![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
І. будівництво нової установки і їм трохи пантелику, але ось моя ідея до сих пір також установка буде побудована на Різдво;
CPU = Intel E6850 MOBO = має бути визначено FSB 1333 МГц, Vista 64bit готове, SLI з 2 слотами і працює на x16, Рам 667/800 4Gb. GPU = я думав по 8800 Ultra, але, оскільки їм отримувати його в грудні я побачу яка Вибух на Баку. БП = Depens на мій ГПУ їм не впевнений, я повинен отримати 600w або отримати 1000w для SLI можливості в майбутньому. RAM = Я збираюся бути встановлена Windows Vista 64bit і з інтерфейсом Aero вимагає 1Gb і так як я буду іграх я думаю, це може зайняти близько 2ГБ тримати його щасливим на переважним швидкість 667 МГц + MONITOR = Зараз я Xerox 17inch контролю скла Виглядає пристойно, але я стрибала, щоб отримати широкоекранне один для ігор таких, як частота оновлення 5ms або нижче, а коефіцієнт контрастності 800:1 і 20 "дюйми плюс. Це дуже багато я прошу, але може хтось допоможе це не до Різдва, і я, можливо, доведеться тримати монітор I'v також отримала це для gaming.thnx: D Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Так що ви хочете знати?
|
|||
|
|||
|
Які компоненти я повинен отримати підходить для ігор та встановлення натрапив:
MOBO = ASUS P5N-E SLI650i GPU = 8800 GTX / 8900GTX (коли вона вийде) RAM = 2x1Gb Corsair XMS2 БП = Мені здається, я хочу 600w + модульний блок живлення, але їм не зовсім впевнена. Мій бюджет становить £ 700 / £ 800 Все, що я потрібна допомога говорити мені погоду це Vista 64bit, хороша для ігор, скажіть мені, погода буде працювати всі разом, і (я найбільший ні?), Що я повинен PSU get.thnx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Існує ніякого сенсу ціною комп'ютера і вибрати компоненти майже 5 місяців, перш ніж ви збираєтеся купити them.Things змін занадто швидко на High End для цього.
|
|||
|
|||
|
А я повернусь до теми ближче time.thnx
|
|
|
|||
|
|||
|
Я думаю, ви будете боротися, щоб побудувати цю систему з £ 700 / £ 800.
Я недавно моя нова ціна одного до і прийти до 1100 фунтів, хоча це ніяк включити £ 250 екрані. Сказав, що я тільки manged включити чіпів Intel E6750 і 8800GTS карти. |
|
|
|||
|
|||
|
Well Im Kinda рухаючись вгору мій бюджет так часто і £ 840 або summet зараз, але нічого, але також машини.
|
|
|
|||
|
|||
|
З youv отримали 17inch екран з дозволом від 1280x1024 8800 GTS 320MB це більше, ніж потрібно, якщо ви хочете більше Гат Twin Bro для карти.
|
|
|
|||
|
|||
|
майте це на увазі подяку C
|