![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я відчуваю поганих кадрів допомогою PowerColor X1950 Pro AC2 Що я зробив: - Намагався старих драйверів ATI рекомендується при даному вікні - Намагався ATI Catalyst 8.1 - Rebuilt ОС тільки він закінчить старого драйвера конфліктуючими - Перевірити, якщо всі вентилятори працюють. Всі вони - Перевірено Hardrive. Все здавалося штраф - Отримала нове powersuply. Арктика 600w з великою кількістю підсилювачі на рейках - Більшість драйверів останню дату з системою. Система специфікації: Intel Pentium D 3,2 ГГц Maxtor 7200rpm 150GB 2GB пам'яті PC5300 ASUS P5VD2-MX SE плати Im даний час використовується Omega Drivers. Вони, здається, позбувся choppyness, але страшні кадри залишаються. Я зробив CPUz і я дізнався, що моя Процесор , Схоже, йде від 2.4 ГГц до 3,2 ГГц безперервно. Я купив пасту для мого радіатора і чистими, що & прикріпити пізніше. Ігри я грати дійсно смоктати в кадрах. Я тестував IL2 Sturmovik і забуття, і обидва вони дуже схожі в кадрах. Якщо я нижче налаштуваннями я отримую зліт може бути, 4 кадрів: /, які, як правило, 14-20 кадрах MAX, але якщо я стою перед стіною я отримую приблизно 60 Роздільна здатність: 1024 x 768 Якщо вам потрібна додаткова інформація, я буду радий додати подробиці, якщо необхідно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| перевірка на наявність вірусів. вони інший важливий фактор, з питаннями кадрів в секунду. Також дефрагментації жорсткого диска. що може дати ще 1 або 2 кадри. це може звучати не так багато, але, з огляду на обставини, 1 або 2 кадри тут може зробити світ різниці.
двічі перевірте, щоб побачити, якщо ваша відеокарта вмирає. Якщо ви отримали це багато років тому, він може бути повільніше вигорають. Відверто кажучи, я думаю, ви можете просто купа вірусів. Крім того, переконайтеся, без додаткових процесів працює у фоновому режимі під час гри. ті, як правило, роблять великі різниці. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
У мене немає абсолютно ніяких вірусів на моєму комп'ютері. З іншого боку, моя графічна карта може бути можливо гинуть. Я купила її на 14-01-08 таким вік не турбуватися. Це може бути дурним несправності, які можуть з них накинулися. Чорт, я пішов на більш ніж 28 днів, щоб повернути її: (Убедительная них це єдиний спосіб я думаю. |
|
| |||
| |||
| Я не хочу звучати як біль у дупі, але якщо Вас немає після потоку evilfantasy на видалення вірусів і шкідливих програм, що робити. Я пішов за аналогічні керівництва, коли мій комп'ютер не працює належним чином і він придумав всякі речі, незважаючи на мій Нортон не підняти його. Незалежно сказати, що я не Нортон більше, і, чесно кажучи Нортон рішень може бути досить великої різниці у вашій частоти кадрів, а також якщо він встановлений! У всякому разі, я не відповіла на це потік полум'я Нортон. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
У мене немає вірусів, шкідливих програм, руткітів і т.д. У моїй системі. Я використовую AVG Free і зупинилися, що працює у фоновому режимі, щоб побачити, якщо це зроблено в силу. Він зробив 1 кадр різниці. |
|
| |||
| |||
| Окей Док. Може здатися, стало очевидним, але на грі, як oblvion ви не насосних всі установки на 'високий' ви. X1950 є гарним середнього карти, але не більше того. Якщо ні, то й ваш процесор працює на добре, ваша пам'ять не мертвий, то, здавалося б ваша графічна карта вмирає. Якщо ваш телефон їх і Rant ви можете просто щастить. Ви розігнаний карту? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я не розігнаний моєї картки на всіх. У мене є компанія для відправки кур'єра підняти його дуже скоро, так що сподіваюся, воно буде замінено тільки добре:) |
|
| |||
| |||
| Великий! Просто отримала абсолютно нове і досі та ж проблема. Ісус! |
|
| |||
| |||
| Ну, якщо бути чесним, то, ймовірно, виключає той факт, що вона є самої картки і вказати вам на деякі з ваших іншого апаратного забезпечення. Запуск 3DMark і побачити, який результат ви отримаєте. Може пролити певне світло на ситуацію. В які ігри ви виникли проблеми з? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Деякі проблеми з Моя БП | xZoDiACx | Справа & блоки живлення | 8 | 28 травня 2009 08:25 |
| Питання VPN | metzy75 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 30 жовтня 2008 16:36 |
| Проблеми з MacBook | oobrokensilence | Linux & альтернативних ОС | 6 | 19 березня 2008 14:15 |
| Серйозні питання мереж | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 13 | 8 березня 2008 17:50 |
| У мене є питання! | urmaserendipity85 | General Software чат | 2 | 28 грудня 2007 12:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |