![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som zažíva zlé snímok pomocou PowerColor x1950 pro AC2 Veci som urobil: - Skúsil som stará ATI ovládače doporučené s kolónke uvedený - Tried ATi Catalyst 8.1 - Prestavanými OS len zapouzdřit staré ovládače kolidujúcimi - Je-li skontrolovať všetkých fanúšikov pracujú. Všetky sú - Kontroluje hardrive. Všetko sa zdalo pokuty - Máš nový powersuply. Na arktických 600watt s dostatkom ampéry na koľajniciach - Väčšina vodičov sú up-to-dáta s režimom. Systémové špecifikácie: Intel Pentium D 3.2GHz Maxtor 7200rpm 150gigabajt 2GB PC5300 pamäte Asus P5VD2-MX SE základné dosky Im práve používate OMEGA ovládače. Zdá sa, že sa dostali zbaviť sa choppyness, ale strašné snímky zostávajú. Jsem udělal CPUz a ja som zistil, že môj Procesory Zdá sa, že sa z 2.4GHz na 3.2GHz nepretržite. Mám zakúpené vložte na môj chladič a čisté, že & znovupřipojit je neskôr. Hry aj hrať naozaj VSAT snímok. I've testuje IL2 Sturmovik a zabudnutia a oboje je veľmi podobný vo snímkach. Je-li aj nižšie nastavenia i získať podporu zo snad 4 snímky: /, ktoré sú zvyčajne 14-20 snímok MAX, ale ak aj tvár stenu aj získať asi 60 rozlišení: 1024 x 768 Požadujete-li viac informácií, budem šťastný pridať viac informácií v prípade potreby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skontrolovať na prítomnosť vírusov. they're iný veľký faktor s rámom kurzov. aj defragmentáciu pevného disku. ktoré môžu viesť k ďalšej 1 alebo 2 snímky. nemusí znieť ako veľa, ale vzhľadom na okolnosti, 1 alebo 2 snímky tu môže byť propastny rozdiel.
Skontrolujte, či je vaše video karta je hynúce. ak máš to pred mnohými rokmi, môže byť pomaly vyhorenia. celkom úprimne, myslím, že môžete len banda vírusy. Tiež skontrolujte, aby ste sa uistili, žiadne ďalšie procesy bežiace na pozadí, zatiaľ čo budete hrať. tie majú tendenciu mať veľký rozdiel. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Mám absolútne žiaden vírus na mojom počítači. Na druhej strane, moja grafická karta by mohla byť prípadne zomiera. Kúpil som ju na 14-01-08 takže vek nie je strach. Mohlo by to byť blbá porucha, ktorá by mohla z zatkli ho. Sakra, som odišiel na dlhšie ako 28 dní vrátiť: (Presvedčiť je jediný spôsob, ako to myslím. |
|
| |||
| |||
| Nechcem znieť ako osina v prdel, ale keď havent nasleduje evilfantasy to vlákno na odstraňovanie vírusov a malware urobiť. Sledoval som podobný sprievodcom pri mojom počítači nebola spustená správne, a to prišiel na najrôznejšie veci, a to aj cez môj Norton nie je trhanie to. Bez ohľadu na to povedať, nemám už Norton, a byť úprimný Norton čo by mohlo byť dosť veľký rozdiel, aby vaša framerates a ak máte nainštalované! Každopádně jsem neodpovedal na tento vlákno plameňové Norton. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nemám žiadne vírusy, malware, rootkity etc na mojom systéme. Používám AVG zadarmo a prestali, ktoré beží na pozadí, aby sa zistilo, či sa, že efekt. To urobil 1 rámci rozdiel. |
|
| |||
| |||
| Dokom fajn. Môže sa zdať jasne zrejmá, ale o hru, ako oblvion nejste čerpacej nastavenia všetko na 'najvyššej' ste. V X1950 je dobrá mid-rozsah karty, ale nič viac než to. Ak tomu tak nie je, a váš procesor funguje na dobre, pamäť nie je mŕtvy, potom by sa mohlo zdať grafickej karte zomiera. Ak je telefón a mať chvástavost môžete jednoducho len šťastie. Už ste overclocked vaša karta? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
I Nenašli overclocked moje karta vôbec. Mám spoločnosti vyslať kuriéra, aby si to vyzdvihnúť veľmi skoro, takže dúfajme, že bude čoskoro nahradený rovnako:) |
|
| |||
| |||
| Veľký! Prostě dostal zbrusu nový a má stále rovnaký problém. Ježiš! |
|
| |||
| |||
| No, byť poctivý, že by zrejme vylúčiť skutočnosť, že sa karta sama o sebe a chvíľu si na niektoré z vašich ďalších hardware. Spustite 3DMark a vidieť to, čo dostanete výsledok. Mohli vrhajú svetlo na niektoré situácie. Aké hry ste sa s problémami? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niektoré problémy s mojím PSU | xZoDiACx | Prípady & Napájacie zdroje | 8 | 28. mája 2009 08:25 |
| VPN problémy | metzy75 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 30. októbra 2008 16:36 |
| Otázky s MacBook | oobrokensilence | Linux & Alternatívne OS | 6 | 19. Marec 2008 14:15 |
| Vážne problémy v sieti | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 13 | 8. marca 2008 17:50 |
| Mám problémy! | urmaserendipity85 | Všeobecné Software Chat | 2 | 28. decembra 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |