פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

Framerate בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 14 פבואר 2008, 10:18
קבוצת חברות חדשות

אני חווה רע framerate באמצעות powercolor x1950 מקצועית AC2

דברים שאני שעשיתם:

- נעשה ניסיון הישן מומלץ ATI נהגים עם תיבת נתון

- נעשה ניסיון ATI Catalyst 8.1

- רק Rebuilt OS incase הישן של הנהגים סותרות

- בדקו אם הם אוהדים את כל העבודה. כל אלה

- בדקו hardrive. הכל נראה בסדר

- יש לי חדשות powersuply. ארקטי של 600w עם הרבה Amps על Rails

- רוב מנהלי ההתקנים עדכני עם המערכת.

מפרט מערכת:

Intel Pentium D 3.2ghz
maxtor 7200rpm 150gb
2GB זיכרון pc5300
ASUS P5VD2-MX SE לוח האם

Im כרגע באמצעות אומגה הנהגים. הם נראה gotten יש לשחרר את choppyness, אבל נורא להישאר במסגרות.

אני שעשיתם CPUz ו מצאתי את שלי CPU נראה כי הולך להיות מ 2.4ghz ל 3.2ghz ברציפות. אני חייב לרכוש הדבק שלי heatsink ויהיה נקי כי & reattach אותו בשלב מאוחר יותר.

לשחק משחקים אני באמת למצוץ במסגרות. ביצעתי בדיקות IL2 ו sturmovik שכחה ושניהם נמצאים במסגרות דומות מאוד. אם אני להנמיך את הגדרות אני מקבל דחיפה של אולי 4 מסגרות: / אשר הם בדרך כלל 14-20 מסגרות מקס, אבל אם אני בפנים קיר אני מקבל בערך 60

רזולוציה: 1024 x 768

אם אתה מבקש פרטים נוספים, אשמח להוסיף עוד פרטים, אם יש צורך בכך.
Old 15 פבואר 2008, 01:08
קבוצת תורמים

בדוק וירוסים. הם עוד גורם גדול עם מסגרת הדולר בעיות. גם לאחות את הכונן הקשיח. שעשויות להניב עוד 1 או 2 מסגרות. ייתכן שהוא לא נשמע כמו הרבה, אבל בהתחשב בנסיבות, 1 או 2 מסגרות כאן יכול לעשות את ההבדל בעולם.

בדוק כדי לראות אם כרטיס המסך שלך היא גוססת. אם יש לך את זה לפני שנים רבות, זה עשוי להיות בוער החוצה באיטיות.

די בכנות, אני רק חושב שאתה עלול להיות חבורה של וירוסים. כמו כן, ודא ללא תוספת תהליכים רצים ברקע בזמן שאתה משחק. אלה נוטים לעשות הבדל גדול.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 15 פבואר 2008, 03:12
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי link590o View Post
בדוק וירוסים. הם עוד גורם גדול עם מסגרת הדולר בעיות. גם לאחות את הכונן הקשיח. שעשויות להניב עוד 1 או 2 מסגרות. ייתכן שהוא לא נשמע כמו הרבה, אבל בהתחשב בנסיבות, 1 או 2 מסגרות כאן יכול לעשות את ההבדל בעולם.

בדוק כדי לראות אם כרטיס המסך שלך היא גוססת. אם יש לך את זה לפני שנים רבות, זה עשוי להיות בוער החוצה באיטיות.

די בכנות, אני רק חושב שאתה עלול להיות חבורה של וירוסים. כמו כן, ודא ללא תוספת תהליכים רצים ברקע בזמן שאתה משחק. אלה נוטים לעשות הבדל גדול.

יש לי שום וירוסים במחשב שלי. מצד שני, כרטיס המסך שלי יכול להיות אולי גוססת. קניתי אותו על כך בן 14-01-08 הוא לא חשש. זה יכול להיות טיפשי malfunction אשר אפשרי של busted אותו. לעזאזל, אני כבר הלכו על יותר מאשר 28 ימים כדי להחזיר את זה: (לשכנע אותם הוא הדרך היחידה בה אני מניח.
Old 15 פבואר 2008, 04:45
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mattg14 View Post
יש לי שום וירוסים במחשב שלי.

אני לא רוצה נשמע כמו כאב את arse, אבל אם אתה havent בעקבות evilfantasy של פתיל על הסרת וירוסים ועל תוכנות זדוניות עושה את זה. עקבתי דומה המדריך שלי כאשר המחשב לא פועל כראוי והוא בא עם כל מיני דברים, למרות שלי לא Norton לבחור אותו.

בלי קשר להגיד שאין לי את Norton יותר, ועל מנת להיות כנים Norton ניתן לבצע די גדול ההבדל שלך framerates גם אם יש לך את זה מותקן!

בכל מקרה, אני לא משיב על זה פתיל על להבה Norton.
Old 15 פבואר 2008, 04:48
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Macmac508 View Post
אני לא רוצה נשמע כמו כאב את arse, אבל אם אתה havent בעקבות evilfantasy של פתיל על הסרת וירוסים ועל תוכנות זדוניות עושה את זה. עקבתי דומה המדריך שלי כאשר המחשב לא פועל כראוי והוא בא עם כל מיני דברים, למרות שלי לא Norton לבחור אותו.

בלי קשר להגיד שאין לי את Norton יותר, ועל מנת להיות כנים Norton ניתן לבצע די גדול ההבדל שלך framerates גם אם יש לך את זה מותקן!

בכל מקרה, אני לא משיב על זה פתיל על להבה Norton.

אין לי וירוסים, תוכנות זדוניות, rootkits וכו על המערכת שלי. אני משתמש ממוצע בחינם, כי הפסיקו לרוץ ברקע כדי לבדוק אם עשו את זה בתוקף. הוא עשה את המסגרת של 1 הבדל.
Old 15 פבואר 2008, 05:03
חבר קבוצת

Okey Doke.

מאי blindingly נראה ברור, אבל על המשחק כמו oblvion אינך שאיבה את כל ההגדרות ב 'הגבוה ביותר' אתה. ה X1950 הוא טוב באמצע טווח כרטיס, אבל לא יותר מזה.

אם לא, וכן את CPU פועל היטב בבית, את הזיכרון הוא לא מת, אז זה היה נראה כרטיס המסך שלך גוסס. אם הטלפון אותם ואת יש לדבר בטרוף ייתכן פשוט מזל. האם overclocked הכרטיס שלך?
Old 16 פבואר 2008, 04:44
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Macmac508 View Post
Okey Doke.

מאי blindingly נראה ברור, אבל על המשחק כמו שאתה לא שכחה שאיבה את כל ההגדרות ב 'הגבוה ביותר' אתה. ה X1950 הוא טוב באמצע טווח כרטיס, אבל לא יותר מזה.

אם לא, וכן את CPU פועל היטב בבית, את הזיכרון הוא לא מת, אז זה היה נראה כרטיס המסך שלך גוסס. אם הטלפון אותם ואת יש לדבר בטרוף ייתכן פשוט מזל. האם overclocked הכרטיס שלך?

יש לי את הכרטיס שלי לא overclocked בכלל. אני כבר קיבלתי את החברה לשלוח את שליח כדי לקחת את זה מהר מאוד, כך אני מקווה שזה יהיה בקרוב יוחלף גם:)
Old 21 פבואר 2008, 09:09
קבוצת חברות חדשות

נהדר!
פשוט יש מותג חדש והוא עדיין יש את אותה בעיה. אלוהים!
Old 21 פבואר 2008, 15:36
חבר קבוצת

ובכן, כדי להיות כנים, זה כנראה היה לפסול את העובדה שזה הכרטיס עצמו והצבע לך חלק חומרה אחרים.

הפעלה 3Dmark ולראות מה התוצאה שאתה מקבל. אולי לשפוך קצת אור על המצב. איזה משחקים אתה מתקשה עם?
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.