![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sohbet yeni bir bina ve teçhizat Sohbet biraz karışık ama burada benim fikrim, bugüne kadar da yılbaşı için inşa edilecek teçhizat ise;
CPU = Intel E6850 MOBO = kesinlikle 1333MHz FSB, Vista hazır 64bit, SLI 2 yuvaları iki x16 çalışıyor olmak gerekiyor, Ram 667/800mhz 4GB. GPU = Ben 8800 Ultra ancak birlikte bu yana Sohbet Ara I olan paranın karşılığını çarpmak göreceksiniz onu elde düşünüyordum. PSU = Depens benim GPU Sohbet really sure i bir 600w almalısınız veya 1000W gelecekte bu SLI yeteneği için alıyorum. RAM = Windows Vista 64bit çalışıyor olması ve ve 1GB gerektirir bende oyun Ben edeceğiniz Aero arayüzü ile olacak söyleme konusunda 2Gb sürebilir düşünüyorum bu 667mhz bir tercih hızlı mutlu AT + MONITOR = Bende iyi ama i 5ms veya daha düşük bir ve 800:1 kontrast oranı ve 20 "inç artı gibi yenileme oranları bu oyun için geniş bir almak attırmak olduğunu görünüyor bir Xerox 17inch cam monitör var. Bu, benim için değil, talep ediyorum birisi bunu yardımcı olabilecek bir çok yılbaşı ve i kadar takip i'v de gaming.thnx için var tutmak gerekebilir değil: D Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bilmek istiyorsun?
| |||
| |||
| ne bileşenleri bir oyun teçhizat i uygun almalısınız karşılaştım vardır: MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX zaman (bunu) gelir Ram = korsan 2x1Gb XMS2 PSU = i bir 600w + modüler PSU ama sohbet tamamen emin değilim istemiyorum. Bütçem 700 £ kullanılabilir / £ 800 All I Need söylüyorum bana bu kadar uzak manzara 64bit, oyunlar için iyi hava yardımcı olduğundan, hep birlikte çalışır ve (i büyük kulüpler yok?) Ne psu i get.thnx gerektiğini hava söyle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önce them.Things satın almak çok hızlı olduğu için yüksek sonunda değiştirmek gidiyorsun hiçbir noktası bir bilgisayar fiyatlandırma ve toplama bileşenleri neredeyse 5 aydır.
| |||
| |||
| K geri konu için time.thnx yakın geleceğiz |
|
| |||
| |||
| Sana £ 700 ile sistemi kurmak / 800 £ mücadele olacağını düşünüyorum. Yakın zamanda yeni bir yukarı fiyatlı olması ve £ 1.100 gelmek, onların da bir £ 250 ekran yer yok. Ben yalnızca bir Intel E6750 yonga ve 8800GTS kart eklemeyi manged söyledi sahip olmak. |
|
| |||
| |||
| iyi im kinda sık sık ve £ 840 ya da şimdi summet ama bütçe inat etti bir kere ama hiçbir makine de. |
|
| |||
| |||
| Eğer kartınız için daha fazla tabanca bir ikiz kardeşim istiyorum çünkü youv 1280x1024 bir şey daha you need is a 8800 GTS 320mb daha bir 17inch ekran var. |
|
| |||
| |||
| tutmak olduğu fikrini C sayesinde |