![]() |
|
| |||
| |||
| Mans dators sasalst, ja kādreiz man spēlēt spēles, piemēram, Counter Strike Source, NFS Pro Street, World in Conflict utt ...... Tas notika, kad es nesen uzlabot manu 7300LE uz 8600GT un 533MHZ 512MB RAM, 2x 667MHZ 1GB RAM Man nav ne jausmas, kāpēc tas notiek ... Please help! Additional Info: PC Model HP Pavilion a1595d Home PC Motherboard (atbalsta RAM: 400/533MHZ VIDEO KARTE: 16x grafiskā karte) Board: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Bus Clock: 200 megahercu BIOS: American Megatrends Inc 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 240 PIN DIMM Video kartes Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Power Supply 300W Jebkuru ideju, ko ir problēma manā datorā? I ilga PC Doctor 5 un nTune, katram no viņiem neatklāja nekādas problēmas ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spēles ir CPU intensīva, pārliecinieties, ka jūsu CPU ventilators nav aizsērējis ar putekļiem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elektroenerģijas piegāde ir vāja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas barošanas avotu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jā PSU izskatās, ka tad zema jaudu.
| |||
| |||
| Tas nozīmē, ka es tikai nepieciešams nomainīt barošanas un viss būtu OK? How bout manu RAM? Man mainīt? Kopš manas RAM ir 667MHZ un ir savienots ar mātesplati, kas atbalsta 400/533 MHZ ..... |
|
| |||
| |||
| Paldies visiem par palīdzību! Nemainīgās tagad WUHO |
|
| |||
| |||
| tāpēc tas bija jūsu power supply? |