![]() |
|
| |||
| |||
| γεια, νου για να περάσουμε το pc κυρίως για gaming. i επρόκειτο να αγοράσει το PC από Κούγκαρ-picking extreme.co.uk τα μέρη τον εαυτό μου. αυτό είναι το spec του pc. παρακαλώ να μου πει τι και να σκεφτώ. Επεξεργαστή Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach RAM-Corsair 4GB μνήμης DDR2 800 - 4 x 1GB -HDD 500GB SATA Hard Drive Υπόθεση-Windtunnel Extreme Cooling PSU-BFG 800Watt GFX-768Mb Nvidia 8800GTX κάρτα γραφικών DX10 Motherboard-QC-ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI μητρική πλακέτα (Dual γραφικά) OS-Windows Vista Premium οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, ότι θα το παιχνίδι σε 1920x1200 όλη την ημέρα. Η ram είναι 4GB Overkill, αλλά αυτό το hey.
|
| |||
| |||
| Ya η μνήμη είναι λίγο Overkill, αλλά ακόμα και ακόμη θα μπορέσετε να παίξετε κάποιο από τα νέα παιχνίδια για πολλά χρόνια. |
|
| |||
| |||
| Αν είναι εντάξει, θα ήθελα να ρωτήσω επίσης αν μου specs είναι καλό για το νέο μου desktop gaming. __________________________________________________ ______________ CPU: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB L2 Cache 64-bit Motherboard: Asus P5N-E nForce 650i SLI Chipset LGA775 FSB1333 DDR2 κύρια MEMORY: (Κύρια Req.DDR2) 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel Memory (Mushkin Brand) VIDEO ΚΑΡΤΕΣ: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16X PCI Express (ΕΒΓΑ Powered by NVIDIA)) HARD DRIVE: Ενιαία Hard Drive (500GB SATA-II 3.0Gb / s 16MB Cache 7200rpm HDD) |
|
| |||
| |||
| Ναι, ότι θα το κάνει αυτό πολύ καλά και . Προτίθεται επίσης παιχνίδι σε 1920x1200 ευτυχώς. Αν και τα 650 chipset είναι λίγο ενός απογοητευθεί για να είμαι ειλικρινής, και όπως είστε δεν πρόκειται διπλής κάρτας είναι επίσης λίγο χαζό έχοντας αυτό.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αλλά με μεγάλη RAM και μια πραγματικά καλή κάρτα γραφικών σας αποφευχθεί το κριάρι που το μπουκάλι του αυχένα (εάν thats η ορθή ορολογία) αντί να είναι πάνω από 2 πόδια κουβά με ένα τέλος
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, η 650i είναι πραγματικά ένα παλιό chipset. Dump την τετράκλινα για μια καλή Duo ή ακόμη Extreme αν δεν το κάνει οποιοδήποτε μέσο πράγματα, και δεν έχουν την 8800GTX (μια 8800GT ή δύο).
| |||
| |||
| Πράγματι, το νέο chipset 780i έχει θέση, μόλις παραγγείλει ένα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκέφτεστε διαπραγμάτευση για laptop desktop - Είναι αυτό ένα καλό spec? | icee20 | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 26η Μαΐου 2009 06:37 |
| System Spec - Κατασκευάστηκε Καλό είναι αυτό; | katana | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 14 Φεβ 2009 15:40 |
| Ένα αξιοπρεπές gaming spec? Γνώμες παρακαλώ | TheNewGuy | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 22 Οκτ 2008 14:09 |
| Χρειάζομαι ένα καλό χαμηλό spec linux | marko | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 4 Οκτ 2008 15:26 |
| Νέα παιχνίδια PC spec (αν είναι δυνατόν, παρακαλώ) | bimbojim | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 13 Φεβ 2008 15:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |