![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM בנייה חדשה ואת חבל IM קצת מבולבל אבל כאן הוא הרעיון שלי עד כה גם את חבל יהיה בנוי לחג המולד;
= מעבד אינטל E6850 MOBO = בהחלט צריך להיות 1333mhz fsb, מוכן Vista 64bit, SLI עם 2 משבצות הן מופיעות ב-x16, רם 667/800mhz 4GB. GPU = חשבתי לאורך 8800 Ultra IM אבל מאז דצמבר מקבל את זה אני רואה שהוא יהיה לחבוט עבור באק. PSU = Depens ב GPU IM שלי לא ממש בטוח שאני אמור לקבל 600w או לקבל 1000w עבור SLI יכולת בעתיד. RAM = אני הולך להיות עם מערכת הפעלה Windows Vista 64bit ועם ממשק Aero זה דורש 1GB ומאז אני יהיה המשחק אני חושב שזה עלול לקחת עוד על 2GB כדי להשאיר אותו שמח בבית עדיף מהירות 667mhz + צג = כרגע יש לי זכוכית Xerox 17inch לפקח נראה מכובד אבל הייתי נתירה לקבל widescreen אחד המשחקים כדי לרענן את שיעור נמוך יותר או כמו 5ms ו יחס ניגודיות של 800:1 לבין 20 "אינץ 'ועוד. זה הרבה אני מבקש אבל מישהו יכול לעזור זה לא עד חג המולד, ואני אולי צריך לשמור את i'v יש גם לפקח על זה עבור gaming.thnx: D המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז מה אתה רוצה לדעת?
| |||
| |||
| מה אני אמור לקבל רכיבים המתאימים עבור המשחקים מעטה באתי פני: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (כשהוא יצא) רם = Corsair 2x1Gb XMS2 PSU = אני חושב שאני רוצה 600w + Modular PSU IM אבל לא בטוח לחלוטין. התקציב שלי הוא 700 ליש"ט / 800 £ כל מה שאני צריך זה אומר לעזור לי זה מזג האוויר Vista 64bit, טוב למשחקים, תגיד לי מזג האוויר יהיה כל לעבוד יחד (אני הגדול לא?) מה אני צריך PSU get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין נקודת תמחור מחשב ו נקרנות רכיבים כמעט 5 חודשים לפני שאתה הולך לקנות them.Things לשנות יותר מדי מהר גבוה לעבר סוף לזה.
| |||
| |||
| K אני יהיה לחזור לנושא nearer את time.thnx |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה ייאבק כדי לבנות את המערכת עם 700 ליש"ט / £ 800. יש לי לאחרונה במחיר אחד חדש שלי ולבוא שלה ליש"ט 1100, אף כי אין לכלול 250 £ המסך. לאחר שאמרתי שיש לי רק manged לכלול שבב אינטל E6750 ו כרטיס 8800GTS. |
|
| |||
| |||
| גם קצת זז IM את התקציב שלי מדי פעם ו £ שלה 840 או summet עכשיו אבל אלא גם את המכונה. |
|
| |||
| |||
| מאז youv יש 17inch מסך עם מיל של 1280x1024 של 8800 gts 320mb היא יותר ממה שאתה צריך אם אתה רוצה עוד גת התאומה של אחי עבור הכרטיס. |
|
| |||
| |||
| להשאיר את זה בחשבון C תודה |