![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im ēka jaunas platformas un IP nedaudz mulsina, bet šeit ir mana ideja, ja arī platformas tiks būvēts uz Ziemassvētkiem;
CPU = Intel E6850 MOBO = ir noteikti jābūt 1333MHz FSB, vista gatava 64bit, SLI ar 2 slots gan ekspluatācija x16, Ram 667/800mhz 4gb. GPU = Es domāju pa 8.800 ultra bet kopš im panākt to decembris Tiksimies kas bang par buck. PSU = Depens manā GPU im nav īsti pārliecināti, būtu man 600W vai saņemt 1000w par VDI spējas nākotnē. RAM = Es esmu būs Windows Vista 64bit un Aero interfeiss ir nepieciešama 1Gb, un kopš tā man būs spēļu Es domāju, ka tā var būt par 2Gb, lai saglabātu to laimīgs pie vēlams ātrumu 667MHz + MONITOR = Pašlaik esmu Xerox 17inch stikla kontrolēt izskatās cienīgu bet man bija lēciena iegūt platekrāna vienu spēļu, lai atsvaidzinātu likmes, kā 5ms vai zemāka un kontrasta attiecība 800:1 un 20 "collu plus. Tas ir daudz es esmu lūdz, bet varētu kāds palīdzēt šim nav līdz Ziemassvētkiem, un es varētu turpināt uzraudzīt i'v got arī tas, lai gaming.thnx: D Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad, ko jūs vēlaties zināt?
| |||
| |||
| kas ir to sastāvdaļas, man vajadzētu saņemt piemēroti spēļu platformas i nāca pāri: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8.800 GTX / 8900GTX (kad runa iet ārā) Ram = Corsair 2x1GB XMS2 PSU = i domāju, ka es gribu 600W + modulāro psu taču man nav pilnīgi pārliecināts. Mans budžets ir GBP 700 / 800 £ all i nepieciešama palīdzība tellin man laika tas ir vista 64bit, Good For Gaming, man laika tas notiek vienlaikus, un (es esmu lielākais no?) Kāda psu es get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav nekādas jēgas cenu datoru un ogošana komponenti gandrīz 5 mēnešus pirms esat nolēmis iegādāties them.Things mainīt pārāk ātri ar augstu beigās to.
| |||
| |||
| k Es atnākšu atpakaļ uz tēmu tuvāk time.thnx |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka jums būs grūti izveidot šo sistēmu ar 700 £ / £ 800. Es nesen cenas manu jauno augšu un tā nāk līdz £ 1100, lai gan tas ietilpst 250 £ ekrāna. Ņemot teica, ka man ir tikai manged iekļaut Intel E6750 mikroshēmas un 8800GTS karti. |
|
| |||
| |||
| labi im kinda budging manu budžetu ik tik bieži un to £ 840 vai summet tagad, bet nekas, bet mašīna arī. |
|
| |||
| |||
| jo youv got 17inch ekrānu ar ar 1280x1024 res 8.800 GTS 320MB ir vairāk nekā nepieciešams, ja jūs vēlaties vairāk gat twin bro par karti. |
|
| |||
| |||
| paturēt prātā c thanks |
![]() |
|
| Bookmarks |