mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Framerate probleme

Reply

Thread Tools
Old 14 februarie 2008, 10:18
Noile state Group

Sunt întâmpină rău framerate folosind powercolor x1950 pro AC2

Lucrurile le-am făcut:

- Am încercat vechi ATI recomandă conducătorilor auto cu caseta de dat

- Am încercat ATI catalyst 8.1

- Refacuta OS doar incase de conflict vechi de drivere

- Verificat dacă toate fani sunt de lucru. Toate sunt

- Verificat hardrive. Totul părea în regulă

- Am un nou powersuply. O Arctic 600W cu o multime de amperi pe şine

- Majoritatea driverelor se pana la zi cu sistemul.

Sistemul de specs:

Intel Pentium D 3.2ghz
maxtor 7200rpm 150gb
2GB memorie pc5300
Asus P5VD2-MX SE, placa de bază

Im prezent folosiţi OMEGA drivere. Acestea par a fi ajuns scăpat de choppyness, dar teribil de cadre rămâne.

Am făcut CPUz şi am constatat că-mi CPU pare să meargă de la 2.4ghz la 3.2ghz continuu. Am cumpărat de pastă pentru heatsink meu şi că va curăţa & reataşaţi ea mai târziu.

Jocuri joc cu adevărat suge în frame-uri. Am testat IL2 sturmovik şi uitare şi ambele sunt foarte asemănătoare în frame-uri. Dacă i mai mici de setările i primi un impuls de cadre poate 4: /, care sunt în mod normal, 14-20 frame-MAX, dar dacă i se confruntă cu un zid i primi aproximativ 60 de

Rezolutie: 1024 x 768

Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, voi fi fericit să adăugaţi mai multe detalii, dacă este necesar.
Old 15 februarie 2008, 01:08
Grupul de donator

verifica pentru a detecta viruşi. ele sunt un alt factor cu cadru mare rata probleme. De asemenea, defragmenta hard drive. care poate rezulta într-un alt 1 sau 2 rame. s-ar putea suna ca nu de mult, dar, date fiind circumstanţele, 1 sau 2 frame-aici se poate face o lume din diferenţă.

verifica, pentru a vedea dacă placa video este pe moarte. Dacă aţi luat-o mai mulţi ani în urmă, acesta poate fi lent de arsură afară.

destul de sincer, cred ca ai mai avea doar un buchet de viruşi. De asemenea, verificaţi pentru a vă asigura că nu extra procesele se execută în fundal, în timp ce te joci. cele tendinţa de a face o mare diferenta.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 15 februarie 2008, 03:12
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de link590o View Post
verifica pentru a detecta viruşi. ele sunt un alt factor cu cadru mare rata probleme. De asemenea, defragmenta hard drive. care poate rezulta într-un alt 1 sau 2 rame. s-ar putea suna ca nu de mult, dar, date fiind circumstanţele, 1 sau 2 frame-aici se poate face o lume din diferenţă.

verifica, pentru a vedea dacă placa video este pe moarte. Dacă aţi luat-o mai mulţi ani în urmă, acesta poate fi lent de arsură afară.

destul de sincer, cred ca ai mai avea doar un buchet de viruşi. De asemenea, verificaţi pentru a vă asigura că nu extra procesele se execută în fundal, în timp ce te joci. cele tendinţa de a face o mare diferenta.

Nu am absolut nici viruşii de pe computerul meu. Pe de altă parte, mi placă grafică ar putea fi, eventual, pe moarte. I-am cumpărat-o pe 14-01-08 astfel de vârstă nu este o problema. S-ar putea fi o prostie defectiune, care ar putea a saltat-o. La naiba, am mers pe mai mult de 28 de zile pentru a reveni ea: (convingător le este singura cale cred.
Old 15 februarie 2008, 04:45
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mattg14 View Post
Nu am absolut nici viruşii de pe computerul meu.

Nu vreau să sune ca o durere în fund, dar dacă tu havent urmat evilfantasy şirul de a scoate de pe viruşi şi malware fac asta. Am urmat un ghid similar, atunci când computerul meu a fost să fie difuzate în mod corespunzător şi nu a venit cu tot felul de lucruri, în ciuda mea Norton nu cules-o.

Indiferent de a spune nu am mai Norton, şi să fiu sincer Norton ar putea fi destul de a face o mare diferenta pentru a vă framerates, de asemenea, dacă aveţi instalat!

Oricum, nu am răspuns la acest fir la flacără Norton.
Old 15 februarie 2008, 04:48
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Macmac508 View Post
Nu vreau să sune ca o durere în fund, dar dacă tu havent urmat evilfantasy şirul de a scoate de pe viruşi şi malware fac asta. Am urmat un ghid similar, atunci când computerul meu a fost să fie difuzate în mod corespunzător şi nu a venit cu tot felul de lucruri, în ciuda mea Norton nu cules-o.

Indiferent de a spune nu am mai Norton, şi să fiu sincer Norton ar putea fi destul de a face o mare diferenta pentru a vă framerates, de asemenea, dacă aveţi instalat!

Oricum, nu am răspuns la acest fir la flacără Norton.

Nu am nici virusi, malware-ului, rootkits etc pe sistemul meu. Eu folosesc AVG liber şi că au încetat să mai ruleze în fundal, pentru a vedea dacă faptul că a făcut efectul. A facut un interval de 1 o diferenţă.
Old 15 februarie 2008, 05:03
Grupul de stat

S-a făcut Doke.

Blindingly poate părea evidentă, dar la un joc ca oblvion nu sunteţi de pompare toate setările pe "cel mai mare" sunt de tine. De X1950 este o buna carte de mijlocul de gama, dar nimic mai mult decât atât.

Dacă nu, şi de operare, procesorul este la bine, memoria nu este mort, atunci s-ar părea vă placă grafică este pe moarte. Dacă telefonul lor şi au o declama aţi putea obţine doar norocos. Ai overclocked cartea dvs. de credit?
Old 16 februarie 2008, 04:44
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Macmac508 View Post
S-a făcut Doke.

Blindingly poate părea evidentă, dar la un joc ca uitarea nu sunteţi de pompare toate setările pe "cel mai mare" sunt de tine. De X1950 este o buna carte de mijlocul de gama, dar nimic mai mult decât atât.

Dacă nu, şi de operare, procesorul este la bine, memoria nu este mort, atunci s-ar părea vă placă grafică este pe moarte. Dacă telefonul lor şi au o declama aţi putea obţine doar norocos. Ai overclocked cartea dvs. de credit?

Nu am overclocked mea carte de la toate. Am companiei pentru a trimite un curier să o iau foarte repede, aşa că sperăm că va fi înlocuit de curând de bine:)
Old Feb 21st 2008, 09:09
Noile state Group

Grandios!
Tocmai am primit un nou unul şi-l mai are aceeaşi problemă. Isus!
Old Feb 21st 2008, 15:36
Grupul de stat

Ei bine, să fiu sincer, care ar exclude, probabil, faptul că aceasta este de carte în sine şi punct de tine, pentru unele dintre celelalte componente hardware.

Run 3Dmark si sa vedem ce rezultat va obţine. S-ar putea sa shed unele lumină asupra situaţiei. Care sunt jocurile care au probleme cu tine?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.