![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój komputer zawiesza się zawsze, kiedy mogę grać jak gry Counter Strike Source, NFS Pro Street, World in Conflict itp. ...... Ten niedawno wystąpił po uaktualnieniu moje 7300LE na 8600GT i 512MB RAM 533MHz do 667MHz 1GB RAM 2x Nie mam pojęcia, dlaczego to dzieje ... please help! Dodatkowe informacje: Model komputera HP Pavilion a1595d Start PC Motherboard (obsługuje pamięci RAM: 400/533MHZ Video Card: 16X karty graficznej) Wyżywienie: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Bus Clock: 200 megaherców BIOS: American Megatrends Inc 3,15 RAM KVR667D2N5/1G 1 GB PC2-5300 CL5 240 PIN DIMM Video Card Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Zasilanie 300W Wszelkie pojęcia, co to problem mojego komputera? I pobiegł PC Doctor 5 i nTune, oba z nich nie wykrył żadnych problemów ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gry są procesora intensywne, upewnić się, że wentylator procesora nie jest zatkana z kurzu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zasilanie jest słaba.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to zasilanie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak wygląda PSU być tad mało energii.
| |||
| |||
| To oznacza, że wystarczy zmienić swoje zasilanie i wszystko byłoby OK? How bout mojej pamięci? Czy muszę zmienić? Od mojego RAM to 667MHz i jest podłączony do płyty głównej, które wspierają 400/533 MHz ..... |
|
| |||
| |||
| Dzięki wszystkim za pomoc! Jego stałe teraz WUHO |
|
| |||
| |||
| tak to był twój zasilania? |
![]() |
|
| Zakładki |