![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im изграждането на нов фасон и Im малко объркана, но тук е моя идея досега също монтирам ще бъдат построени за Коледа;
CPU = Intel E6850 MOBO = Определено трябва да бъде 1333mhz FSB, Изглед готов 64bit, SLI с 2 слота двата участващи в x16, Рам 667/800mhz 4GB. GPU = аз мислех по 8800 ултра, но тъй като Im Getting го декември ще видите кой е добрия резултат за отмятат. PSU = Depens в моя GPU Im не наистина, че трябва да получи 600 вата или получи 1000 вата за SLI възможности в бъдеще. RAM = Отивам да се пускат Windows Vista 64bit и с Aero интерфейса го изисква 1GB и тъй като ще бъде игри мисля, че той може да отнеме около 2GB за да го радваме на по-предпочитан скоростта на 667MHz + МОНИТОР = момента имам Xerox 17inch стъкло монитора изглежда достойни, но аз бях hopping да получа широкоекранен една за игри, така опресните проценти като 5ms, или по-ниски и контрастно съотношение от 800:1 и 20 "инчов плюс. Това е много съм питам за някой може да помогне, но това не е до Коледа и аз да се наложи да се водят на монитора i'v Трябва също да е за gaming.thnx: D Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Значи това, което искаш да знаеш?
| |||
| |||
| какви са компонентите, че трябва да се подхожда за игрални издокарвам дойдох в: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (когато той излиза) Рам = корсар 2x1Gb XMS2 PSU = Мисля, че искат 600 вата + модулни PSU Im но не напълно сигурен. Моят бюджет е € 700 / £ 800 всичко, което е нужно е време ми помогне казвам това е изглед 64bit, добър за игри, кажи ми време, че всичко ще работят заедно и (аз съм най-големите не?) PSU и какво трябва get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не е точка на ценообразуване компютър и бране компоненти почти 5 месеца, преди да ви се ще да купите them.Things променя твърде бързо най-високата цел за това.
| |||
| |||
| к Аз ще се върна към темата близък на time.thnx |
|
| |||
| |||
| Мисля, че ще се борят да изгради тази система с £ 700 / £ 800. Аз наскоро цена ми нова и си дойде на £ 1100, въпреки че не включва £ 250 екрана. Като каза, че аз имам само manged да включват Intel E6750 и 8800GTS чип карти. |
|
| |||
| |||
| IM и доста budging ми бюджет на всеки толкова често и £ 840 или summet сега, но нищо на машината, но също. |
|
| |||
| |||
| От youv имам 17inch екран с ВЕИ на 1280x1024 една 8800 GTS 320mb е повече, отколкото ви трябва, ако искате повече gat с две брато за картата. |
|
| |||
| |||
| поддържа, че в ума в благодарности |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Настройване Безжични на Стария XP Машиностроене | ralphp | В мрежа, модеми & VoIP | 13 | 2-ро Mar 2009 06:22 |
| Ааа, нова машина отиде тон! TS нагоре | Cew27 | Общи Хардуер Чат | 9 | 15 Март 2008 04:25 |
| Път Обратно Машиностроене | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 4 | 29 Feb 2008 17:03 |
| Повторна употреба Windows XP Pro на друга машина | Кукувица | Windows операционни системи | 7 | 9 януари 2008 12:08 |
| £ 500 бюджета чисто игрални машини | gamer1000 | Общи Хардуер Чат | 2 | 25 Авг 2007 14:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |