![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Calculatorul meu blochează vreodată, atunci când am juca jocuri, precum Counter Strike Source, NFS Pro Street, lume în conflict, etc ...... Acest lucru a avut loc recent, când am upgrade-mi 7300LE la 8600GT şi 533MHZ 512MB RAM la 2x 667MHz 1GB RAM Nu am nici o idee de ce se întâmplă acest lucru ... vă rog, ajutor! Informatii suplimentare: PC Model HP Pavilion a1595d Home PC Plăci de bază (sprijină RAM: 400/533MHZ placă video: 16X grafic carte) Board: Hewleet-Packard Asterope2 1.0 Bus Clock: 200 megahertzi BIOS: American Megatrends Inc 3.15 RAM KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 240 PIN DIMM Video card Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Power Supply 300W Orice idee de ce sunt problema computerul meu? Am fugit PC Doctor 5 şi nTune, ambele din ei nu a depistat nici o problema ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocurile sunt CPU intensiv, asiguraţi-vă că CPU fan nu este înfundată cu praf.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sursa de alimentare este slab.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este sursa de alimentare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da de PSU pare a fi într-un loc redus la putere.
| |||
| |||
| Asta înseamnă că am nevoie doar să-mi schimb de alimentare şi totul va fi OK? Cum dată mi RAM? Trebuie sa-l schimbi? De la memoria RAM este un 667MHz şi este conectat la o placa de bază care suportă 400/533 MHz ..... |
|
| |||
| |||
| Multumesc tuturor pentru ajutor! Sa stabilit acum WUHO |
|
| |||
| |||
| Deci, a fost dvs. de alimentare cu energie? |