![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| им нову зграду и опремити им мало збуњени, али овде је моја идеја до сада такође опремити ће се градити за Божић;
= ЦПУ Интел Е6850 МОБО = свакако треба бити 1333мхз ФСБ, спреман видик 64бит, сли са 2 слот оба приказују на кс16, 4ГБ Рам 667/800мхз. ГПУ = сам мислио заједно од 8800 ултра, али им то у про ћу видети шта је прасак за упасти. Псу = Депенс на мој ГПУ им не стварно сигуран требам добити добијем 600у или 1000у за сли могућности у будућности. РАМ = идем се изводи Уиндоус Виста 64бит и са Аеро интерфејс захтева од 1ГБ и ја ћу бити гаминг Мислим да је мај потраје око 2ГБ сретна да и даље остане на боље брзине 667МХз + МОНИТОР = Тренутно имам Ксерокс 17инцх монитор стакло изгледа пристојно, али био сам на фреквенцију да би добили један за уидесцреен гаминг тако освежавања цене као 5мс или ниже и омјер контраста од 800:1, а 20 "инцх плус. То је доста сам тражећи некога ко би могао помоћи, али то није све до Божића и ја могао да монитор и'в добио и то је за гаминг.тхнкс: Д Мы Сыстем: ксКс_ТеК_ГаМеР_Кскс
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта желиш знати?
| |||
| |||
| Које су компоненте ја би требао добити погодна за гаминг катарка ЈА је дошао преко: МОБО = Асус П5Н-Е СЛИ650и ГПУ = 8800 ГТКС / 8900ГТКС (кад се изађе) Рам = гусар 2кс1Гб КСМС2 Псу = Мислим да сам ззеле + 600у модулар псу, али им није у потпуности сигуран. Мој буџет £ 700 / £ 800 и све је потребна помоћ теллин ме временским то видик 64бит, добар за играње, реците ми да ће све временске раде заједно и (ја сам највећи не?) Псу што бих требао гет.тхнкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема тачке ценама рачунару и брање компоненте готово 5 месеци пре него што ћете куповати тхем.Тхингс промени далеко пребрзо на крају висока за то.
| |||
| |||
| к ћу се вратити на тему ближе тиме.тхнкс |
|
| |||
| |||
| Мислим да ће борба за изградњу тог система с £ 700 / £ 800. Ја сам недавно цени мој нови и његове доћи £ 1100, иако то не укључује 250 £ екрана. После реченог да имам само мангед укључити Интел Е6750 и 8800ГТС чип картице. |
|
| |||
| |||
| добро им кинд будгинг се мој буџет сваких толико често и његових £ 840 или суммет али сада ништа, али исто тако маа̨ине. |
|
| |||
| |||
| од ыоуве добио 17инцх екран са рес 1280кс1024 један од 8800 гтс 320мб је више него вам треба ако желите више ГАТ је брачни бро за картицу. |
|
| |||
| |||
| имајте то на уму ц хвала |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Постављање Уирелесс на старом КСП Мацхине | ралпхп | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 13 | 2 март 2009 06:22 |
| Ахх, нови машина отишао т! ТС уп | Цеу27 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 15 март 2008 04:25 |
| Уаы Бацк Мацхине | евилфантасы | Цоммуниты Неус & Цхат | 4 | 29 фебруар 2008 17:03 |
| Поново користите Уиндоус КСП Про на другом машини | Кукавица | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 9 јануар 2008 12:08 |
| £ 500 буџета чисти гаминг машина | гамер1000 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 25 аугуст 2007 14:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |