![]() |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου παγώνει όταν ποτέ να παίξω παιχνίδια όπως το Counter Strike Source, NFS Pro Street, στο Παγκόσμιο Σύγκρουση κλπ. ...... Αυτό συνέβη όταν πρόσφατα αναβάθμιση μου 7300LE να 8600GT και 533MHz 512MB RAM με 2x 667MHZ 1GB RAM Δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό ... PLEASE HELP! Επιπλέον Πληροφορίες: PC Μοντέλο HP Pavilion a1595d Αρχική PC Motherboard (υποστηρίζει RAM: 400/533MHZ VIDEO CARD: 16X κάρτα γραφικών) Συμβούλιο: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Bus Clock: 200 megahertz BIOS: American Megatrends συν 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 240 PIN DIMM Κάρτα οθόνης Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Τροφοδοτικά 300W Έχεις ιδέα τι είναι το πρόβλημα του υπολογιστή μου; I διήρκεσε PC Doctor 5 και nTune, δύο από αυτές δεν εντοπίζονται τυχόν πρόβλημα ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγώνες CPU έντασης, βεβαιωθείτε ότι το CPU fan δεν είναι φραγμένο με σκόνη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τροφοδοτικό είναι αδύναμο.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι το τροφοδοτικό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ναι το PSU φαίνεται να είναι ένα tad χαμηλά στην εξουσία.
| |||
| |||
| Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει μόνο να αλλάξω το τροφοδοτικό και όλα θα ήταν εντάξει; Πώς αγών μου RAM; Χρειάζεται να το αλλάξετε; Επειδή μου είναι 667MHZ RAM και είναι συνδεδεμένο με μια μητρική πλακέτα που υποστηρίζουν 400/533 MHZ ..... |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Το σταθερό πλέον WUHO |
|
| |||
| |||
| οπότε σας τροφοδοτικό; |