![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im budovanie nových zariadení a im trochu zmätená, ale tu je môj nápad zatiaľ tiež plošinu bude postavená na Vianoce;
CPU = Intel E6850 MOBO = musí určite byť FSB 1333MHz, Vista 64bit pripravení, SLI s 2 sloty oba beží na x16, Ram 667/800mhz 4GB. GPU = myslela som spolu, ale od roku 8800 ultra im dostať sa v decembri uvidím tresku, ktorý je pre dolár. PSU = dépens na mojom GPU im ne Určite by som sa mal dostať 600w alebo získať 1000w pre SLI spôsobilostí v budúcnosti. RAM = budu so systémom Windows Vista 64bit a s aero rozhranie vyžaduje 1Gb a pretože budem hra aj myslím, že to môže trvať asi 2GB, aby ju udržali šťastný za výhodnejšie rýchlosťou 667MHz + MONITOR = Momentálne mám Xerox 17inch sklo monitora vyzerá slušná, ale bol som poskakování získať širokouhlý jeden pre hranie tak, ako obnovovacou kurzy 5ms alebo nižšia a kontrastný pomer 800:1 a 20 "in plus. To je hodně jsem shánět, ale mohol by niekto pomôcť nie je to až do Vianoc a možno aj majú zachovať sledovať i'v dostal tiež je to pre gaming.thnx: D Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak čo chcete vedieť?
| |||
| |||
| Aké sú súčasti by mali dostať aj vhodný pre hranie plošinu som sa stretol: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (keď to vyjde) Ram = 2x1gb Corsair XMS2 PSU = Myslím, že som chcel 600w + modulárnych PSU im ale nie je úplne istý. Môj rozpočet je £ 700 / 800 libier All I Need je pomáhať mi hovoriť, počasie je to vista 64bit, vhodný pre hranie, povedzte mi, že počasie bude spolupracovať, a všetci (ja som najväčší ne?) Psovi, čo by som mal get.thnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žiadny bod cien počítače a komponenty trhanie takmer 5 mesiacov predtým, ako budete kupovať them.Things zmenu až príliš rýchlo na high-end za to.
| |||
| |||
| K Vrátim sa k téme bližšie k time.thnx |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že sa bude usilovať o vybudovanie tohto systému, s 700 libier / 800 libier. Nedávno som cenou môj nový hore a príde to £ 1100, aj keď to sú 250libra obrazovke. S povedal, že mám len Manged zahŕňať čip Intel E6750 a 8800GTS kartu. |
|
| |||
| |||
| aj im trochu budging do môjho rozpočtu každý tak často a 840 libier, alebo Lata sa ale nič, ale aj stroje. |
|
| |||
| |||
| od youv dostal 17inch obrazovka s res 1280x1024 jeden z 8800 GTS 320mb je viac ako musíte, ak chcete viac GAT dvojitou brácho za kartu. |
|
| |||
| |||
| uchovávať v pamäti, že vďaka c |