![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar, přemýšlel, jak toto ks převážně pro hraní her. jsem šel koupit ks od cougar-extreme.co.uk uchopení z části sám. je to spec na PC. prosím řekněte mi, co u myslet. CPU-Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 Ghz 8Mb Cach RAM-4GB Corsair Memory DDR2 800 - 4 x 1 GB. HDD-500 gb SATA pevný disk Case-Windtunnel Extreme Chlazení PSU-BFG 800Watt GFX-768Mb Nvidia 8800GTX grafická karta DX10 Základní desky-QC-ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI desce (Dual grafika) OS-Windows Vista Premium pomoci by bylo velmi oceňovány. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasně, že bude šťastně hru na 1920x1200 celý den. Na 4GB RAM je přemíra, ale co je hej.
|
| |||
| |||
| Ya paměti je trochu přes, ale i přesto si budete moci hrát na nové hry pro mnoho dalších let. |
|
| |||
| |||
| Pokud je v pořádku, mohu také zeptat, jestli moje specifikace jsou vhodné pro můj nový herní ploše. __________________________________________________ ______________ CPU: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8mb L2 Cache 64-bit Základní deska: Asus P5N-E nForce 650i SLI Čipset LGA775 FSB1333 DDR2 základní MEMORY: (Req.DDR2 základní) 2 GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel Memory (Mushkin značky) VIDEO KARTY: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 mb 16X PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Pevný disk: Jednotný pevný disk (500GB SATA-II 3.0Gb / s 16mb Cache 7200RPM HDD) |
|
| |||
| |||
| Jasně, že si to pěkně, stejně . Bude také hra na 1920x1200 šťastně. Přestože 650 čipset je trochu rozestřete být upřímný, a pokud jste nejdu dvojí-karty je to také trochu hloupé s to.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , ale s obrovským ram a opravdu dobrou grafickou kartu vám vyhnout ram je láhev krku (pokud to je správná terminologie) namísto toho je více a 2 nohy kbelík s ven spodní
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, 650i je opravdu stará čipset. Podbízet čtyřkoalice za dobrý nebo dokonce Duo Extreme když nebudete dělat žádnou mediální obsah, a nedostanou 8800GTX (dostanete 8800GT nebo dvě).
| |||
| |||
| skutečně nového čipsetu 780i byla zpráva, jsem si objednal jeden |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přemýšlíte o obchodování s notebookem na plochu - Je to dobrý spec? | icee20 | Obecné Hardware Chat | 5 | 26. května 2009 06:37 |
| Systém Spec - Je to Kompiluje Dobrý? | Katana | Obecné Hardware Chat | 6 | 14. února 2009 15:40 |
| Slušný herní spec? Názory prosím | TheNewGuy | Obecné Hardware Chat | 12 | 22. října 2008 14:09 |
| POTřEBA dobrý nízké spec linux | marko | Linux & Alternativní OS | 1 | 4. října 2008 15:26 |
| Nové herní PC spec (je-li to možné, prosím) | bimbojim | Obecné Hardware Chat | 9 | 13. února 2008 15:23 |
| Thread Nástroje | |
| |