![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, mąstymas gauti šio kompiuterio daugiausia žaidimų. Aš ketinate pirkti iš puma PC-extreme.co.uk išrinkinėti dalių save. Tai PC spec. Please tell me what u think. CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz 8Mb Stilius RAM-4Gb Corsair Memory DDR2 800 - 4 x 1GB HDD-500GB SATA Hard Drive Teismo Windtunnel Extreme Aušinimas PSU-BFG 800Watt GFX-768MB Nvidia 8800GTX vaizdo plokštė DX10 Motherboard-QC-Asus P5N-esli 1333fsb-DDR800x4 SLI (Dual grafika) OS Windows Vista Premium Any help much appreciated būtų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, kad bus laimingai žaidimą 1920x1200 visą dieną. 4GB RAM Overkill, bet kas Hey.
|
| |||
| |||
| J. atmintis bitų Overkill tačiau net dar galėsite atlikti bet naujus žaidimus daug metų į priekį. |
|
| |||
| |||
| Jei tai yra gerai, norėčiau taip pat paklausti, jei mano specifikacija yra geras mano naują žaidimų kompiuterio. __________________________________________________ ______________ Procesorius: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB L2 Cache 64-bit Plokštė: Asus P5N-E nForce 650i SLI lustų rinkinys LGA775 FSB1333 DDR2 Mainboard Atmintis: (Req.DDR2 Mainboard) 2GB (2x1GB) PC6400 Dual Channel DDR2/800 Memory (Mushkin Brand) Video Cards: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16x PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Hard Drive: Vienvietis Hard Drive (500GB SATA II 3.0Gb / s, 16MB Cache 7200RPM HDD) |
|
| |||
| |||
| Yup, kad padarysiu labai gerai, kaip gerai . Taip pat žaidimas 1920x1200 laimingai. Nors 650 mikroschemų rinkiniai yra nuleista būti nuoširdus truputį, ir kaip jūs nesiruošia dvejopo kortelės Taip pat šiek tiek kvailas, turintys jis.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bet su dideliais avinas ir tikrai gera grafika kortelės išvengti RAM yra butelio kaklelio (jei thats teisingą terminiją), o tai yra daugiau 2 snukio kibirą su iš apačios
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, 650i tai tikrai senas chipset. Savivartis Quad už gerą Duo Extreme ar net jei ne tai, kokiomis priemonėmis stuff, o ne gauti 8800GTX (Get 8800GT ar dvi).
| |||
| |||
| Iš tiesų naujos 780i mikroschemų rinkiniai buvo išleisti, aš tiesiog užsisakyti vieną |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mintys prekybos nešiojamojo kompiuterio darbastalio - Ar tai geras spec? | icee20 | General Hardware Chat | 5 | Gegužė 26, 2009 06:37 |
| Sistemos Spec - Ar tai sukurti gerą? | Katana | General Hardware Chat | 6 | 14 vasaris 2009 15:40 |
| Padoraus lošimų spec? Nuomonę prašom | TheNewGuy | General Hardware Chat | 12 | 22 spalis 2008 14:09 |
| Reikia gero žemas spec Linux | Marko | Linux & Alternative OS | 1 | 4 spalis 2008 15:26 |
| Naujas žaidimų spec pc (jei įmanoma, prašau) | bimbojim | General Hardware Chat | 9 | 13 vasaris 2008 15:23 |
| Temos įrankiai | |
| |