![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem zły doświadczającymi klatek za pomocą powercolor x1950 pro AC2 Things I've done: - Próbowano stare sterowniki ATI zaleca z danym polu - Próbowano ATI catalyst 8.1 - Przebudowany OS incase prostu starych sterowników sprzecznych - Sprawdzane, gdy wszystkie wentylatory pracują. Wszystkie są - Sprawdzane hardrive. Wszystko wydawało się dobrze - Masz nową powersuply. W Arktyce 600W z dużą Amps na szynach - Większość kierowców są aktualne z systemem. System Specs: Intel Pentium D 3.2ghz Maxtor 7200rpm 150gb 2GB pamięci pc5300 Asus P5VD2-MX SE płyta Im używasz OMEGA kierowców. Udało się zdobyć pozbyć z choppyness, ale okropne ramki pozostać. I've done CPUz i mam dowiedziałem się, że moja CPU Wydaje się, że będzie od 2,4 GHz do 3.2ghz ciągły. Mam zakupione wklej mojej Heatsink i czyste, że i ponowne jej później. Gry i grać naprawdę suck w ramkach. I've testowane IL2 sturmovik i Oblivion i oba są bardzo podobne w ramkach. Jeśli niższe ustawienia i uzyskać zwiększenie o 4 może ramek: /, które są zazwyczaj 14-20 klatek MAX, ale jeśli ja twarz ścianie i dostać około 60 rozdzielczość: 1024 x 768 Jeśli potrzebujesz więcej informacji, I'll be happy, aby dodać więcej szczegółów, jeśli to konieczne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sprawdzić w poszukiwaniu wirusów. they're innym czynnikiem duże problemy z klatek. także zdefragmentować dysk twardy. że może przynieść kolejne 1 lub 2 ramki. może to nie brzmi jak dużo, ale biorąc pod uwagę okoliczności, 1 lub 2 klatki tutaj może wnieść świecie różnicy.
sprawdź, czy Twoja karta graficzna jest umierający. jeśli masz go wiele lat temu, może to być spalanie się powoli. zupełnie szczerze, myślę, że może być tylko kilka wirusów. również, sprawdź, czy żadne dodatkowe procesy są uruchomione w tle podczas gry. te skłaniają do wielkiego różnicy. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mam absolutnie żadnych wirusów na moim komputerze. Z drugiej strony, moja karta graficzna może być ewentualnie umierania. Kupiłem go w wieku 14-01-08 więc nie martw się. Może to być głupi niesprawności, które mogą z niego busted. Cholera, I've odszedł na dłużej niż 28 dni na zwrot to: (przekonywanie ich jest jedynym sposobem I guess. |
|
| |||
| |||
| Nie chcę mówić jak ból w tyłek, ale jeśli nie miałaś po evilfantasy w wątku na usuwanie wirusów i złośliwego oprogramowania zrobić. I nastąpił podobny przewodnik, gdy mój komputer nie działa prawidłowo, a razem z różnego rodzaju rzeczy, pomimo moich Norton nie picking it up. Niezależnie do powiedzenia nie mam już Norton, i być uczciwym Norton może być uczynienie dość duża różnica do framerates oraz jeżeli jest on zainstalowany! Anyway, I didn't odpowiedzi do tego wątku do płomienia Norton. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nie mam żadnych wirusów, malware, rootkitów itp na moim komputerze. Używam AVG darmo i już, że działa w tle, aby sprawdzić, czy dokonane skutku. To się 1 ramach różnicy. |
|
| |||
| |||
| Okey Doke. Blindingly może się wydawać oczywiste, ale w grze takiej jak oblvion nie jest pompowanie ustawienia wszystko na "najwyższy" jesteś. W X1950 jest dobrym średniej karty, ale nic więcej. Jeśli nie, a procesor pracuje w dobrze, pamięć nie jest martwe, a następnie wydaje się karta graficzna jest umierający. Jeśli telefon je i mają rant może dostać tylko szczęście. Czy overclocked karty? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ja nie overclocked moich kart w ogóle. Mam spółki wysłać kuriera, aby odebrać to bardzo szybko, więc miejmy nadzieję, będzie ona zastąpiona szybko jak dobrze:) |
|
| |||
| |||
| Świetny! Just got a brand new jeden i nadal ma ten sam problem. JESUS! |
|
| |||
| |||
| Cóż, być szczery, to prawdopodobnie wykluczyć faktu, że jest to karta, a punkt do niektórych innych urządzeń. Run 3DMark i zobacz co masz wynik. Może rzucić nieco światła na sytuację. Czym są gry masz kłopoty z? |
![]() |
|
| Zakładki |