![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, gondolkodás egyre ez főleg a PC-játék. Én megyek megvenni a pc-extreme.co.uk cougar picking a részek magam. Ez a spec a pc. kérem, mondja meg, mit gondol u. CPU-Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach RAM-4GB Corsair Memory DDR2 800 - 4 x 1 GB HDD-500GB SATA merevlemez Case-Windtunnel Extreme Cooling PSU-BFG 800Watt Gfx-768Mb Nvidia 8800GTX grafikus kártya DX10 Alaplap-QC-ASUS P5N-esli 1333fsb-DDR800x4 SLI alaplap (Dual grafika) OS-Windows Vista Premium segítség lenne, sokkal appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, hogy boldogan game at 1920x1200 egész nap. A 4GB RAM-mal is túlzás, de mi az hé.
|
| |||
| |||
| Ya a memória egy kicsit túlzás, de még akkor is, ha képes lesz játszani bármely új játékok számos években. |
|
| |||
| |||
| Ha ez rendben van, én is kérni, ha a szemüveg nem jó az új szerencsejáték-desktop. __________________________________________________ ______________ CPU: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB L2 Cache 64-bit MOTHERBOARD: Asus P5N-E SLI nForce 650i lapkakészlet LGA775 FSB1333 DDR2 alaplap MEMORY: (Req.DDR2 alaplap) 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 Dual Channel memória (Mushkin Brand) Videokártyák: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16X PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Merevlemez: Egységes Hard Drive (500GB SATA-II 3,0 Gb / s, 16MB Cache 7200RPM HDD) |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy nem lesz szép is . Szintén a játék 1920x1200 boldogan. Bár a 650 chipset van egy kicsit leereszt, hogy őszinte, és te nem megy dual-kártya ez is egy kicsit buta miután azt.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de hatalmas ram és egy nagyon jó grafikus kártya meg elkerülni, hogy a ram az üveg nyakát (ha amit a helyes terminológia), ahelyett, hogy inkább a 2 gyalog vödör ki alulról
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, a 650i valóban egy régi chipset. Dump a quad egy jó Duo vagy akár Extreme, ha nem teszünk semmilyen média cucc, és nem kap a 8800GTX (egy 8800GT vagy kettő).
| |||
| |||
| Valójában az új 780i lapkakészlet került release, én csak egy rendelhető |