![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač zamrzne když někdy jsem hrát hry, jako jsou Counter Strike Source, NFS Pro Street, Svět v konfliktech atd. ...... K tomu došlo, když jsem nedávno upgrade mého 7300LE na 8600GT a 533MHz 512 MB RAM na 2x 667MHz 1 GB RAM Nemám ponětí, proč se to děje ... prosím pomozte! Další informace: PC Model HP Pavillion a1595d Domácí PC Základní desky (podporuje RAM: 400/533MHZ Grafická karta: 16X grafické karty) Strava: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Autobus hodin: 200 megahertzů BIOS: American Megatrends Inc 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 DIMM 240 PIN Grafická karta Inno3D 8600GT 256megabajt DDR3 PCI-E Napájení 300W Máte ponětí, co je problém mého počítače? Spustil jsem PC Doktor 5 a nTune, jak z nich neodhalil žádné problémy ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry jsou CPU intenzivní, ujistěte se, že váš procesor větrák není ucpaná prachem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Napájení je slabá.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to napájení.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano PSU vypadá, že je tad nízká moc.
| |||
| |||
| To znamená, že jsem jen potřebujete změnit můj napájení a všechno bude OK? Jak bout my RAM? Budu muset změnit? Vzhledem k tomu, že můj RAM je 667MHz a je připojen k základní desce, které podporují 400/533 MHZ ..... |
|
| |||
| |||
| Díky všem za pomoc! Jeho pevné nyní WUHO |
|
| |||
| |||
| tak to byla vaše napájení? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| USB 2.0 mrznoucí Počítačová | Snohawk | Obecné Hardware Chat | 4 | 24. prosince 2008 08:36 |
| Přihlásit se zmrazení problém | Kadejd | Obecné Software Chat | 6 | 6. listopadu 2008 04:01 |
| Pocítacová Zmrazení | Murderer | Obecné Software Chat | 1 | 28. prosince 2007 00:15 |
| Počítač je zmrazení nahoru | iczelion1 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 8. Prosinec 2007 19:12 |
| Mrznoucí počítače | Brantwood | Operační systémy Windows | 28 | 1. Září 2007 13:30 |
| Thread Nástroje | |
| |