![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят компютър замръзва винаги, когато играя игри като Counter Strike Source, NFS Pro Street, Свят в конфликт др ...... Това стана, когато наскоро ъпгрейд ми 7300LE да 8600GT и 533MHZ 512MB RAM да 2x 667MHz 1GB RAM АЗ имам никакъв представа защо това се случва ... моля, помогни ми! Допълнителна информация: PC Модел HP Палата a1595d Начало PC Дънни платки (поддържа RAM: 400/533MHZ Видео карта: 16x графична карта) Съвет: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Часовник с автобус: 200 megahertz BIOS: American Megatrends Инк. 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 DIMM 240 ПИН Видео карта Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Захранване 300W Имаш ли представа какви са проблем на моя компютър? Тичах PC доктор 5 и nTune, както на тях, не е установила никакви проблеми ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игрите са CPU интензивни, се уверете, че процесора фен не е запушена с прах.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Захранване е слаб.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е захранването.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да на PSU изглежда да е TAD ниска мощност.
| |||
| |||
| Това означава, че аз само трябва да си сменя захранването и всичко ще се оправи? Колко RAM ми кажеш? Трябва ли да го промените? Тъй като ми е 667MHz RAM и е свързан към дънната платка, които поддържат 400/533 MHZ ..... |
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички за помощта! Нейната фиксирани сега WUHO |
|
| |||
| |||
| така че ви е захранването? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| USB 2.0 Студен Компютърни | Snohawk | Общи Хардуер Чат | 4 | 24 Дек 2008 08:36 |
| Влезте в замразяване проблем | Kadejd | Общи Софтуер Чат | 6 | 6 ноември 2008 04:01 |
| Компютърна Измръзване | Убиец | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 Дек 2007 00:15 |
| Компютърът е замразяването нагоре | iczelion1 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 8 Декември 2007 19:12 |
| Замразяването компютър | Brantwood | Windows операционни системи | 28 | 1-ви септември 2007 13:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |