mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Framerate jautājumi

Reply

Thread Tools
Old Februāris 14, 2008, 10:18
New Member Group

Es esmu piedzīvo slikti framerate izmantojot powercolor X1950 PRO AC2

Lietas, es esam darīts:

- Mēģināja vecās ATI draiveri ieteicams ar lodziņu, ņemot vērā

- Mēģināja ATI katalizators 8,1

- Pārbūvēta OS tikai incase vecu autovadītāju pretrunīgas

- Pārbaudīti ja visi fani ir strādā. Visi ir

- Pārbaudīti hardrive. Visi šķita fine

- Got jaunu powersuply. Arktisks 600W ar lielu ampēri uz sliedēm

- Lielākā daļa vadītāju ir up-to-datumu sistēmu.

System specs:

Intel Pentium D 3.2GHz
MAXTOR 7200rpm 150GB
2gb PC5300 atmiņa
Asus P5VD2-MX SE motherboard

Im pašlaik izmanto OMEGA draiverus. Tie, šķiet, gotten vaļā choppyness, bet briesmīgi rāmji paliek.

Es esmu darījusi CPUz un man ir konstatēts, ka mana CPU Šķiet, ka pārejot no 2.4GHz uz 3.2GHz nepārtraukti. Man ir iegādājušies pasta manu Heatsink un tīri, ka & jauna vajadzēs to vēlāk.

Games I play tiešām sūkāt rāmjos. Esmu pārbaudīts IL2 grupā sturmovik un Oblivion un abi ir ļoti līdzīgi, rāmjos. Ja es zemāks uzstādījumus man strauja varbūt 4 kadri: / kas parasti ir 14-20 kadri MAX, bet, ja Es saskaros ar sienu man ap 60

resolution: 1024 x 768

Ja Jums nepieciešama papildu informācija, es būšu priecīgs pievienot papildu informāciju, ja nepieciešams.
Old Februāris 15, 2008, 01:08
Donors Group

Pārbaudīt, vai vīrusiem. viņi vēl liels faktors kadru ātrumu jautājumiem. arī defragment jūsu cietā diska. ka var dot vēl 1 vai 2 rāmjus. tā nevar izklausīties daudz, bet, ņemot vērā apstākļus, 1 vai 2 kadri šeit var padarīt pasauli atšķirību.

vēlreiz pārbaudiet, vai jūsu video karte ir mirst. ja jums tas pirms daudziem gadiem, tas var pamazām tikt izbalēšanas.

pavisam godīgi, es domāju, ka jums vienkārši ir ķekars vīrusus. arī pārbaude, lai pārliecinātos, bez papildu procesi darbojas fonā, kamēr jūs spēlējat. tiem ir tendence veikt lielas pārmaiņas.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 15, 2008, 03:12
New Member Group

Quote:
Originally Posted by link590o View Post
Pārbaudīt, vai vīrusiem. viņi vēl liels faktors kadru ātrumu jautājumiem. arī defragment jūsu cietā diska. ka var dot vēl 1 vai 2 rāmjus. tā nevar izklausīties daudz, bet, ņemot vērā apstākļus, 1 vai 2 kadri šeit var padarīt pasauli atšķirību.

vēlreiz pārbaudiet, vai jūsu video karte ir mirst. ja jums tas pirms daudziem gadiem, tas var pamazām tikt izbalēšanas.

pavisam godīgi, es domāju, ka jums vienkārši ir ķekars vīrusus. arī pārbaude, lai pārliecinātos, bez papildu procesi darbojas fonā, kamēr jūs spēlējat. tiem ir tendence veikt lielas pārmaiņas.

Man ir pilnīgi nekādas vīrusu manā datorā. No otras puses, mana grafikas karte, varētu būt iespējams, mirst. Es nopirku to 14-01-08 tik vecums nav jāuztraucas. Tas varētu būt muļķis darbības traucējumi, kas varētu no busted tā. Damn, es esmu devusies uz ilgāk nekā 28 dienas atpakaļ: (Pārliecinoši tām ir vienīgais veids, i guess.
Old Februāris 15, 2008, 04:45
Loceklis

Quote:
Originally Posted by mattg14 View Post
Man ir pilnīgi nekādas vīrusu manā datorā.

Es nevēlos izklausīties sāpes arse, bet, ja jūs havent pēc evilfantasy ir pavediens likvidēt vīrusiem un ļaunprātīgas programmatūras do that. Es sekoju līdzīgs ceļvedis, kad manā datorā bija nedarbojas pareizi, un tas nāca klajā ar visām stuff veidu, neskatoties uz manu Norton nav picking it up.

Neatkarīgi pateikt man nav Norton vairs, un ja godīgi Norton var padarīt diezgan liela atšķirība, lai jūsu framerates, kā arī, ja Jums nav instalēts!

Anyway, man nav atbilde uz šo pavedienu liesmas Norton.
Old Februāris 15, 2008, 04:48
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Macmac508 View Post
Es nevēlos izklausīties sāpes arse, bet, ja jūs havent pēc evilfantasy ir pavediens likvidēt vīrusiem un ļaunprātīgas programmatūras do that. Es sekoju līdzīgs ceļvedis, kad manā datorā bija nedarbojas pareizi, un tas nāca klajā ar visām stuff veidu, neskatoties uz manu Norton nav picking it up.

Neatkarīgi pateikt man nav Norton vairs, un ja godīgi Norton var padarīt diezgan liela atšķirība, lai jūsu framerates, kā arī, ja Jums nav instalēts!

Anyway, man nav atbilde uz šo pavedienu liesmas Norton.

Man nav vīrusi malware, rootkit utt par manu sistēmu. Es izmantoju AVG bezmaksas, un ir apturēta, kas darbojas fonā, lai redzētu, kas veikti sakarā. Tā ir veikusi 1 rāmja atšķirība.
Old Februāris 15, 2008, 05:03
Loceklis

Norunāts Doke.

Var likties blindingly skaidrs, bet spēli, piemēram, oblvion neesat sūknēšanas uzstādījumi visas augstākā "are you. X1950 ir labi vidējas klases karti, bet nekas vairāk.

Ja tā nav, un jūsu CPU strādā ar labi, atmiņas nav miris, tad šķiet, jūsu grafikas karte mirst. Ja jūs tālruni tos un ir skaļas frāzes jūs varat tikai iegūt laimīgs. Vai jūs overclocked karti?
Old Februāris 16, 2008, 04:44
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Macmac508 View Post
Norunāts Doke.

Var likties blindingly skaidrs, bet spēle kā aizmiršana neesat sūknēšanas uzstādījumi visas augstākā "are you. X1950 ir labi vidējas klases karti, bet nekas vairāk.

Ja tā nav, un jūsu CPU strādā ar labi, atmiņas nav miris, tad šķiet, jūsu grafikas karte mirst. Ja jūs tālruni tos un ir skaļas frāzes jūs varat tikai iegūt laimīgs. Vai jūs overclocked karti?

Es neesmu overclocked manu karti vispār. I've got sabiedrība izsūtīt kurjers uzņemt tai pat ļoti ātri, tāpēc, cerams, tas būs jāaizstāj drīz arī:)
Old Februāris 21, 2008, 09:09
New Member Group

Lielisks!
Tikko ieguva pavisam jaunu viena un tā joprojām ir tāda pati problēma. JESUS!
Old Februāris 21, 2008, 15:36
Loceklis

Nu, ja godīgi, tas iespējams izslēgt, ka tā ir kartes pati un punktu jums dažus jūsu datortehniku.

Palaist 3DMark un redzēt, kas rezultātā jums. Might nelielu ieskatu par situāciju. Kādas spēles jums radušās problēmas ar?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.