![]() |
|
| |||
| |||
| הקפאות כאשר המחשב שלי אי פעם אני אוהב לשחק במשחקים Counter Strike מקור, NFS פרו סטריט, העולם מתנגש ועוד ...... הדבר אירע כאשר אני לאחרונה שדרוג אזור 7300LE ל 8600GT ו 533MHZ 512MB זיכרון RAM כדי 2x 667MHZ 1GB RAM אין לי מושג למה זה קורה ... בבקשה לעזור! מידע נוסף: דגם מחשב דף הבית של HP a1595d אפדן PC לוח האם (תמיכה ב-RAM: 400/533MHZ כרטיס המסך: כרטיס גרפי 16X) Board: Hewleet-Packard Asterope2 1.0 אוטובוס לשעון: 200 מגה ה-BIOS: American Megatrends בע"מ 3,15 זיכרון RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 240 קוד סודי DIMM כרטיס הווידאו Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E החשמל 300W יש לך מושג מה הבעיה של המחשב שלי? רצתי 5 ו דוקטור PC nTune, שניהם לא מזהים שום בעיה ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם משחקים CPU אינטנסיבי, לוודא CPU מעריץ שלך אינו סמיך עם האבק.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החשמל הוא חלש.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זהו החשמל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן נראה את PSU להיות נמוך ילדון על כוח.
| |||
| |||
| זה אומר שאני צריך רק לשנות את החשמל והכל יהיה בסדר? איך אומר על זיכרון RAM שלי? האם אני צריך לשנות את זה? מאז RAM שלי הוא 667MHZ והוא מחובר אל לוח האם התומכים 400/533 MHz ..... |
|
| |||
| |||
| תודה לכולם על שעזרת! עכשיו תיקנו את WUHO |
|
| |||
| |||
| אז זה היה את החשמל? |