![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Мій комп'ютер зависає, коли я коли-небудь грати в ігри, як вихідної Counter Strike, NFS Pro Street, світ у конфліктах т.д. ......
Це сталося, коли я недавно оновити 7300LE для 8600GT і 533 МГц 512 МБ оперативної пам'яті в 2 рази 667MHZ 1GB RAM Я поняття не маю, чому це відбувається ... Будь-ласка, допоможіть! Додаткова інформація: Моделі ПК HP Pavilion a1595d Домашний ПК Материнські плати (підтримує ОЗУ: 400/533МГц VIDEO CARD: 16X графічною картою) Порада: Hewleet-Packard Asterope2 1,0 Автобуси ядра: 200 МГц BIOS: American Megatrends вкл. 3,15 ОЗУ KVR667D2N5/1G 1GB PC2-5300 CL5 240 Pin DIMM Відеокарти Inno3D 8600GT 256MB DDR3 PCI-E Харчування 300W Будь-яка ідея, що це проблема мого комп'ютера? Я побіг PC Doctor 5 і nTune, обидва вони не виявили будь-яких проблем ..... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ігри є процесор інтенсивно, переконайтеся, що ваш процесорного вентилятора не засмічений пилом.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Харчування є слабким.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це блок живлення.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Так блок живлення виглядає бути трохи низько на владу.
|
|||
|
|||
|
Це значить, що мені потрібно лише змінити своє харчування і все буде в порядку?
Яким бою пам'яті моїй? Чи потрібно його змінити? З моєї пам'яті це 667MHZ і підключається до материнської плати, що підтримка 400/533 МГц ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Спасибі всім за допомогу! Його тепер виправлена WUHO
|
|
|
|||
|