![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man kyla blogų framerate naudojant PowerColor X1950 PRO AC2 Things I've Done: - Bandote senas ATI tvarkykles rekomendavo su langelyje pateiktas - Bandote ATI Catalyst 8,1 - Odbudowana OS tiesiog uždengti senų vairuotojų kilo - Tikrinama, jei visi ventiliatoriai dirba. Visi jie - Būtų patikrintos hardrive. Visi atrodė baudos - Turite naują powersuply. Arkties 600W su daugybe Vairo ant bėgių - Daugelis vairuotojų up-to-date su sistema. Svaidytuvo: Intel Pentium D 3.2GHz MAXTOR 7200rpm 150gb 2GB PC5300 atminties Asus P5VD2-MX SE plokštės Im metu naudojate OMEGA vairuotojai. Atrodo, jie įgijo atsikratyti choppyness, bet baisi rėmeliai išlikti. I've done CPUz ir aš sužinojau, kad mano CPU Atrodo, kad vyksta nuo 2.4GHz iki 3.2GHz nuolat. Aš įsigijo pasta mano HEATSINK ir bus švarus ir įdėkite jį vėliau. Žaidimai ir žaisti tikrai įsiurbti į rėmus. Aš išbandyti IL2 sturmovik ir užmaršties ir abu yra labai panašūs į rėmus. Jeigu aš turiu mažiau nustatymus gaunu apie gal 4 rėmai boost: /, kuris paprastai yra 14-20 kadrų MAX, tačiau jei aš veido sienos gaunu apie 60 rezoliucija: 1024 x 768 Jei reikia daugiau informacijos, aš mielai pridėti daugiau informacijos, jei reikia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| patikrinkite, ar nėra virusų. jie dar vienas didelis faktorius, frame rate problemų. pat defragmentować kietajame diske. kad galima išgauti dar 1 ar 2 freimus. tai gali atrodyti daug, tačiau atsižvelgiant į aplinkybes, 1 arba 2 rėmelius čia gali padaryti skirtumo pasaulyje.
patikrinkite, ar jūsų vaizdo plokštė miršta. Jei turite jį prieš daugelį metų, jis gali būti dega iš lėto. visiškai sąžiningai, manau, kad galite tiesiog virusų krūva. Be to, įsitikinkite, kad jokių papildomų procesai veikia fone, o tu žaidi. tas linkusios daryti didelis skirtumas. Mano sistema: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš visiškai ne mano kompiuteryje nėra virusų. Kita vertus, mano vaizdo plokštė gali būti galbūt miršta. Aš nusipirkau jį 14-01-08 tiek amžių nėra jaudintis. Tai gali būti kvailas nesklandumus, kurie gali iš Busted jį. Damn, I've gone į ilgiau nei 28 dienų grąžinti: (Įsitikinkite joms yra vienintelis būdas, I guess. |
|
| |||
| |||
| Aš nenoriu skambėti kaip į arse skausmas, bet jei jūs neturite po evilfantasy's thread šalinti virusų ir kenkėjiškų programų daryti. Aš po panašių vadovas, kai mano kompiuteryje buvo neveikia tinkamai, ir ji atėjo su visų rūšių medžiagos, nepaisant mano Norton ne picking it up. Neatsižvelgiant į tai pasakyti, kad aš neturiu Norton nebėra, ir būti sąžiningas Norton galima padaryti gana didelis skirtumas jūsų framerates taip pat jeigu turite jį įdiegti! Anyway, I didn't reply to this thread liepsnos Norton. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš neturiu jokių virusų, kenkėjiškų programų rootkit tt mano sistema. Aš naudoju AVG Free ir nutraukė, kad fone pamatyti jeigu tai padarė poveikį. Jis padarė 1 rėmo skirtumas. |
|
| |||
| |||
| Tvarkinga Doke. Gali atrodyti blindingly akivaizdu, bet kaip oblvion nesate siurblių parametrai visi "aukščiausios" esate žaidimas. X1950 yra geras Vidutinės klasės kortelę, bet nieko daugiau nei tai. Jei ne, tai ir tavo CPU dirba ne gerai, atminties nėra miręs, tada atrodo jūsų vaizdo plokštė miršta. Jei telefonas juos ir turėti tirada galite gauti tiesiog pasisekė. Ar jūs Overclocked savo kortelę? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš ne Overclocked mano kortele visi. Turiu bendrovė siųsti kurjerį paimti tai labai greitai, todėl tikiuosi, kad bus keičiami tik gerai:) |
|
| |||
| |||
| Puikus! Just got a brand new viena ir ji vis dar turi tą pačią problemą. Jėzus! |
|
| |||
| |||
| Na, būti sąžiningiems, tai tikriausiai būtų paneigti faktą, kad ji yra pati kortele ir jus nukreipti į tam tikrų kitų savo aparatūros. Pradėti 3dmark ir pamatysite, ką rezultatas jums. Gali truputį paaiškino situaciją. Kokie žaidimai jums kyla problemų? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kai su mano PSU Aktualijos | xZoDiACx | Cases & Power Supplies | 8 | Gegužė 28, 2009 08:25 |
| VPT Aktualijos | metzy75 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 30 spalis 2008 16:36 |
| Problemos su MacBook | oobrokensilence | Linux & Alternative OS | 6 | Kovas 19, 2008 14:15 |
| Rimtas tinklų klausimai | robina80 | Networking, Modems & VoIP | 13 | 8 kovas 2008 17:50 |
| Turiu problemų! | urmaserendipity85 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 28 gruodis 2007 12:48 |
| Temos įrankiai | |
| |