менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Framerate питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 лютого 2008, 10:18
Нові члени групи

Default Framerate питання

Я відчуваю поганих кадрів допомогою PowerColor X1950 Pro AC2

Що я зробив:

- Намагався старих драйверів ATI рекомендується при даному вікні

- Намагався ATI Catalyst 8.1

- Rebuilt ОС тільки він закінчить старого драйвера конфліктуючими

- Перевірити, якщо всі вентилятори працюють. Всі вони

- Перевірено Hardrive. Все здавалося штраф

- Отримала нове powersuply. Арктика 600w з великою кількістю підсилювачі на рейках

- Більшість драйверів останню дату з системою.

Система специфікації:

Intel Pentium D 3,2 ГГц
Maxtor 7200rpm 150GB
2GB пам'яті PC5300
ASUS P5VD2-MX SE плати

Im даний час використовується Omega Drivers. Вони, здається, позбувся choppyness, але страшні кадри залишаються.

Я зробив CPUz і я дізнався, що моя Процесор , Схоже, йде від 2.4 ГГц до 3,2 ГГц безперервно. Я купив пасту для мого радіатора і чистими, що & прикріпити пізніше.

Ігри я грати дійсно смоктати в кадрах. Я тестував IL2 Sturmovik і забуття, і обидва вони дуже схожі в кадрах. Якщо я нижче налаштуваннями я отримую зліт може бути, 4 кадрів: /, які, як правило, 14-20 кадрах MAX, але якщо я стою перед стіною я отримую приблизно 60

Роздільна здатність: 1024 x 768

Якщо вам потрібна додаткова інформація, я буду радий додати подробиці, якщо необхідно.
Old 15 лютого 2008, 01:08
Донор групи

перевірка на наявність вірусів. вони інший важливий фактор, з питаннями кадрів в секунду. Також дефрагментації жорсткого диска. що може дати ще 1 або 2 кадри. це може звучати не так багато, але, з огляду на обставини, 1 або 2 кадри тут може зробити світ різниці.

двічі перевірте, щоб побачити, якщо ваша відеокарта вмирає. Якщо ви отримали це багато років тому, він може бути повільніше вигорають.

Відверто кажучи, я думаю, ви можете просто купа вірусів. Крім того, переконайтеся, без додаткових процесів працює у фоновому режимі під час гри. ті, як правило, роблять великі різниці.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 15 лютого 2008, 03:12
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав link590o View Post
перевірка на наявність вірусів. вони інший важливий фактор, з питаннями кадрів в секунду. Також дефрагментації жорсткого диска. що може дати ще 1 або 2 кадри. це може звучати не так багато, але, з огляду на обставини, 1 або 2 кадри тут може зробити світ різниці.

двічі перевірте, щоб побачити, якщо ваша відеокарта вмирає. Якщо ви отримали це багато років тому, він може бути повільніше вигорають.

Відверто кажучи, я думаю, ви можете просто купа вірусів. Крім того, переконайтеся, без додаткових процесів працює у фоновому режимі під час гри. ті, як правило, роблять великі різниці.

У мене немає абсолютно ніяких вірусів на моєму комп'ютері. З іншого боку, моя графічна карта може бути можливо гинуть. Я купила її на 14-01-08 таким вік не турбуватися. Це може бути дурним несправності, які можуть з них накинулися. Чорт, я пішов на більш ніж 28 днів, щоб повернути її: (Убедительная них це єдиний спосіб я думаю.
Old 15 лютого 2008, 04:45
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав mattg14 View Post
У мене немає абсолютно ніяких вірусів на моєму комп'ютері.

Я не хочу звучати як біль у дупі, але якщо Вас немає після потоку evilfantasy на видалення вірусів і шкідливих програм, що робити. Я пішов за аналогічні керівництва, коли мій комп'ютер не працює належним чином і він придумав всякі речі, незважаючи на мій Нортон не підняти його.

Незалежно сказати, що я не Нортон більше, і, чесно кажучи Нортон рішень може бути досить великої різниці у вашій частоти кадрів, а також якщо він встановлений!

У всякому разі, я не відповіла на це потік полум'я Нортон.
Old 15 лютого 2008, 04:48
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Macmac508 View Post
Я не хочу звучати як біль у дупі, але якщо Вас немає після потоку evilfantasy на видалення вірусів і шкідливих програм, що робити. Я пішов за аналогічні керівництва, коли мій комп'ютер не працює належним чином і він придумав всякі речі, незважаючи на мій Нортон не підняти його.

Незалежно сказати, що я не Нортон більше, і, чесно кажучи Нортон рішень може бути досить великої різниці у вашій частоти кадрів, а також якщо він встановлений!

У всякому разі, я не відповіла на це потік полум'я Нортон.

У мене немає вірусів, шкідливих програм, руткітів і т.д. У моїй системі. Я використовую AVG Free і зупинилися, що працює у фоновому режимі, щоб побачити, якщо це зроблено в силу. Він зробив 1 кадр різниці.
Old 15 лютого 2008, 05:03
Член групи

Окей Док.

Може здатися, стало очевидним, але на грі, як oblvion ви не насосних всі установки на 'високий' ви. X1950 є гарним середнього карти, але не більше того.

Якщо ні, то й ваш процесор працює на добре, ваша пам'ять не мертвий, то, здавалося б ваша графічна карта вмирає. Якщо ваш телефон їх і Rant ви можете просто щастить. Ви розігнаний карту?
Old 16 лютого 2008, 04:44
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Macmac508 View Post
Окей Док.

Може здатися, стало очевидним, але на грі, як забуття ви не насосних всі установки на 'високий' ви. X1950 є гарним середнього карти, але не більше того.

Якщо ні, то й ваш процесор працює на добре, ваша пам'ять не мертвий, то, здавалося б ваша графічна карта вмирає. Якщо ваш телефон їх і Rant ви можете просто щастить. Ви розігнаний карту?

Я не розігнаний моєї картки на всіх. У мене є компанія для відправки кур'єра підняти його дуже скоро, так що сподіваюся, воно буде замінено тільки добре:)
Old 21 лютого 2008, 09:09
Нові члени групи

Великий!
Просто отримала абсолютно нове і досі та ж проблема. Ісус!
Old 21 лютого 2008, 15:36
Член групи

Ну, якщо бути чесним, то, ймовірно, виключає той факт, що вона є самої картки і вказати вам на деякі з ваших іншого апаратного забезпечення.

Запуск 3DMark і побачити, який результат ви отримаєте. Може пролити певне світло на ситуацію. В які ігри ви виникли проблеми з?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Деякі проблеми з Моя БП xZoDiACx Справа & блоки живлення 8 28 травня 2009 08:25
Питання VPN metzy75 Мережа, Модеми & VoIP 3 30 жовтня 2008 16:36
Проблеми з MacBook oobrokensilence Linux & альтернативних ОС 6 19 березня 2008 14:15
Серйозні питання мереж robina80 Мережа, Модеми & VoIP 13 8 березня 2008 17:50
У мене є питання! urmaserendipity85 General Software чат 2 28 грудня 2007 12:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.