![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris pakimba kai kada galiu žaisti žaidimus kaip Counter Strike: Source, NFS Pro Street, World in Conflict tt ...... Tai įvyko, kai aš neseniai atnaujinti mano 7300LE su 8600GT ir 533MHz 512MB RAM 2x 667MHZ 1GB RAM Net neįsivaizduoju, kodėl tai vyksta ... Please help! Papildoma informacija: PC Modelis HP Pavilion a1595d namų kompiuteryje Motherboard (palaiko RAM: 400/533MHZ Video Card: 16X graphic kortele) Board: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Bus Clock: 200 MHz BIOS: American Megatrends Inc 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 240 Pin DIMM Vaizdo plokštė Inno3D 8600GT 256 DDR3 PCI-E Maitinimo 300W Bet idėja, kas yra mano kompiuterio problema? Išbėgau PC Doctor 5 ir nTune, abu jie neaptiko jokių problemų ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žaidimai yra CPU intensyvus, įsitikinkite, kad procesoriaus ventiliatorius nėra užsikimšusi su dulkių.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maitinimo yra silpnas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai elektros energijos tiekimo.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip PSU tikisi būti tad mažai energijos.
| |||
| |||
| Tai reiškia, kad man reikia tik pakeisti savo maitinimo ir viskas būtų OK? How bout my RAM? Ar turiu jį pakeisti? Kadangi mano RAM 667MHZ ir yra prijungtas prie plokštės, kad parama 400/533 MHz ..... |
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems už pagalbą! Jo dabar pataisyta WUHO |
|
| |||
| |||
| tai jis buvo savo energijos tiekimas? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| USB 2.0 Užšaldymo Kompiuteriai | Snohawk | General Hardware Chat | 4 | 24 gruodis 2008 08:36 |
| Prisijungti užšalimo problema | Kadejd | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 6 lapkritis 2008 04:01 |
| Kompiuterių užšaldymas | Žudikas | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 28 gruodis 2007 00:15 |
| Kompiuteriu užšalimo iki | iczelion1 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 8 gruodis 2007 19:12 |
| Užšaldymo kompiuteryje | Brantwood | Windows "operacinės sistemos | 28 | 1 rugsėjis 2007 13:30 |
| Temos įrankiai | |
| |