![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| cześć, Wprowadzenie tej myśli głównie dla gier PC. I trafia do kupna komputera z cougar-extreme.co.uk zbierająca się części siebie. to spec od komputera. please tell me what u think. Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz 8MB Cach 4 Gb RAM-Corsair pamięci DDR2 800 - 4 x 1 GB HDD-500GB SATA Hard Drive Case-Windtunnel Extreme Cooling PSU-BFG 800Watt GFX-768MB Nvidia 8800GTX karta graficzna DX10 Motherboard-QC-ASUS P5N-ESLI 1333fsb-DDR800x4 SLI płyta główna (Dual grafika) OS-Windows Vista Premium pomocy byłoby bardzo doceniane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yup, że będzie szczęśliwy gry w 1920x1200 przez cały dzień. Do 4 GB pamięci RAM Overkill, ale co hey.
|
| |||
| |||
| Ya pamięć jest trochę Overkill ale nawet nadal będziesz mógł grać żadnej z nowych gier na wiele lat. |
|
| |||
| |||
| Jeśli jest w porządku, może również zapytać, czy mój specyfikacją są dobre dla mojego nowego gier pulpicie. __________________________________________________ ______________ CPU: (Quad-Core) Intel ® Core ™ 2 Quad Q6600@2.4GHz 1066FSB 8MB pamięci L2 Cache 64-bit MOTHERBOARD: Asus P5N-E z chipsetem nForce 650i SLI LGA775 FSB1333 DDR2 Mainboard PAMIĘĆ: (Req.DDR2 Mainboard) 2GB (2x1GB) PC6400 DDR2/800 pamięci Dual Channel (Mushkin marki) VIDEO CARDS: 2x (NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB 16X PCI Express (EVGA Powered by NVIDIA)) Hard Drive: Single Hard Drive (500GB SATA II 3.0Gb / s, 16MB cache 7200RPM HDD) |
|
| |||
| |||
| Yup, że będzie to ładnie, jak również . Czy również w grze 1920x1200 szczęśliwie. Chociaż 650 chipset jest trochę o upokarzać być szczery, i jeśli nie będzie podwójnego karty to także trochę głupie właśnie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ale z ogromną barana i naprawdę dobre karty graficznej uniknąć tryka jest szyjki butelki (jeżeli thats prawidłowego terminologii) zamiast się więcej o 2 spacery z wiadra a na dole
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, w 650i jest naprawdę starego chipsetu. Wyrzucać z quad dla dobra Duo Extreme nawet jeśli nie do wszystkich mediach rzeczy, a nie otrzymasz 8800GTX (dostać 8800GT lub dwóch).
| |||
| |||
| rzeczywiście nowych chipsetem 780i został prasowa, sortowane i tylko jeden |
![]() |
|
| Zakładki |