![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар фреезес кад сам икада играти игре као што су Цоунтер Стрике Соурце, нфс Про Стреет, Уорлд ин Цонфлицт итд ...... Ово се догодило када сам недавно надоградњу моје 7300 за 8600ГТ и 512МБ РАМ 533МХЗ до 2кс 667МХз 1ГБ РАМ ЈА имати ниједан идеја зашто то дешава ... молим помоћ! Додатне Информације: ПЦ Модел ХП Павиљон а1595д Повратак ПЦ Матична плоча (подржава РАМ: 400/533МХЗ ВИДЕО ЦАРД: 16кс графичке картице) Боард: Хеулеет-Пацкард Астеропе2 1,0 Аутобуски Цлоцк: 200 мегахерца БИОС: Америцан Мегатрендс Инц 3,15 РАМ КВР667Д2Н5/1Г 1ГБ ПЦ2-5300 ЦЛ5 ДИММ 240 ПИН Видео Цард Инно3Д 8600ГТ 256МБ ДДР3 ПЦИ-Е Напајање 300У Било који идеја што су проблем моје рачунар? И еарлы ПЦ Доктор 5 и нТуне, обојица нису детектује неки проблем ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игре су интензивни ЦПУ, проверите да ли ваш ЦПУ фан није зачепљен са прашине.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Напајање је слабо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је напајање.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу изгледа да су се на ТАД ниске снаге.
| |||
| |||
| То значи да сам само треба променити моје напајање и све би било ОК? Како спопадање мој РАМ-а? Морам ли да га промените? Будући да је мој РАМ 667МХз и прикључен на матична плоча која подржава 400/533 МХз ..... |
|
| |||
| |||
| Хвала свима за помоћ! Његова фиксна сада УУХО |
|
| |||
| |||
| тако да је био ваш напајање? |