![]() |
|
| |||
| |||
| Ben powercolor X1950 yanlısı Ac2 kullanarak kötü kare karşılaşan pm Ben yaptık Things: - Tried eski ATI sürücüleri kutusu ile tavsiye - Tried ATI Catalyst 8,1 - Rebuilt OS sadece eski sürücüleri çelişkili ve örtmek Eğer tüm hayranları çalışıyoruz - kontrol. Tüm vardır - Kontrol hardrive. Tüm iyi görünüyordu - Yeni bir powersuply var. Bir Arctic 600w AMPS bol olan raylar üzerinde - Sürücülerin çoğu yukarı-to-sistem ile tarihi. Sistem özellikleri: Intel Pentium D 3.2GHz Maxtor 7200rpm 150gb 2GB bellek pc5300 Asus P5VD2-MX SE anakart Im anda OMEGA sürücüleri kullanarak. Onlar gibi zorunda kazanılmış olan choppyness, ama kurtulmak için korkunç bir kare kalır. I bulduğunuzda CPUz ve i yaptık benim CPU gibi 2.4GHz gelen 3.2GHz sürekli gidiyor olması gereklidir. Ben heatsink ve yapıştırın satın aldığınız ve daha sonra üzerinde reattach temiz olacak. Oyunlar gerçekten çerçevelerinde özümlemek yapmak oynuyor. Ben IL2 sturmovik ve Oblivion ve her ikisi de çok kareye benzer olduğunu test ettik. Daha düşük ayarları ben belki 4 karelik bir artış elde: / Normalde 14-20 kare MAX, ancak eğer bir duvar Ben yüz 60 hakkında elde Eğer çözünürlük: 1024 x 768 Eğer daha fazla bilgi gerektirir, ben gerekirse daha fazla detay eklemek için mutluluk duyarız. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| virüs olup olmadığını kontrol edin. onlar kare konuları başka bir büyük faktör demektir. Ayrıca birleştirmek sabit sürücü. Başka bir 1 veya 2 kare verim Mayıs çok seviyorum, ses, ama burada fark bir dünya yapabilirsiniz durumda, 1 veya 2 kare verilmiştir.
Çift eğer ekran kartı ölüyor kontrol edin. Eğer yıllar önce aldım, daha yavaş dışarı yanma olabilir. çok dürüst, i sadece virüsler bir grup olabilir. Ayrıca, siz oyun emin ekstra işlemler arka planda çalışan olmak için kontrol edin. bu büyük bir fark yaratmak eğilimindedir. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben bilgisayarda hiç virüs var. On the other hand, benim grafik kartı olasılıkla ölüyor olabilir. Bunu satın aldığım 14-01-08 bu yaş bir endişe değil. Bu da bozuk olabilir bir aptal arıza olabilir. Daha 28 gün döner Kahretsin, ben uzun üzerine gittim: (onları ikna sanırım tek yoludur. |
|
| |||
| |||
| Ben göt bir ağrı gibi, ama istemiyorum eğer virüs kaldırma ve kötü amaçlı yazılım üzerinde evilfantasy's iplik takip havent yapma. Ben de benzer bir rehber zaman benim bilgisayar düzgün çalışmıyor olduğunu takip ve her türlü malzeme ile geldi, benim kuzey rağmen bu toplama değil. Ne olursa olsun Norton artık ve dürüst olmak gerekirse kuzey sizin framerate da eğer yüklü olması oldukça büyük bir fark yaratma "olabilir yoksa söylemek! Neyse, ben alev bu iplik kuzey cevap vermedi. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben vb benim sistem üzerinde hiçbir Virüsler, kötü amaçlı yazılım, rootkitler var. Ben özgür ve AVG kullanın arka planda çalışan görmek için durduruldu eğer yapılan etkisi. Bu fark 1 kare yaptı. |
|
| |||
| |||
| Okey Doke. May blindingly, apaçık görünüyor ama üzerinde 'yüksek ayarları tüm pompalama değil sen oblvion gibi bir oyun. The X1950 iyi bir orta menzilli kartı, ama hiçbir şey bundan daha fazla. , Bellek ölü değil Aksi takdirde, CPU iyi at işletim ise, ölüyor grafik kartı gibi olacak. Eğer onları telefonu ve farfaralık sadece şanslı almak olabilir. Size kart overclocked mı? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben hiç kartım overclocked değil. Bir kurye göndermek çok yakında almak için, umarım yakında de değiştirilmiştir duyarız şirket var:) |
|
| |||
| |||
| Büyük! Sadece yeni bir tane var ve hala aynı sorun var. Tanrım! |
|
| |||
| |||
| Evet, bu belki de aslında bu kartın kendisi ve bazı diğer donanım size göstermek kural da dürüst olmak gerekirse. Çalıştır'ı 3Dmark ve neler elde olmaması. Durum biraz ışık tuttu Might. Ile sorun yaşıyorsanız oyunlar nelerdir? |
![]() |
|
| Bookmarks |