мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Фрамерате питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2008, 10:18
Нови члан групе

Default Фрамерате питања

Ја сам доживљава лош фрамерате помоћу поуерцолор кс1950 про АЦ2

Ствари које сам учинио:

- Покушали старе препоручио АТИ дривер кутија с обзиром

- Покушали АТИ катализатор 8,1

- Обновљена ОС само обложити старе дривер сукобљених

- Испитивач ако све фанове раде. Сви су

- Одјавити хардриве. Сви чинити се у реду

- Имаш нову поуерсуплы. Ан Поларни 600у са доста појачала на шина

- Мост дривер су уп-то-дате са системом.

Спецификације система:

Интел Пентиум Д 3.2гхз
макстор 7200рпм 150гб
2ГБ пц5300 меморију
Асус П5ВД2-МКС СЕ матична плоча

Им тренутно користите Омега дривер. Они чинити се за имати стечен ослободити од цхоппынесс, али страшна оквири остају.

Иве 'испуњавања ЦПУз и сам дознао да су моји ЦПУ Чини се да се иде од 2.4гхз на 3.2гхз континуирано. Имам купљен налепили за мој хеатсинк и чисте и да се касније на реаттацх.

Игре и играју заиста учинити усисавати фрамеове. Ја сам испитао ИЛ2 стурмовик и Заборав и обе су врло сличне фрамеове. Ако ја нижим подешавањима и добити повишица од можда 4 оквири: / која се обично 14-20 МАКС оквире, али ако ја лице зида и добити око 60

резолуција: 1024 кс 768

Ако требате више информација, ја ћу радо додати више детаља, ако је то потребно.
Old 15. Мар 2008, 01:08
Донаторска Група

Default Фрамерате питања

за проверу вируса. они су још један велики фактор са фраме рате питања. Такође дефрагментирати ваш хард диск. мај ыиелд други да 1 или 2 оквира. он мај не звук попут много, али с обзиром на околности, 1 или 2 оквира овде можете учинити свет разлика.

Два пута проверите да ли ваш видео картица умире. ако га је добио много година, он мај бити полагано горење оут.

сасвим искрено, мислим да ти мај да има само један хрпа од вируса. Такође, проверите да без додатних процеса покренут у позадини док играш. они имају тенденцију да се велика разлика.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 15. Мар 2008, 03:12
Нови члан групе

Default Фрамерате питања

Куоте:
Оригиналлы Постед бы линк590о View Post
за проверу вируса. они су још један велики фактор са фраме рате питања. Такође дефрагментирати ваш хард диск. мај ыиелд други да 1 или 2 оквира. он мај не звук попут много, али с обзиром на околности, 1 или 2 оквира овде можете учинити свет разлика.

Два пута проверите да ли ваш видео картица умире. ако га је добио много година, он мај бити полагано горење оут.

сасвим искрено, мислим да ти мај да има само један хрпа од вируса. Такође, проверите да без додатних процеса покренут у позадини док играш. они имају тенденцију да се велика разлика.

Ја сам апсолутно ниједан вирус на мој рачунар. С друге стране, моја графичка картица би се могла евентуално умире. Купио сам га на тај начин 14/01/08 узраста не брините. То би могла бити глупи квар који би могли бустед од њега. Проклетство, Иве 'пп од ГО на дужи од 28 дана да се врате га: (убедљиво им је једини начин ЈА погодак.
Old 15. Мар 2008, 04:45
Мембер Гроуп

Default Фрамерате питања

Куоте:
Оригиналлы Постед бы маттг14 View Post
Ја сам апсолутно ниједан вирус на мој рачунар.

ЈА донт 'оскудица за звук попут болова у гузица, али ако сте пратили евилфантасы лука'с тхреад о уклањању вируса и злонамерних програма учинити. И следио сличан водич када је моје рачунар није трчање исправно и да је дошао горе са свим врстама ствари, без обзира на мој Север не брање га.

Без обзира да кажем да не морам више Нортон, а да будем искрен Нортон могао бити прилично велик стварање разлика у свој фрамератес као и ако сте га инсталираног!

Аныуаы, нисам одговорите на овај тхреад на пламен Нортон.
Old 15. Мар 2008, 04:48
Нови члан групе

Default Фрамерате питања

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мацмац508 View Post
ЈА донт 'оскудица за звук попут болова у гузица, али ако сте пратили евилфантасы лука'с тхреад о уклањању вируса и злонамерних програма учинити. И следио сличан водич када је моје рачунар није трчање исправно и да је дошао горе са свим врстама ствари, без обзира на мој Север не брање га.

Без обзира да кажем да не морам више Нортон, а да будем искрен Нортон могао бити прилично велик стварање разлика у свој фрамератес као и ако сте га инсталираног!

Аныуаы, нисам одговорите на овај тхреад на пламен Нортон.

Немам вируса, злонамерних програма, рооткитс итд на мој систем. Користим АВГ слободан и да су се престали приказивати у позадини се види ако је то направио ефекат. Он је направљен 1 оквир разлика.
Old 15. Мар 2008, 05:03
Мембер Гроуп

Default Фрамерате питања

У реду Доке.

Мај чинити блиндинглы очити, али на игру као што облвион нисте пумпања подешавања све на 'највиши' су ти. Тхе Кс1950 је добар мид-ранге картице, али ништа више од тога.

Ако није, и ваш ЦПУ делује на добро, ваше меморије није мртав, онда би, чини се ваше графичке картице је умирући. Ако телефон их имати и ви мај само дрека гет луцкы. Јесте ли оверцлоцкед ваше картице?
Old 16. Мар 2008, 04:44
Нови члан групе

Default Фрамерате питања

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мацмац508 View Post
У реду Доке.

Мај чинити блиндинглы очити, али на игру као што је заборав нисте пумпања подешавања све на 'највиши' су ти. Тхе Кс1950 је добар мид-ранге картице, али ништа више од тога.

Ако није, и ваш ЦПУ делује на добро, ваше меморије није мртав, онда би, чини се ваше графичке картице је умирући. Ако телефон их имати и ви мај само дрека гет луцкы. Јесте ли оверцлоцкед ваше картице?

Нисам оверцлоцкед моја картица уопште. Имам предузећа послати један курир на то подићи врло ускоро, па надајмо се да ће ускоро бити замијењена као:)
Old 21. Мар 2008, 09:09
Нови члан групе

Default Фрамерате питања

Велик!
Довољно је добио потпуно ново и још увек има исти проблем. Исус!
Old 21. Мар 2008, 15:36
Мембер Гроуп

Default Фрамерате питања

Па, да будем искрен, то ће вероватно искљуццио чињеница да је то картица сама и показива да се неки од ваших осталих хардвер.

Покрени 3Дмарк и погледајте шта сте добили резултат. Можда неки пролио светло на ситуацију. Које игре имате проблема са?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Неки проблеми са мојим псу ксЗоДиАЦкс Цасес & Поуер Супплиес 8 28 мај 2009 08:25
ВПН питања метзы75 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 30 октобар 2008 16:36
Проблеми са Мацбоок ооброкенсиленце Линукс ОС и алтернативна 6 19 март 2008 14:15
Озбиљне проблеме умрежавања робина80 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 13 8 март 2008 17:50
Им 'имајући питања! урмасерендипиты85 Уопштено Софтуаре Цхат 2 28 децембар 2007 12:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц