![]() |
|
| |||
| |||
| אני חווה רע framerate באמצעות powercolor x1950 מקצועית AC2 דברים שאני שעשיתם: - נעשה ניסיון הישן מומלץ ATI נהגים עם תיבת נתון - נעשה ניסיון ATI Catalyst 8.1 - רק Rebuilt OS incase הישן של הנהגים סותרות - בדקו אם הם אוהדים את כל העבודה. כל אלה - בדקו hardrive. הכל נראה בסדר - יש לי חדשות powersuply. ארקטי של 600w עם הרבה Amps על Rails - רוב מנהלי ההתקנים עדכני עם המערכת. מפרט מערכת: Intel Pentium D 3.2ghz maxtor 7200rpm 150gb 2GB זיכרון pc5300 ASUS P5VD2-MX SE לוח האם Im כרגע באמצעות אומגה הנהגים. הם נראה gotten יש לשחרר את choppyness, אבל נורא להישאר במסגרות. אני שעשיתם CPUz ו מצאתי את שלי CPU נראה כי הולך להיות מ 2.4ghz ל 3.2ghz ברציפות. אני חייב לרכוש הדבק שלי heatsink ויהיה נקי כי & reattach אותו בשלב מאוחר יותר. לשחק משחקים אני באמת למצוץ במסגרות. ביצעתי בדיקות IL2 ו sturmovik שכחה ושניהם נמצאים במסגרות דומות מאוד. אם אני להנמיך את הגדרות אני מקבל דחיפה של אולי 4 מסגרות: / אשר הם בדרך כלל 14-20 מסגרות מקס, אבל אם אני בפנים קיר אני מקבל בערך 60 רזולוציה: 1024 x 768 אם אתה מבקש פרטים נוספים, אשמח להוסיף עוד פרטים, אם יש צורך בכך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק וירוסים. הם עוד גורם גדול עם מסגרת הדולר בעיות. גם לאחות את הכונן הקשיח. שעשויות להניב עוד 1 או 2 מסגרות. ייתכן שהוא לא נשמע כמו הרבה, אבל בהתחשב בנסיבות, 1 או 2 מסגרות כאן יכול לעשות את ההבדל בעולם.
בדוק כדי לראות אם כרטיס המסך שלך היא גוססת. אם יש לך את זה לפני שנים רבות, זה עשוי להיות בוער החוצה באיטיות. די בכנות, אני רק חושב שאתה עלול להיות חבורה של וירוסים. כמו כן, ודא ללא תוספת תהליכים רצים ברקע בזמן שאתה משחק. אלה נוטים לעשות הבדל גדול. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יש לי שום וירוסים במחשב שלי. מצד שני, כרטיס המסך שלי יכול להיות אולי גוססת. קניתי אותו על כך בן 14-01-08 הוא לא חשש. זה יכול להיות טיפשי malfunction אשר אפשרי של busted אותו. לעזאזל, אני כבר הלכו על יותר מאשר 28 ימים כדי להחזיר את זה: (לשכנע אותם הוא הדרך היחידה בה אני מניח. |
|
| |||
| |||
| אני לא רוצה נשמע כמו כאב את arse, אבל אם אתה havent בעקבות evilfantasy של פתיל על הסרת וירוסים ועל תוכנות זדוניות עושה את זה. עקבתי דומה המדריך שלי כאשר המחשב לא פועל כראוי והוא בא עם כל מיני דברים, למרות שלי לא Norton לבחור אותו. בלי קשר להגיד שאין לי את Norton יותר, ועל מנת להיות כנים Norton ניתן לבצע די גדול ההבדל שלך framerates גם אם יש לך את זה מותקן! בכל מקרה, אני לא משיב על זה פתיל על להבה Norton. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אין לי וירוסים, תוכנות זדוניות, rootkits וכו על המערכת שלי. אני משתמש ממוצע בחינם, כי הפסיקו לרוץ ברקע כדי לבדוק אם עשו את זה בתוקף. הוא עשה את המסגרת של 1 הבדל. |
|
| |||
| |||
| Okey Doke. מאי blindingly נראה ברור, אבל על המשחק כמו oblvion אינך שאיבה את כל ההגדרות ב 'הגבוה ביותר' אתה. ה X1950 הוא טוב באמצע טווח כרטיס, אבל לא יותר מזה. אם לא, וכן את CPU פועל היטב בבית, את הזיכרון הוא לא מת, אז זה היה נראה כרטיס המסך שלך גוסס. אם הטלפון אותם ואת יש לדבר בטרוף ייתכן פשוט מזל. האם overclocked הכרטיס שלך? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יש לי את הכרטיס שלי לא overclocked בכלל. אני כבר קיבלתי את החברה לשלוח את שליח כדי לקחת את זה מהר מאוד, כך אני מקווה שזה יהיה בקרוב יוחלף גם:) |
|
| |||
| |||
| נהדר! פשוט יש מותג חדש והוא עדיין יש את אותה בעיה. אלוהים! |
|
| |||
| |||
| ובכן, כדי להיות כנים, זה כנראה היה לפסול את העובדה שזה הכרטיס עצמו והצבע לך חלק חומרה אחרים. הפעלה 3Dmark ולראות מה התוצאה שאתה מקבל. אולי לשפוך קצת אור על המצב. איזה משחקים אתה מתקשה עם? |