocked kártya egyáltalán. Megvan a társaság, hogy küldjön ki egy futár, hogy vedd fel hamarosan, úgyhogy remélhetőleg ez lesz hamarosan helyettesíteni is:) |
|
| |||
| |||
| Nagy! Most egy teljesen új és még mindig ugyanaz a probléma. Jézus! |
|
| |||
| |||
| Nos, hogy őszinte legyek, ez valószínűleg kizárni azt a tényt, hogy maga a kártya, és pont akkor néhány a többi hardvert. Run 3Dmark, és milyen eredményt kap. Lehet azonban némi fényt a helyzetet. Milyen játékok érzed baj? |