![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
im egy új kocsi és im egy kicsit összezavarodtam, de itt az én ötletem eddig is a fúrótoronyhoz lesz épített christmas;
CPU = Intel E6850 MOBO = kell feltétlenül egy 1333mhz FSB, Vista 64bit kész, SLI a 2 résidők egyaránt futó x16, Ram 667/800mhz 4Gb. GPU = gondoltam végig, de mivel 8800 ultra im szerzés hogy december Meglátom amely bang a buck. PSU = Depens én GPU im nem igazán biztos kéne egy 600W-os vagy egy 1000W az SLI képesség a jövőben. RAM = megyek, hogy a Windows Vista 64bit és az Aero felület megköveteli 1Gb, és mivel én azt hiszem, a játékkonzolokat is kb 2Gb, hogy boldog, hogy egy előnyösebb sebessége 667MHz + MONITOR = Jelenleg van egy üveg monitor Xerox 17inch néz tisztességes De hopping, hogy a szélesvásznú egy a szerencsejáték így frissíteni aránya, mint 5ms, vagy kisebb, és a 800:1 kontraszt arány és a 20 "inch plus. Ez a tétel Én kér valaki tudna segíteni, de ez nem csak karácsonykor és én is, hogy a monitor i'v is megvan ez a gaming.thnx: D My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szóval mit akarsz tudni?
|
|||
|
|||
|
Mik a komponensek i kellene alkalmas a szerencsejáték fúrótoronyhoz jöttem át:
MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (amikor kijön) Ram = 2x1Gb Corsair XMS2 PSU = Azt hiszem, szeretne egy 600W-os moduláris tápegység + PM, de nem teljesen biztos. Saját költségvetés £ 700 / £ 800 All I Need is elmondjuk, segítsen nekem ez idő vista 64bit, Good For Gaming, mondd időjárás fog együtt dolgozni, és az összes (én vagyok a legnagyobb nem?) Milyen tápegység kéne get.thnx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nincs értelme árképzés a számítógép és picking alkatrészek majdnem 5 hónap, mielőtt fognak vásárolni them.Things változás túl gyorsan a magas erre.
|
|||
|
|||
|
k Visszajövök, hogy a téma közelebb time.thnx
|
|
|
|||
|
|||
|
Azt hiszem, hogy küzdeni fog azért, hogy a rendszer kiépítése £ 700 / £ 800.
A közelmúltban az új árú egyet, és jön £ 1.100, bár ez tartalmaz egy 250 £ képernyőn. Azt mondta, hogy nekem van csak manged, hogy tartalmazzon egy Intel E6750 chip és egy 8800GT kártya. |
|
|
|||
|
|||
|
jól im kinda mozdul fel a költségvetés minden oly gyakran és £ 840, vagy summet most de semmi, de a gép is.
|
|
|
|||
|
|||
|
óta youv van 17inch képernyőn egy dolog az 1280x1024 a 8800 GTS 320mb több, mint amennyire szüksége lenne, ha azt szeretné, több gat kettős bro a kártyát.
|
|
|
|||
|
|||
|
tartsuk szem előtt, hogy c köszönet
|