![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im budowę nowej platformy i im nieco zdezorientowani, ale tutaj jest mój pomysł do tej pory również platformy zostaną zbudowane na Boże Narodzenie;
= CPU Intel E6850 MOBO = musi pewnością FSB 1333 MHz, Vista Ready 64bit, SLI z 2 gniazda zarówno jazdy na x16, 667/800mhz Ram 4GB. GPU = myślałem po 8800 Ultra, ale ponieważ im getting it in Dec I'll see która opłaciła się złotówki. PSU = Depens na mój im GPU nie naprawdę, czy powinienem się 600W lub uzyskać 1000w do możliwości SLI w przyszłości. RAM = I'm going to być uruchomiony system Windows Vista 64bit i interfejs Aero wymaga 1GB i od I'll be i gry uważa, że może to zająć około 2 GB do przechowywania jest szczęśliwy w lepszym prędkości 667MHz + MONITOR = Obecnie mam Xerox 17inch monitor szkło wygląda godnej ale byłem hopping, aby uzyskać jeden panoramiczny do gry tak jak odświeżania 5ms lub niższe, a współczynnik kontrastu 800:1 i 20 "plus cala. To jest dużo Jestem z prośbą o pomoc, ale może ktoś nie jest do Bożego Narodzenia i ja mógł zachować i'v monitora ale także to dla gaming.thnx: D My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc co chcesz wiedzieć?
| |||
| |||
| Jakie są składniki i powinien dostać nadaje się do gier i amatorskie natrafiłem: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (jeśli wyjdzie) Ram = 2x1GB Corsair XMS2 PSU = Myślę, że potrzeba 600W + modułowe psu, ale im nie do końca pewny. Mój budżet wynosi £ 700 / £ 800 All I Need to pomóc tellin mnie pogoda to Vista 64bit, dobry do gier, powiedz mi pogody będzie działać razem i (I'm największych nie?), Co psu i powinny get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma sensu cen komputerów i części zbioru prawie 5 miesięcy, zanim kupi them.Things zmian zbyt szybko na wysokie koniec tego.
| |||
| |||
| k wrócę do tematu bliżej time.thnx |
|
| |||
| |||
| Myślę, że będzie walczyć do budowy tego systemu z £ 700 / £ 800. Niedawno cenach mój nowy i jej przyjść do £ 1100, które jednak zawierają £ 250 ekranie. Mówimy, że mam tylko manged włączyć układ Intel E6750 i 8800GTS karty. |
|
| |||
| |||
| dobrze im kinda budging mój budżet co tak często i £ 840 lub summet teraz, ale nic, ale także maszyny. |
|
| |||
| |||
| od youv dostał 17inch ekranu rozdzielczość 1280x1024 8800 GTS 320MB jest więcej niż potrzeba, jeśli chcesz więcej gat. twin bro karty. |
|
| |||
| |||
| keep that in mind dzięki c |
![]() |
|
| Zakładki |