![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im budování nových zařízení a im trochu zmatená, ale tady je můj nápad zatím také plošinu bude postavena na Vánoce;
CPU = Intel E6850 MOBO = musí být rozhodně 1333MHz FSB, Vista ready 64bit, SLI s 2 sloty oba běžící na x16, Ram 667/800mhz 4Gb. GPU = Myslel jsem, že po 8800 ultra ale protože im getting to v prosinci uvidíme, která je muziky za dolar. PSU = Depens na mé im GPU není úplně jistý bych měl dostat 600w nebo získat 1000w na schopnost SLI v budoucnu. RAM = Budu se systémem Windows Vista 64bit a aero rozhraní vyžaduje 1Gb a protože budu hraní si myslím, že může trvat asi 2 GB, aby jej šťastný vhodnější rychlost 667 + MONITOR = V současné době mám Xerox 17inch sklo monitoru vypadá slušná, ale byl jsem skákat až k brát jeden širokoúhlý pro hraní her, takže obnovovací frekvence, jako je 5ms nebo nižší a kontrastním poměrem 800:1 a 20 "palců plus. To je hodně ptám pro někoho, ale mohl by pomoci to není až do Vánoc a budu muset držet monitor i'v dostal také je to pro gaming.thnx: D Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak co chcete vědět?
| |||
| |||
| Jaké jsou součásti by měly dostat i vhodný pro hraní her i amatérské narazil na: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (když to vyjde) Ram = 2x1GB Corsair XMS2 PSU = Myslím, že jsem si 600w + modulární im psu, ale ne úplně jistý. Můj rozpočet je £ 700 / 800 liber All I Need je pomáhat mi říkat, počasí je to vista 64bit, vhodný pro hraní, řekněte mi, že počasí bude spolupracovat, a všichni (já jsem největší ne?) Psu, co bych měl get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemá smysl cen počítačových komponent a sbíral téměř 5 měsíců dříve, než budete kupovat them.Things změna příliš rychle na high-end za to.
| |||
| |||
| k Vrátím se k tématu blíže time.thnx |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že bude usilovat o vybudování tohoto systému, s 700 liber / 800 liber. Nedávno jsem cenou můj nový nahoru a přijde to £ 1100, i když to jsou 250libra obrazovce. S řekl, že mám jen manged zahrnovat čip Intel E6750 a 8800GTS kartu. |
|
| |||
| |||
| i im trochu budging do mého rozpočtu každý tak často a 840 liber, nebo Léta se ale nic, ale i stroje. |
|
| |||
| |||
| od youv dostal 17inch displej s rozlišení 1280x1024 na 8800 GTS 320 mb je více, než potřebujete, pokud chcete víc gat dvojče bro pro kartu. |
|
| |||
| |||
| udržet díky tomu, že v c |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nastavení Wireless na Staré XP stroj | ralphp | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 2. března 2009 06:22 |
| Ahh, nový stroj pryč t! Ts nahoru | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 9 | 15. března 2008 04:25 |
| Way Back stroj | evilfantasy | Společenství Novinky a chat | 4 | 29. února 2008 17:03 |
| Re použití Windows XP Pro na jiném stroji | Kukačka | Operační systémy Windows | 7 | 9. ledna 2008 12:08 |
| 500 liber rozpočtu čistého herního stroje | gamer1000 | Obecné Hardware Chat | 2 | 25. srpna 2007 14:13 |
| Thread Nástroje | |
| |