![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok, misli uzimajući ovaj pc uglavnom za igranje. Sam bio idući u kupite računalo s kuguar-extreme.co.uk branje vanjska dijelova sebe. ovo je spec za PC. molim vas recite mi u ono što misliš. CPU-Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach 4GB RAM-gusar Memorija DDR2 800 - 4 x 1GB -HDD 500GB SATA Hard Drive Case-Windtunnel Extreme Cooling 800Watt PSU BFG - GFX-768Mb Nvidia 8800GTX grafičke kartice DX10 Matična ploča-QC-ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI matične ploče (Dual grafike) OS-Windows Vista Premium bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, koje će veselo igra na 1920x1200 povazdan. The 4GB RAM-a je nuklearnog uništenja na mnogo načina, ali ono što hej.
|
| |||
| |||
| Ya memorije je malo nuklearnog uništenja na mnogo načina, ali još uvijek ćete biti u mogućnosti da igraju neku od novih igara za mnogo godina da dođem. |
|
| |||
| |||
| Ako je u redu, svibanj sam pitati ako moje naočale su dobri za moj novi gaming desktop. __________________________________________________ ______________ Procesor: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB L2 Cache 64-bitni Matične ploče: Asus P5N-E nForce 650i SLI chipset LGA775 FSB1333 DDR2 Mainboard Memorija: (Req.DDR2 MainBoard) 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel Memory (Mushkin marke) Grafičke kartice: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16x PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Hard disk: Single Hard Drive (-II 500GB SATA 3.0Gb / s 16MB Cache 7200rpm HDD) |
|
| |||
| |||
| Yup, to ćemo učiniti lijepo i . Će se također igra na 1920x1200 sretno. Iako je 650 chipset je zalogaj od spusti biti iskren, i kako Vam se ne događa dual-kartica je isto tako nešto što je glup.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| no s ogromnim RAM-a i grafičkom karticom stvarno dobri ste izbjegli ovna kao bočica vrat (ako taj ispravne terminologije) umjesto da je više od 2 stopala sić s izdati dno
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, u 650i je stvarno stari chipset. Smetište je quad za dobar Duo Extreme, pa čak i ako to ne učinite bilo kojem mediju stvari, i ne dobijete 8800GTX (dobili 8800GT ili dva).
| |||
| |||
| zaista novi 780i chipset je release, ja upravo naručio jedan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Razmišljate o trgovanju laptop za desktop - Je li to dobar spec.? | icee20 | General Hardware Chat | 5 | 26. svibanj 2009 06:37 |
| System Spec - Je li to Graditi dobro? | Katana | General Hardware Chat | 6 | 14. veljača 2009 15:40 |
| Pristojan gaming spec.? Mišljenje molim | TheNewGuy | General Hardware Chat | 12 | 22. listopad 2008 14:09 |
| Treba mi dobar niske spec. linux | marko | Linux OS i alternativna | 1 | 4. listopad 2008 15:26 |
| Najnovije pc igre spec. (ako je moguce molim vas) | bimbojim | General Hardware Chat | 9 | 13. veljača 2008 15:23 |
| Thread Tools | |
| |