![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам доживљава лош фрамерате помоћу поуерцолор кс1950 про АЦ2 Ствари које сам учинио: - Покушали старе препоручио АТИ дривер кутија с обзиром - Покушали АТИ катализатор 8,1 - Обновљена ОС само обложити старе дривер сукобљених - Испитивач ако све фанове раде. Сви су - Одјавити хардриве. Сви чинити се у реду - Имаш нову поуерсуплы. Ан Поларни 600у са доста појачала на шина - Мост дривер су уп-то-дате са системом. Спецификације система: Интел Пентиум Д 3.2гхз макстор 7200рпм 150гб 2ГБ пц5300 меморију Асус П5ВД2-МКС СЕ матична плоча Им тренутно користите Омега дривер. Они чинити се за имати стечен ослободити од цхоппынесс, али страшна оквири остају. Иве 'испуњавања ЦПУз и сам дознао да су моји ЦПУ Чини се да се иде од 2.4гхз на 3.2гхз континуирано. Имам купљен налепили за мој хеатсинк и чисте и да се касније на реаттацх. Игре и играју заиста учинити усисавати фрамеове. Ја сам испитао ИЛ2 стурмовик и Заборав и обе су врло сличне фрамеове. Ако ја нижим подешавањима и добити повишица од можда 4 оквири: / која се обично 14-20 МАКС оквире, али ако ја лице зида и добити око 60 резолуција: 1024 кс 768 Ако требате више информација, ја ћу радо додати више детаља, ако је то потребно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за проверу вируса. они су још један велики фактор са фраме рате питања. Такође дефрагментирати ваш хард диск. мај ыиелд други да 1 или 2 оквира. он мај не звук попут много, али с обзиром на околности, 1 или 2 оквира овде можете учинити свет разлика.
Два пута проверите да ли ваш видео картица умире. ако га је добио много година, он мај бити полагано горење оут. сасвим искрено, мислим да ти мај да има само један хрпа од вируса. Такође, проверите да без додатних процеса покренут у позадини док играш. они имају тенденцију да се велика разлика. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја сам апсолутно ниједан вирус на мој рачунар. С друге стране, моја графичка картица би се могла евентуално умире. Купио сам га на тај начин 14/01/08 узраста не брините. То би могла бити глупи квар који би могли бустед од њега. Проклетство, Иве 'пп од ГО на дужи од 28 дана да се врате га: (убедљиво им је једини начин ЈА погодак. |
|
| |||
| |||
| ЈА донт 'оскудица за звук попут болова у гузица, али ако сте пратили евилфантасы лука'с тхреад о уклањању вируса и злонамерних програма учинити. И следио сличан водич када је моје рачунар није трчање исправно и да је дошао горе са свим врстама ствари, без обзира на мој Север не брање га. Без обзира да кажем да не морам више Нортон, а да будем искрен Нортон могао бити прилично велик стварање разлика у свој фрамератес као и ако сте га инсталираног! Аныуаы, нисам одговорите на овај тхреад на пламен Нортон. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Немам вируса, злонамерних програма, рооткитс итд на мој систем. Користим АВГ слободан и да су се престали приказивати у позадини се види ако је то направио ефекат. Он је направљен 1 оквир разлика. |
|
| |||
| |||
| У реду Доке. Мај чинити блиндинглы очити, али на игру као што облвион нисте пумпања подешавања све на 'највиши' су ти. Тхе Кс1950 је добар мид-ранге картице, али ништа више од тога. Ако није, и ваш ЦПУ делује на добро, ваше меморије није мртав, онда би, чини се ваше графичке картице је умирући. Ако телефон их имати и ви мај само дрека гет луцкы. Јесте ли оверцлоцкед ваше картице? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Нисам оверцлоцкед моја картица уопште. Имам предузећа послати један курир на то подићи врло ускоро, па надајмо се да ће ускоро бити замијењена као:) |
|
| |||
| |||
| Велик! Довољно је добио потпуно ново и још увек има исти проблем. Исус! |
|
| |||
| |||
| Па, да будем искрен, то ће вероватно искљуццио чињеница да је то картица сама и показива да се неки од ваших осталих хардвер. Покрени 3Дмарк и погледајте шта сте добили резултат. Можда неки пролио светло на ситуацију. Које игре имате проблема са? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неки проблеми са мојим псу | ксЗоДиАЦкс | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 28 мај 2009 08:25 |
| ВПН питања | метзы75 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 30 октобар 2008 16:36 |
| Проблеми са Мацбоок | ооброкенсиленце | Линукс ОС и алтернативна | 6 | 19 март 2008 14:15 |
| Озбиљне проблеме умрежавања | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 13 | 8 март 2008 17:50 |
| Им 'имајући питања! | урмасерендипиты85 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 децембар 2007 12:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |