![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
im pastato naują platformą ir jiems šiek tiek supainioti, bet čia yra mano idėja iki šiol taip pat įlaidai bus pastatytas Kalėdų;
CPU = Intel E6850 MOBO = turi būtinai būti 1333MHz FSB, Vista 64bit paruošta, SLI su 2 slots tiek važiuojant x16, Ram 667/800mhz 4GB. GPU = Aš galvojau palei 8800 Ultra, bet kadangi jiems gauti jam gruodis I'll see kuri yra magnetinės Buck. PSU = Depens mano GPU im not really tikrai turėčiau gauti 600w arba gauti už SLI pajėgumų ateityje 1000w. RAM = Aš ruošiuosi būti įdiegta Windows Vista 64bit ir su Aero sąsaja, tai reikia 1Gb, ir kadangi aš būsiu žaidimo Manau, kad tai gali užtrukti apie 2Gb jį laikyti laiminga tuo geriau greitis 667mhz + MONITOR = dabar turiu Xerox 17inch stiklo ekranu atrodo geras, bet buvau hopping gauti plačiaekranį viena žaidimų tiek atsigaivinti normos kaip 5ms arba mažesnis ir kontrasto santykis 800:1 ir 20 "colių plius. Tai daug I'm asking for, bet gali kas nors padėti, tai ne iki Kalėdų, ir man gali tekti išlaikyti stebėti i'v got to nic nie už gaming.thnx: D Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taigi, ką jūs norite žinoti?
|
|||
|
|||
|
Kokie komponentai Norėčiau gauti tinka žaidimų platformą Aš atėjau per:
MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (kai jis išeina) RAM = Corsair 2x1GB XMS2 PSU = Aš manau, aš noriu 600w + Modular PSU, tačiau jiems nebuvo visiškai tikras. Mano biudžetas yra £ 700 / £ 800 visi man reikia padėti tellin man oras tai Vista 64bit, Geras žaidimų, pasakykite man oras bus visiems kartu dirbti, ir (aš labiausiai ne?) PSU, ką turėčiau get.thnx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nėra prasmės kainodaros kompiuterio ir skinti komponentų beveik 5 mėnesiai prieš ketinate pirkti them.Things pakeisti pernelyg greitai ne high end tai.
|
|||
|
|||
|
K I'll come back to topic arčiau time.thnx
|
|
|
|||
|
|||
|
Manau, kad jums bus sunku sukurti šią sistemą su £ 700 / £ 800.
Aš neseniai kainą savo naują susikurti ir savo ateiti iki £ 1100, nors jų reikšmė yra £ 250 ekranas. Atsižvelgdama sakė, kad aš tik manged įtraukti Intel E6750 mikroschemų ir 8800GTS kortelė. |
|
|
|||
|
|||
|
gerai im kinda budging iki mano biudžetas kas taip dažnai ir £ 840 arba summet dabar, bet nieko, bet mašina taip pat.
|
|
|
|||
|
|||
|
nuo youv gavo 17inch ekranas su 1280x1024 geba 8800 GTS 320MB yra daugiau nei reikia, jei norite daugiau GAT twin bro už kortelę.
|
|
|
|||
|
|||
|
keep that in mind C ačiū
|