![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im novu zgradu i opremiti im malo zbunjeni, ali ovdje je moja ideja do sada također opremiti će se graditi za Božić;
= CPU Intel E6850 MOBO = svakako treba biti 1333mhz FSB, spreman vidik 64bit, SLI sa 2 utora oba prikazuju na x16, 4GB Ram 667/800mhz. GPU = sam mislio zajedno od 8800 ultra, ali im to u pro ću vidjeti što je prasak za upasti. PSU = Depens na moj GPU im ne stvarno siguran trebam dobiti dobijem 600w ili 1000w za SLI mogućnosti u budućnosti. RAM = idem se izvodi Windows Vista 64bit i sa Aero sučeljem zahtijeva od 1GB i ja ću biti gaming Mislim da je svibanj potrajati oko 2GB sretna da i dalje ostane na bolje brzine 667MHz + MONITOR = Trenutno imam Xerox 17inch monitor staklo izgleda pristojno, ali bio sam na frekvenciju da bi dobili jedan za widescreen gaming tako osvježavanja cijene kao 5ms ili niže i omjer kontrasta od 800:1, a 20 "inch plus. To je dosta sam tražeći nekoga tko bi mogao pomoći, ali to nije sve do Božića i ja mogao da monitor i'v dobio i to je za gaming.thnx: D My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što želiš znati?
| |||
| |||
| Koje su komponente ja bi trebao dobiti pogodna za gaming katarka JA je došao preko: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (kad se izađe) Ram = gusar 2x1Gb XMS2 PSU = Mislim da sam zzele + 600w modular PSU, ali im nije u potpunosti siguran. Moj proračun je £ 700 / £ 800 All I Need je pomoć tellin me vrijeme je vidik 64bit, dobar za igranje, reci mi bilo da će svi zajedno raditi i (ja sam najveći zar ne?) PSU što ja bi trebao get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema točke cijenama računalu i branje komponente gotovo 5 mjeseci prije nego što ćete kupovati them.Things promijeni daleko prebrzo na kraju visoka za to.
| |||
| |||
| k ću se vratiti na temu bliže time.thnx |
|
| |||
| |||
| Mislim da će vam borba za izgradnju tog sustava s £ 700 / £ 800. Ja sam nedavno po cijeni moj novi gore i doći do £ 1.100, iako to ne uključuje 250 £ ekrana. Nakon što je rekao da imam samo manged uključiti čip Intel E6750 i 8800GTS kartica. |
|
| |||
| |||
| dobro im kinda budging se moj proračun svaki tako često i £ 840 ili summet sada, ali ništa drugo nego stroj također. |
|
| |||
| |||
| od youv dobio 17inch ekran s res 1280x1024 jedan od 8800 gts 320mb je više nego vam treba ako želite više Gat je bračni Bro za karticu. |
|
| |||
| |||
| imajte to na umu c hvala |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Postavljanje Wireless na starom XP Machine | ralphp | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 2. ožujak 2009 06:22 |
| Ahh, novi stroj otišao t! TS up | Cew27 | General Hardware Chat | 9 | 15. ožujak 2008 04:25 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Community News & Chat | 4 | 29. veljača 2008 17:03 |
| Ponovno koristite Windows XP Pro na drugom stroju | Kukavica | Windows Operating Systems | 7 | 9. siječanj 2008 12:08 |
| £ 500 proračuna čisti gaming stroj | gamer1000 | General Hardware Chat | 2 | 25. kolovoz 2007 14:13 |
| Thread Tools | |
| |