![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo freezes kad sam ikada igrati igre kao što su Counter Strike Source, NFS Pro Street, World in Conflict itd. ...... Ovo se dogodilo kada sam nedavno nadogradnju moje 7300LE za 8600GT i 512MB RAM 533MHZ do 2x 667MHz 1GB RAM Imam nijedan ideja zašto to događa ... molim pomoć! Dodatne Informacije: PC Model HP Paviljon a1595d Home PC Matična ploča (podržava RAM: 400/533MHZ VIDEO CARD: 16x grafičke kartice) Board: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Autobusni Clock: 200 megaherca BIOS: American Megatrends Inc 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 DIMM 240 PIN Video Card Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Napajanje 300W Bilo koji ideja što su problem moje računalo? I ran PC Doktor 5 i nTune, obojica nisu detektiraju neki problem ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igre su intenzivni CPU, provjerite da li vaš CPU fan nije začepljen sa prašine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Napajanje je slabo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je napajanje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU izgleda da su se na TAD niske snage.
| |||
| |||
| To znači da sam samo trebate promijeniti moje napajanje i sve bi bilo OK? Kako spopadanje moj RAM-a? Moram li ga promijeniti? Budući da je moj RAM 667MHz i priključen na matična ploča koja podržava 400/533 MHz ..... |
|
| |||
| |||
| Hvala svima za pomoć! Njegova fiksna sada WUHO |
|
| |||
| |||
| tako da je bio vaš napajanje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| USB 2.0 Hladan Computer | Snohawk | General Hardware Chat | 4 | 24. prosinac 2008 08:36 |
| Prijavite se zamrzava problem | Kadejd | Općenito Software Chat | 6 | 6. studeni 2008 04:01 |
| Computer Hladan | Ubojica | Općenito Software Chat | 1 | 28. prosinac 2007 00:15 |
| Računalo je hladno gore | iczelion1 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 8. prosinac 2007 19:12 |
| Hladan računalu | Brantwood | Windows Operating Systems | 28 | 1. rujan 2007 13:30 |
| Thread Tools | |
| |